Vučićeva Srbija
- Post n°252
Re: Vučićeva Srbija
amfiholije nije proklinjao milogorce? gde ovaj covek zivi? u vozu dusan silni sa misom vacicem?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°253
Mr. Moonlight wrote:ne znam, stigao sam do srbijanske
A nekad si zbog sličnih Paćetovih komentara ozbiljno pizdio
- Post n°255
Lololo
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°256
Munlajt.
Vjerovatno. .
Vjerovatno. .
Last edited by fikret selimbašić on Sun Sep 08, 2019 8:51 pm; edited 1 time in total
- Post n°257
Mislim na Djuricevu izjavu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°258
bruno sulak wrote:amfiholije nije proklinjao milogorce? gde ovaj covek zivi? u vozu dusan silni sa misom vacicem?
Ma benavljenje.
_____
- Post n°259
Nije mislio valjda na milogorce nego na negdasnju srpsku vlast, sad opoziciju rekao bih
- Post n°260
2019. godina je. Valjda smo se navikli da lazu cim zinu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°261
SPC je generalno neozbiljna institucija. Ne postoji problem koji neko milionče ne bi rešilo.
- Guest
- Post n°262
Vučić rekao da piloti migova danas nisu smeli da polete, zbog male vidljivosti, ali ih je ipak pohvalio, jer su poleteli i zabavili ga. Kaligula.
— Bojan Pajtić (@PajticBojan) September 8, 2019
- Post n°263
re: Amfilohije vs Djuric
Pa to je ono kad AV hoce sam da resava problem Kosova (verovatno da ga ne resi).
Pa to je ono kad AV hoce sam da resava problem Kosova (verovatno da ga ne resi).
- Post n°264
Bilo je vec tih fora, mislim da je Andjelkovic pricao za Amfilohija - nek se on bavi malo svojom Crnom Gorom, sto ne kritikuje malo Mila...
_____
- Post n°265
Srbija je zemlja koja se davi u lažima i u pretvaranjima. To je strašno.
- Post n°266
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°267
prevedi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°268
septicka jama?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°269
dosta je ovo fensi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°270
Тренутна власт није идеална, мислим да се Луцидни Вучић и Софистицирана Ана труде, па ипак није све како треба, то стоји.
Али.
Алтернатива једина су Досманлије, љотићевци, духовни љотићевци и маскирани духовни љотићевци. Не знам како ви, али ја после 12 година њихове власти не желим да их видим поново ни дан на власти. Ни сат. Ни минут.
Пре него што ми кажете да ботујем РАЗМИСЛИТЕ.
Размислите рецимо о реформама. Сада имамо стабилне финансије, нема инфлације, од суфицита се граде путеви, болнице, школе...једна да кажем солидна перспектива... А да падне Вучић, дошла би коалиција од бар 10-так разних Веља-Сеља, Ђилас, Бошко, Тадић, разни отпаци ДС-а.... Шта би било са реформама?
Зато сам ја да остане све како јесте док се не појави опозиција која није духовно досовска.
Маните политику, стварајте нешто, заљубљујте се.... Србија је никад стабилнија.
Али.
Алтернатива једина су Досманлије, љотићевци, духовни љотићевци и маскирани духовни љотићевци. Не знам како ви, али ја после 12 година њихове власти не желим да их видим поново ни дан на власти. Ни сат. Ни минут.
Пре него што ми кажете да ботујем РАЗМИСЛИТЕ.
Размислите рецимо о реформама. Сада имамо стабилне финансије, нема инфлације, од суфицита се граде путеви, болнице, школе...једна да кажем солидна перспектива... А да падне Вучић, дошла би коалиција од бар 10-так разних Веља-Сеља, Ђилас, Бошко, Тадић, разни отпаци ДС-а.... Шта би било са реформама?
Зато сам ја да остане све како јесте док се не појави опозиција која није духовно досовска.
Маните политику, стварајте нешто, заљубљујте се.... Србија је никад стабилнија.
- Post n°272
ahahahahahahahahhahahhaha
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°273
zena se spremala da se zapali dok "samo rade svoj posao" razvaljuju stan
- Post n°274
"Srbija je u velikim problemima, kasne u pregovorima s EU, otežu s priznavanjem gubitka Kosova, ekonomski i demografski pletu se na začelju Europe, a rješenje vide u zavaravanju stanovništva stalnim urotama i fantomskim prijetnjama..." @Jutarnji
— Suzana Milicic (@SuzanaMilicic) September 8, 2019
https://t.co/VWm4veFfnJ
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/industrija-mrznje-u-srbiji-nasumce-smo-izdvojili-sto-naslovnica-srpskih-dnevnih-novina-i-analizirali-njihovu-novinsku-scenu/9327764/#.XXTaxDfektM.twitterTABLOIDI KAO IZLOG VUČIĆEVE SRBIJE
INDUSTRIJA MRŽNJE U SRBIJI Nasumce smo izdvojili sto naslovnica srpskih dnevnih novina i analizirali njihovu novinsku scenu
- Guest
- Post n°275
FHP Ustavnom sudu Srbije podneo inicijativu za ocenu ustavnosti doživotne kazne zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta.https://t.co/lRKx9z8ghm
— Fond za humanitarno pravo (@FHPHLC) September 9, 2019