Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°151
Re: Vučićeva Srbija
e tu dolazimo do onih momenata gde ni najveca bagra olosa sa vlasti ne moze da resi tipicna srpska posla kao sto je npr to drumsko divljanje
- Post n°152
Mi komentarisemo od otvaranja, suskalo se i o zabrani za teretnjake al ovo je isplatljivije za vlast. Da ne pominjem sve vulkanizere, prodavnice,kafane, naselja niz ibarsku koja zive od teretnog prometa
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°153
pa svi oni sto drze radionice i postavljaju cigletine na ibarsku da bi se neko slupao
- Guest
- Post n°154
Creepy Uncle wrote:nekako imam osećaj da je ovo odgovor na najavu da će naplaćivati putarinu za kamione na Ibarskoj.
opala
ee to volim, kad udare govna na govna pa se medjusobno trebe
Навијачи партизана су се баш потрудили да синоћ покажу да су највеће пичке на свету. А ви видите па опет навијајте за њих. pic.twitter.com/FB6AEQs1PH
— Џиги :shark: (@IGORBASA1) August 28, 2019
- Guest
- Post n°155
AZ-5 wrote:pa svi oni sto drze radionice i postavljaju cigletine na ibarsku da bi se neko slupao
prijavi ih, ako si siguran u ovo što si napisao
- Guest
- Post n°156
malo malo pa je iskakalo u vestima pre. hvala bogu pa mi taj put nikada ne treba.
- Post n°157
То ће само да отера камионе на још споредније путеве.
- Guest
- Post n°159
za Ibarsku vala nije iskakalo niti sam ikada čuo za tako nešto na tom drumu, visokofrekventnom i gusto naseljenom.AZ-5 wrote:malo malo pa je iskakalo u vestima pre. hvala bogu pa mi taj put nikada ne treba.
- Guest
- Post n°160
AZ-5 wrote:malo malo pa je iskakalo u vestima pre. hvala bogu pa mi taj put nikada ne treba.
ja njim vozim često više od 20 godina, svašta mogu da ispričam, ali ne i ovo što si napisao
- Guest
- Post n°161
mozda je i put onaj preko valjeva dole za cg, ja to mesam, u sv slucaju bilo je slucajeva.
- Post n°162
Vala, ja nisam cuo takvu vest ni za jedan put. Poslednje sto sam cuo na tu temu je vest na RTS-u s kraja septembra 2000. da opozicija baca metalne jezeve po putu ali to opet nisu serviseri
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°163
ima dovoljno stvarnih loših vesti iz srbije, bar name u tom delu fake news nije potreban
- Post n°164
Sta, serviser ne može biti i opozicionar? Opozcijski serviseri.ficfiric wrote:Vala, ja nisam cuo takvu vest ni za jedan put. Poslednje sto sam cuo na tu temu je vest na RTS-u s kraja septembra 2000. da opozicija baca metalne jezeve po putu ali to opet nisu serviseri
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°165
ako vas trojica niste culi ne znaci da nije bilo, jbg potrazicu negde vesti o tome
- Post n°166
bilo je, dešavalo se jeste (pogotovo vulkanizeri da bacaju eksere po magistrali) ali je preuveličano
- Post n°167
Поготово што не знам како је уопште замишљено да то оштети возило, цигла се лако обиђе или уклони.Mr. Moonlight wrote:AZ-5 wrote:malo malo pa je iskakalo u vestima pre. hvala bogu pa mi taj put nikada ne treba.
ja njim vozim često više od 20 godina, svašta mogu da ispričam, ali ne i ovo što si napisao
- Guest
- Post n°168
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2001/11/24/srpski/H01112304.shtml
a bilo je jos slicnih slucajeva po vestima
- Post n°169
AZ-5 wrote:http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2001/11/24/srpski/H01112304.shtml
U ostalim vestima tog dana
18:49h Hag: Milošević optužen i za genocid u BiH
19:21h Advokati SPO predložili Đinđića i Mihajlovića za svedoke
19:34h Okružni sud razmatra tužbu protiv Blanuše
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°170
dobro, to je u brzoj traci na ibarskoj, tom se još nisam vozio
moguće
moguće
- Post n°172
otto katz wrote:Sta, serviser ne može biti i opozicionar? Opozcijski serviseri.ficfiric wrote:Vala, ja nisam cuo takvu vest ni za jedan put. Poslednje sto sam cuo na tu temu je vest na RTS-u s kraja septembra 2000. da opozicija baca metalne jezeve po putu ali to opet nisu serviseri
Ne moze. Opozicija ne baca ni opuske na protestu a kamoli cigle po magistrali
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°173
Creepy Uncle wrote:bukvalno sam se juče zapitao kako će špediteri prokomentarisati ovo. milioni miliona su u pitanju.
http://rs.n1info.com/Biznis/a520814/Mihajlovic-Naplata-putarine-teretnjacima-na-magistralama.html
Јасно се види да су за то стање криви... комуњарски судови:
... а они онда исправљају те историјске неправде.ništa ne plaćaju, ali zato duplo brže uništavaju puteve koje mi rehabilitujemo.
Mr. Moonlight wrote:AZ-5 wrote:malo malo pa je iskakalo u vestima pre. hvala bogu pa mi taj put nikada ne treba.
Била обична легенда, па ју је онда неко урбао.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°174
jao blanusa upravnik CZ-a sto je iskoristio polozaj da napise feljton pa posle i knjigu o milosevicevom boravku tamo, a za koga se kasnije ispostavilo da je ranih 1980ih predvodio cuvenu policijsku akciju 'informacija o pank pokretu' sa namerom da se identifikuje nivo bezbednosne pretnje koju predstavljaju pankeri na beogradskim ulicama.ficfiric wrote:AZ-5 wrote:http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2001/11/24/srpski/H01112304.shtml
U ostalim vestima tog dana
18:49h Hag: Milošević optužen i za genocid u BiH
19:21h Advokati SPO predložili Đinđića i Mihajlovića za svedoke
19:34h Okružni sud razmatra tužbu protiv Blanuše
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"