za @prijavi_problem jer
— Ksenija Radovanović (@ksenologija) October 26, 2019
"samo otvoren požar ali ne i dim može sadržati otrovne čestice"
"nije Uprava kriva što gori 40g staro 40m visoko brdo smeća, nego su krivi stanovnici naselja koje ne postoji već 10 meseci, plus je deponija predata privatniku i pristup je ograničen" pic.twitter.com/Oqa8S2TxyC
Beograd
- Guest
- Post n°876
Re: Beograd
- Guest
- Post n°879
Kada se probije rok, onda valja i građevinsku tablu modifikovati.
— Katarina Baletić (@cokikica) November 1, 2019
Prva slika pre, druge dve posle prepravke. https://t.co/fThR35mLax pic.twitter.com/QeJr76igog
- Guest
- Post n°881
ljuljaj me nežno
Ako je sajla kvalitetna... nema brige!!! pic.twitter.com/WHU9v50cRh
— vladav (@vvllada) November 2, 2019
- Post n°882
Samo cekam kad ce ceo grad da se srusi onako ko u crtacima, jedan zid, drugi, treci, cetvrti i na kraju sve sa krovom.
- Post n°884
Usli u ozbiljnije biznise. Sitna kinta na rasveti - tek po koji milion
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°885
Ovo ukidanje trolejbuskih linija je osioni, usputni šamar, čin rendom divljaštva bez ikakvog racionalnog opravdanja. Samo što više takvih stvari pa im možda i vidimo leđa.
- Post n°886
Dajte rikep za nas iz provincije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°887
Ukinuli su, bez najave i bez obezbeđivanja alternative, dve trolejbuske linije, 19 i 28, koje su povezivale delove Zvezdare sa centrom grada. Postojeća zamena za te linije nije adekvatna, jer se radi o linijama 40 (trola) i 77 (autobus) koje imaju vrlo dugačke trase i u špicu su neupotrebljive. Ukratko, ukinuli su dve korisne i frekventne linije i građanima ponudili šipak od objašnjenja.
- Post n°888
Тролејбус. Имали. Немају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°890
prvu masovnu tuču sam doživeo u trolejbusu 28
danas plače petnaestak mojih drugara i antidrugara
danas plače petnaestak mojih drugara i antidrugara
- Guest
- Post n°893
Papa Lazarou wrote:Ukinuli su, bez najave i bez obezbeđivanja alternative, dve trolejbuske linije, 19 i 28, koje su povezivale delove Zvezdare sa centrom grada. Postojeća zamena za te linije nije adekvatna, jer se radi o linijama 40 (trola) i 77 (autobus) koje imaju vrlo dugačke trase i u špicu su neupotrebljive. Ukratko, ukinuli su dve korisne i frekventne linije i građanima ponudili šipak od objašnjenja.
uz to, 2 studentska doma se nalaze na trasi 28, trasi koja je, je li, povezivala studentske domove sa Studentskim trgom
- Guest
- Post n°894
Da, tačno...
A zašto, da bi rastereretili neznalački i fušerski postavljene kocke na Trgu.
A zašto, da bi rastereretili neznalački i fušerski postavljene kocke na Trgu.
- Post n°895
Прешао сам преко коцки пре неки дан. Равна страна је горе. Ивице су на скоро свуда окруњене. Оно је неки катастрофа материјал, није за коловоз.
- Guest
- Post n°897
Sotir wrote:Прешао сам преко коцки пре неки дан. Равна страна је горе. Ивице су на скоро свуда окруњене. Оно је неки катастрофа материјал, није за коловоз.
Ravna strana je i dole. Koliko sam video, dovežene su nove kocke, u trećoj iteraciji.
Ne znam kakav je materijal, ali je podloga očajna.
- Post n°898
zasu
sad procitah 19 i 28
19 mi je draga jer sam ko klinac njome isao na onaj smrdljivi konjarnik da zavrsavam travu
28 sam isao iz tih studentskih domova i ribica na posao
sad procitah 19 i 28
19 mi je draga jer sam ko klinac njome isao na onaj smrdljivi konjarnik da zavrsavam travu
28 sam isao iz tih studentskih domova i ribica na posao
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°899
Sotir wrote:Прешао сам преко коцки пре неки дан. Равна страна је горе. Ивице су на скоро свуда окруњене. Оно је неки катастрофа материјал, није за коловоз.
Namerno su ih izlupali da kolovoz ne bi bio klizav. To je ona fora - kupis najskuplje plocice, polepis ih, ne svidi ti se pa ih obrnes a onda vidis sta ces sa tom drugom stranom, posto ona nije predvidjena da stoji napred
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°900
Ово што сам видео не личи на лупање. Горе је све равно, само су ивице окруњене.