Beograd
- Guest
- Post n°927
Re: Beograd
Kako izgledaju radovi na lažnom zelenom bulevaru u jednoj slici: prvo su izlili ploču i asfaltirali, pa razbili ploču i iskopali krater. Već treći dan stoje i gledaju u rupu.#NdmBgd je predložio set mera za bolje organizovanje gradilišta https://t.co/wgaku4yHsA pic.twitter.com/d9EovGeZQ0
— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd) November 3, 2019
jel može neko da provali gde je ovo uslikano? meni je zaličilo na 27. marta, ispod malog Taša otprilike, ali jebemliga nije valjda tamo i dalje ovako raskopano
- Post n°928
da
preko puta inexa
preko puta inexa
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°929
prekljuce me umalo nije pokosio bager tu negde otprilike. natrpalo se njih nekoliko u bager, ne iskljucujem da su to bili ovi sa slike, i turirali ga napred nazad po 27. marta
mislim da su pokusavali da se ugreju u kabini
ali jebem ti takav aktivizam njihov krugodvojkaski. prolaze tu svaki dan i kao evo, izmislili smo novi set pravila za gradiliste
aj nemojte me zajebavati. cemu vi sluzite jebote kurac
mislim da su pokusavali da se ugreju u kabini
ali jebem ti takav aktivizam njihov krugodvojkaski. prolaze tu svaki dan i kao evo, izmislili smo novi set pravila za gradiliste
aj nemojte me zajebavati. cemu vi sluzite jebote kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°930
obe ćerke kažu da je opasno tamo, ne mogu da priđu fakultetu bezbedno sa donje strane
- Post n°931
Mr.Pink wrote:ovo ti je moj tzv laundz na poslu, da ne bude da pricam u prazno
Мислим да ти фали мало рефлектора, кауч није добро осветљен.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°932
Ksenija R., Duća&Duća, B. Dimitrijević, valjda ima i o tome zašto je i kako Beograd ružan
- Post n°933
Mr. Moonlight wrote:obe ćerke kažu da je opasno tamo, ne mogu da priđu fakultetu bezbedno sa donje strane
nisi valjda žene poslao na mašinac?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°934
Djamolidine Abdoujaparov wrote:Kako izgledaju radovi na lažnom zelenom bulevaru u jednoj slici: prvo su izlili ploču i asfaltirali, pa razbili ploču i iskopali krater. Već treći dan stoje i gledaju u rupu.#NdmBgd je predložio set mera za bolje organizovanje gradilišta https://t.co/wgaku4yHsA pic.twitter.com/d9EovGeZQ0
— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd) November 3, 2019
jel može neko da provali gde je ovo uslikano? meni je zaličilo na 27. marta, ispod malog Taša otprilike, ali jebemliga nije valjda tamo i dalje ovako raskopano
Ćošak Kraljice Marije i Karnegijeve/Vladetine.
- Post n°935
@kondo
mislim da su krenule njegovim stopama - tehnoloski
mislim da su krenule njegovim stopama - tehnoloski
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°937
Ћемо мало рачунометрије? Пошто је ништа? Колико видим, струја 700, гас 150, телефон (одјављен, ал' свеједно ради и стиже рачун) око 600, ђубре смо успели да одјавимо, воду не плаћамо.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°938
Tako pace i ja
Sve odjavljujem, kablovsku included
Sve odjavljujem, kablovsku included
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°939
Al pazi ti zajeba makroekonomskog
Stekas pare, pojede inflacija. Trosis pare sve ode onom vlasniku amazona u dzep
Sve radi protiv tebe
Stekas pare, pojede inflacija. Trosis pare sve ode onom vlasniku amazona u dzep
Sve radi protiv tebe
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°940
videh billboard da neka banka daje 2% na stednju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°941
Самоуправни злотвори банкстери давали 6,25%...
_____
- Post n°942
jbt 2 %, pa za 2 % nemam ni za postenu pljeskavicu
lepo kazu ti zlotvori, there is no free launch
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°943
И то вероватно 2% пре пореза на добит од 20%.
- Post n°944
Mr.Pink wrote:jbt 2 %, pa za 2 % nemam ni za postenu pljeskavicu
Има, ал' се зове нога у дупе. Ал' то онда није лансирање него фрај избацивање.
Иначе, РАХ, злотвор који је измислио ту реченицу, није тврдио да нема бесплатног ручка, него да нема такве ствари као што је бесплатан ручак. Зашто тако заобилазно, бемлига, умрео па је мало касно да га питамо.
_____
- Guest
- Post n°945
паће wrote:Самоуправни злотвори банкстери давали 6,25%...
davali su tačno onoliko koliko su im omogućavale kamatne stope na međunarodnom tržištu novca. bile su tolike kamate i pre kraha 2008.
- Post n°946
u vezi lapsusa pera I lansiranja imam da izjavim da sam ovih dana u rocket man fazonu
jurim ipak da napravim raketu, pa obilazim vazduhoplovni savez srbije I takva mesta
jurim ipak da napravim raketu, pa obilazim vazduhoplovni savez srbije I takva mesta
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°947
Autobusi 43 iz Koteža i 96 iz Borče, koji su saobraćali do Trga republike, od petka voze samo do Pančevačkog mosta.
Iz Sekretarijata za javni prevoz kažu da su se prilikom pripreme za vraćanje linija javnog prevoza 43 i 96 na redovne trase konsultovali sa predstavnicima opštine Palilula.
- Oni su predložili da ove dve linije ostanu na okretnici ispod Pančevačkog mosta uz opravdanje da to odgovara većini građana.
- Post n°948
Papa Lazarou wrote:паће wrote:Самоуправни злотвори банкстери давали 6,25%...
davali su tačno onoliko koliko su im omogućavale kamatne stope na međunarodnom tržištu novca. bile su tolike kamate i pre kraha 2008.
Давали су 6,25% а узимали 9% или јаче .
А иначе, стамбени кредит који смо у тамоу дигли из ШКЗ 2004. је носио 4,25%, па ти види.
_____
- Post n°949
ma to su forice
kao ovo sto daju peMzicima 5 k na lepe oci, pa onda kazu e, skuplja struja 3,9 %
pa ha ha
kao ovo sto daju peMzicima 5 k na lepe oci, pa onda kazu e, skuplja struja 3,9 %
pa ha ha
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°950
Papa Lazarou wrote:
Autobusi 43 iz Koteža i 96 iz Borče, koji su saobraćali do Trga republike, od petka voze samo do Pančevačkog mosta.
Iz Sekretarijata za javni prevoz kažu da su se prilikom pripreme za vraćanje linija javnog prevoza 43 i 96 na redovne trase konsultovali sa predstavnicima opštine Palilula.
- Oni su predložili da ove dve linije ostanu na okretnici ispod Pančevačkog mosta uz opravdanje da to odgovara većini građana.
video sam krajičkom oka juče da presecaju ove dve linije.
jutros čekam kod supa da presednem do skadarlije, i busplus aplikacija uredno računa i 43 i 96, one dolaze i skreću udesno u onu uličicu kod supa koja vodi do dunav stanice, gde skreću i 33 i 48, valjda tu prazni okreću pa idu ka pančevcu.
većina građana može da se buni ako im smeta, ako im ne smeta onda je sve ok, ionako će ponovo glasati za to što se radi.