Banski turizam. Lekovita dorćolska voda.Gargantua wrote:Ruski turisti otvorili sezonu kupanja na Trgu republike pic.twitter.com/8pIIdSmi3a
— Miroslav Vujovic (@graforiks) October 4, 2019
Beograd
- Post n°676
Re: Beograd
- Post n°677
Следећи степен је да учесници блокаде не успеју да стигну на места која су хтели да блокирају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°678
паће wrote:Једном ће неко организовати блокаду и нико неће приметити.
ovo će da bude u ponedeljak, policija će da blokira ceo grad, kako niko drugi ne bi mogao da ga blokira
dolazi nam erdogan
- Guest
- Post n°679
ontheotherhand wrote:А ви браћо Цигани, слободно скачите у "реновираном" Пиониру, безбедно је. Весара и другари (само) повећали број седишта.
— Шаолин (@ManojleCojle) October 5, 2019
Шта знају пројектанти из '70-их?
Ништа, али знају ови што ни калдрму не умеју да сложе.
Навијачи, нека вам је Бог у помоћи. pic.twitter.com/140wxFVQIj
samo nek ide ono ko ne skace taj je siptar, sto jace
- Post n°680
1088 wrote:mladi filip iz ćoška jednom špatlom sastrugao sa asfalta sve koji su svoju telad bacakali u zaštitu nejakog kargog.
kakav jadnik, iz aviona se vidi da ni u taksi ni u kargo nije seo
za ovakve u mom selu ima izreka: u dzak picke da zavuce ruku, za kurac bi se uvatio.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°681
Pa u tvom kraju je izreka sigurno i nastala jer se situacija ponavljala velikom broju ljudi.
- Post n°682
Creepy Uncle wrote:oće neko da mu obiasni da je i vožnja taksija gig ekonomija? samom sebi plaćaš doprinose, biraš radno vreme, nemaš sigurnost posla, niko ti ne plaća održavanje auta i amortizaciju.
zašto onda nije principijelno protiv taksija?
Oce li neko pogledati emisiju pa videti da sam pljucnuo i taksiste i upravo govorio da su njihova udruzenja deo problema...?
- Post n°683
aj pogledaćemo kad insistiraš
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°685
bolje ne
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°686
Filipenko wrote:Creepy Uncle wrote:oće neko da mu obiasni da je i vožnja taksija gig ekonomija? samom sebi plaćaš doprinose, biraš radno vreme, nemaš sigurnost posla, niko ti ne plaća održavanje auta i amortizaciju.
zašto onda nije principijelno protiv taksija?
Oce li neko pogledati emisiju pa videti da sam pljucnuo i taksiste i upravo govorio da su njihova udruzenja deo problema...?
Pogledao sam rendom nekoliko minuta i izneo stav na osnovu toga. Ja sam savremena publika, edgy as fuck ali bez koncentracije.
- Post n°687
Creepy Uncle wrote:Filipenko wrote:
Pogledao sam rendom nekoliko minuta i izneo stav na osnovu toga. Ja sam savremena publika, edgy as fuck ali bez koncentracije.
Па смањи мало тај растварач...
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°688
Филипе,
Немојте да вас збуни ова незахвална публика, ја сам одувек ценио ваш рад. Није у реду да се неко прозива а да ни не погледа емисију.
ПС пошто пратим канал од почетка, са ли бисте као дану могли да ми спремите оно што сам вас замолио, он лоптице из пупка? Сигурно вам не требају, а мени би пуно значиле да могу да их омиришем док гледам нове епизоде.
Немојте да вас збуни ова незахвална публика, ја сам одувек ценио ваш рад. Није у реду да се неко прозива а да ни не погледа емисију.
ПС пошто пратим канал од почетка, са ли бисте као дану могли да ми спремите оно што сам вас замолио, он лоптице из пупка? Сигурно вам не требају, а мени би пуно значиле да могу да их омиришем док гледам нове епизоде.
- Post n°689
Mozes li malo smanjiti sa ovim proganjanjem?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°690
Прошли пут сам пре неколико месеци.ficfiric wrote:Mozes li malo smanjiti sa ovim proganjanjem?
Ваљда разуме естетику коментара Хани Адровић, ценим да се не осећа прогоњено.
- Post n°691
Redovi za bus zajebali i redove kod Dafine
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°692
Šta je ovo pobogu?ficfiric wrote:Redovi za bus zajebali i redove kod Dafine
- Post n°694
Боље је питање где је.
_____
- Post n°696
А уосталом шта и ја серем, ево данас сам прошао Кочином улицом, остало можда три натписа који нису на странском.
_____
- Post n°697
kargovci, nece u taksi
_____
#FreeFacu
- Post n°700
Обично није оволико људи, ваљда се накупило током блокаде од таксиста.