Beograd
- Post n°827
Re: Beograd
Отох, Мунлајте, Утваро,
Хвала пуно!
Гари,
Је ли ти то неки штос из Минхена?
Хвала пуно!
Гари,
Је ли ти то неки штос из Минхена?
- Post n°828
AZ-5 wrote:evo lepih vesti, evo naseg beograda medju prvih 10 nasvijet
Duvajte ga Vulgari!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°830
Inace posle skretanja za rusanj na ibarskoj su krenuli rekonstrukciju asfalta u duzini par metara, stavili semafore koji naizmenicno pustaju jednu traku, otprilike ceka se po dva sata da se prodje deonica
Najbolji deo, pokupili se ljudi i ostavili bager u pola pet i otisli
Najbolji deo, pokupili se ljudi i ostavili bager u pola pet i otisli
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°831
Као што сад код мене мало мало па пре подне нема воде. И нема везе тежина квара (а није да смо крај са новим цевима из шездесетих, овде је водовод стигао 1992.), вода стиже у 13:00. Исто и кад рикне струја - а има три трафоа у низу, и сваки час нешто рикне, пошто то крпе ко зна каквим материјалом, добро држи и оволико.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°832
Ne znam ovo je useravanje u zivot ljudima koji vec putuju po dva sata u jednom smeru na posao, bice zanimljivo sutra
Da ne pominjem da su mogli nocu da odrade taj komadic
Da ne pominjem da su mogli nocu da odrade taj komadic
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°833
Di su nase PM cestice? Sve ode za Beograd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°834
99-ta, nema sta drugo
- Post n°835
Saga se nastavlja
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=10&dd=21&nav_category=12&nav_id=1606608&version=amp&yyyy=2019&mm=10&dd=21&nav_category=12&nav_id=1606608&__twitter_impression=true
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=10&dd=21&nav_category=12&nav_id=1606608&version=amp&yyyy=2019&mm=10&dd=21&nav_category=12&nav_id=1606608&__twitter_impression=true
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°836
Na lice mesta se uputio i predsednik Udruženja "CarGo" Aleksandar Vučić kao i advokatski tim Udruženja.
- Guest
- Post n°837
Ivane, nije to taj Aleksandar Vučić... https://t.co/HnIygpUIWH
— Alex, crni sine (@AlexCrniSine) October 21, 2019
- Guest
- Post n°839
http://rs.n1info.com/Vesti/a536842/Privedeno-nekoliko-ljudi-Parking-servis-odneo-vise-vozila-CarGo.html
- Post n°840
Lasta odlučila da problem zakrcenja reši tako što će sa preusmeri linije da idu preko sremcice, samo zaboravila da je time odseka hiljadu petsto ljudi od prevoza, a i zaboravila da nalepi bilo kakvo objašnjenje na stanicu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°841
Pazi, oni menjaju linije kako im dune po centru, bez ikakavog obavestenja, mogu da zamislim sta rade po periferiji.
- Post n°842
Znam za to, al ovo je ukidanje linija i prevoza u sred radnog i školskog dana, sumanuto je
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°843
Хаос још није комплетан, али покрива бар 90% терена.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°844
Ovako je bilo 90ih za vreme Slobe, ista priča. Postojali su periodi kada GSP naprosto uopšte nije radio.
Komunalne službe - gradsko zelenilo, đubretari, itd. nisu radile svoj posao, smeće se gomilalo po ulicama u sred jula 1993.
Ista ekipa je na vlasti kao i tada i iste gluposti pravi kao i tada.
Čekam da upropaste potpuno gradski prevoz, železnicu i gradske trgove. Jedno 2 godine nakon toga će Beograđanima sinuti da bi trebalo da imaju sve ono što normalan svet ima, da bi mogli da participiraju u vlasti na lokalu, u planiranju gradskog saobraćaja kao što se radi u Nemačkoj, da mogu da imaju drugačiju lokalnu politiku poput NDB. Do tada će NDBovci da postanu 40-ogodišnjaci i bole će ih žuta patka za sve...
Ovde jedino izgleda seljačka buna vadi stvar, dok ne blokiraju puteve traktorima ništa nema od ovog posla.
Komunalne službe - gradsko zelenilo, đubretari, itd. nisu radile svoj posao, smeće se gomilalo po ulicama u sred jula 1993.
Ista ekipa je na vlasti kao i tada i iste gluposti pravi kao i tada.
Čekam da upropaste potpuno gradski prevoz, železnicu i gradske trgove. Jedno 2 godine nakon toga će Beograđanima sinuti da bi trebalo da imaju sve ono što normalan svet ima, da bi mogli da participiraju u vlasti na lokalu, u planiranju gradskog saobraćaja kao što se radi u Nemačkoj, da mogu da imaju drugačiju lokalnu politiku poput NDB. Do tada će NDBovci da postanu 40-ogodišnjaci i bole će ih žuta patka za sve...
Ovde jedino izgleda seljačka buna vadi stvar, dok ne blokiraju puteve traktorima ništa nema od ovog posla.
- Guest
- Post n°845
Da, devedesete, tačno to. 45 minuta čekao 27E kod Hajata. Kako koji uđe na terminus, tako se isključi, jednostavno ne žele da voze, ko zna zašto. Sad sam ušao u pogrešan minibus i to shvatio posle 15 minuta. Minibus se pokvario. Ne mogu da dobijem Car:Go. Mislim da ću pešice kući, što sve zajedno daje 2.5 sata od Hajata do Mirijeva.
- Post n°846
Gmap skoro 10km. Meni za tu kilometrazu treba sat i 45
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°850
dan za danom sam se vozio istom relacijom, jedan dan cargo drugi dan taxi bez radio centrale (u prevodu legalno ali sumnjivo)
cargo mi skinuo 338 dinara sa racuna, taksi placen 910 dinara (uz 10 minuta cekanja u guzvi).
go figure.
(taksi je narucio neki stranac kog sam pratio, pa nisam mogao cargo - i bio je prvi dan pa nisam imao bas najbolji reper za cenu dok sutradan nisam seo u cargo.
cargo mi skinuo 338 dinara sa racuna, taksi placen 910 dinara (uz 10 minuta cekanja u guzvi).
go figure.
(taksi je narucio neki stranac kog sam pratio, pa nisam mogao cargo - i bio je prvi dan pa nisam imao bas najbolji reper za cenu dok sutradan nisam seo u cargo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.