Kosovo*
- Post n°776
Re: Kosovo*
zivim za dan kad cemo da zatvorimo incestasku ambasadu u beogradu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°777
Gargantua wrote:https://www.thesun.co.uk/sport/10370082/england-kosovo-fans-sing-f-serbia-chants/amp/?__twitter_impression=true
Sun je realno dno engleskog "novinarstva". E sad, takav 1 list pronadje jednog ENG navijaca koji zighajluje i to onda opsirno osudjuje. A realno osudjuje i uvrede na racun Srbije. The Sun. Sad zamislimo ove tabloide koje imamo ovde.
- Post n°778
Objavljene fotografije osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića
Policija Kosova objavila fotografije kakko bi se mogle identificirati dvije osobe osumnjičene za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP.
Policija Kosova je saopćila da traga za dvojicom osumnjičenih za slučaj ubistva Olivera Ivanovića, koji istražuje Direkcija za istragu teških zločina, u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom Kosova.
Iz policije Kosova medijima su, uz odobrenje Specijalnog tužilaštva, dostavljene fotografije dvojice osumnjičenih za slučaj ubistva Olivera Ivanovića od 16. januara 2018. godine u Mitrovici, prenosi Anadolija.
Ubijen ispred sjedišta stranke
"Policija Kosova zahtijeva od građana da svako ko ima informacije o osumnjičenima na priloženim fotografijama obavijesti policiju Kosova ili da se javi u najbližu policijsku stanicu", piše u saopćenju.
Kako se dodaje, objavljivanje ovih fotografija ima za cilj identificiranje građana koji mogu pomoći da se identificiraju ove dvije osumnjičene osobe.
Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je u atentatu ispred sjedišta njegove partije u Mitrovici, kada su na njega nepoznata lica pucala iz vozila u pokretu.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/objavljene-fotografije-osumnjicenih-za-ubistvo-olivera-ivanovica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°780
paće!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°781
Па јес, довољан је један тај... азур, ејжер и како га све не изговарају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°782
plazma u obliku srbskog penista
Supermarket u Prištini. Prošle godine u isto vreme ista polica puna plazme. Sad je plazmon.
— Sanja Kljajic (@SSnajaKljajic) November 21, 2019
Politika u regionu at its best. pic.twitter.com/CFVDVMXS12
- Guest
- Post n°783
Ovo je valjda Plazmon o kojem je keksi krem svojevremeno pisao na tamou. Po njemu je Plazmon puno kvalitetniji proizvod od Plazme. Nisam bio u prilici da probam.
- Guest
- Post n°784
ja nikada napolju ne kupujem verzije proizvoda koji su mi "domaci" kao plazma, smoki i sl, osim sto ponekad negde uzmem lokalnu verziju jaffa keksa.
- Post n°786
Наши унучићи сви воле смоки, чак и ове две мале. По осталим питањима је шарено - мора оригинал нутела а не Лидлова верзија (један, осталима свеједно), мора кокакола (само најстарија унука, осталима свеједно). Кад дође зет купујемо кокту, не може без ње. И перфекс таригуз, каже најбољи усвијет.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°787
plachkica wrote:patriota
+1 Ili domace ili nista
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°788
pa mislim da ljudi iz sarajeva ne jure da jedu "sarajevski cevap" u ns npr, em je tamosnji i imaju ga stalno, em je ovde govno. tako i sa tih par stvari koje sam pomenuo, objektivno nema boljeg smokija od smokija, jaffa je vec stvar ukusa, ja sam npr voleo onu agrokomercovu, a sad isto ima nekoliko odlicnih stranih.
- Post n°790
fikret selimbašić wrote:Ovo je valjda Plazmon o kojem je keksi krem svojevremeno pisao na tamou. Po njemu je Plazmon puno kvalitetniji proizvod od Plazme. Nisam bio u prilici da probam.
A plazma kao nije smece, nego neki kvalitet koji nije tako lako nadmasiti?
- Guest
- Post n°792
Mr. Moonlight wrote:meni je indijski orah bolji od smokija
i pistaći
jbg indijski orah 2000 din kila najjeftinija, nije dobro na to se navuci
- Guest
- Post n°795
Filipenko wrote:fikret selimbašić wrote:Ovo je valjda Plazmon o kojem je keksi krem svojevremeno pisao na tamou. Po njemu je Plazmon puno kvalitetniji proizvod od Plazme. Nisam bio u prilici da probam.
A plazma kao nije smece, nego neki kvalitet koji nije tako lako nadmasiti?
Plazmu ne jedem godinama, petnaest najmanje, ali je pamtim kao odličan proizvod. Ne znam na šta danas liči.
- Post n°799
AZ-5 wrote:pa mislim da ljudi iz sarajeva ne jure da jedu "sarajevski cevap" u ns npr, em je tamosnji i imaju ga stalno,
Чегбре, зар се сарајевски ћевап у Сарајеву не зове само ћевап?
_____