A coveka...
Kosovo*
- Guest
- Post n°752
Re: Kosovo*
KinderLad wrote:Летећи Полип wrote:To je drugo. To su bili Hrvati, ali oni su sad van priče. Albanci, da im smeta Beograd, ne bi prali tolike pare u njemu. Pola Vračara i Dorćola su izgradili.
Peru pare i Rusi u Londonu, pa tesko da bi želeli da im London bude nekakav nadređeni centar. Osvesti se, ni u Crnoj Gori ne žele (većina sigurno) da im Beograd ponovo bude u nekom smislu nadređen, kakvi Albanci. Ovo nešto labavo, "lažni" Šengen, to će možda proći na par godina i to je to.
мислим да би била велика грешка да се регионално удружујемо по било ком основу
не видим ни један једини разлог за то из угла србије
- Post n°753
Mr. Moonlight wrote:KinderLad wrote:
Peru pare i Rusi u Londonu, pa tesko da bi želeli da im London bude nekakav nadređeni centar. Osvesti se, ni u Crnoj Gori ne žele (većina sigurno) da im Beograd ponovo bude u nekom smislu nadređen, kakvi Albanci. Ovo nešto labavo, "lažni" Šengen, to će možda proći na par godina i to je to.
мислим да би била велика грешка да се регионално удружујемо по било ком основу
не видим ни један једини разлог за то из угла србије
Dvosekundna reportaža srpske geopolitičke misli
- Svi shvataju da su pogrešili i dolaze ponovo k nama
- Krila su nam Rusija i Kina
- Post n°755
KinderLad wrote:
Dvosekundna reportaža srpske geopolitičke misli
- Svi shvataju da su pogrešili i dolaze ponovo k nama
- Krila su nam Rusija i Kina
54:10
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°756
Mr. Moonlight wrote:не знам геополитику, посматрам само посао
za posao se ovaj tzv Šengen isplati
- Post n°758
Nikad bolje dobri Kindere, nikad bolje.
‘Colombia of Europe’: How tiny Albania became the continent’s drug trafficking headquarters
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/albania-drug-cannabis-trafficking-hub-europe-adriatic-sea-a8747036.html
‘Colombia of Europe’: How tiny Albania became the continent’s drug trafficking headquarters
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/albania-drug-cannabis-trafficking-hub-europe-adriatic-sea-a8747036.html
- Post n°759
to je sve pozitivno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°760
Kondo wrote:to je sve pozitivno
На онај ХИВ?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°761
neka hvala, eto imaćete sad preko starih prijatelja toliko željeni izlaz na more šta ćemo vam mi, konobari bezobrazni ajkule jedu Srbe (više u Kuriru) i tako toЛетећи Полип wrote:Podržavam projekat, kao i proširenje na Crnu Goru .
- Post n°762
Ne razumem zašto onda diskutuješ o srbijanskim temama? Evo čitam ti postove. Na "Srbiju mimo Vučića" kaćiš onog portira iz Kragujevca što je skočio na onu ženu. Šta tebe boli ona stvar za tako nešto? Svaka druga ti o Vučiću. Alo, imaš ti svog Vučića.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°764
Naravno da CG nece ni u cemu slicnom ucestvovati ako ista i bude od toga (a nece).MNE wrote:neka hvala, eto imaćete sad preko starih prijatelja toliko željeni izlaz na more šta ćemo vam mi, konobari bezobrazni ajkule jedu Srbe (više u Kuriru) i tako toЛетећи Полип wrote:Podržavam projekat, kao i proširenje na Crnu Goru .
- Post n°765
što da ne učestvujem, o našem vučiću imam isto mišljenje kao i o vašem samo kažem ako ste vi ludi da ulazite u takav savez da mi ne moramo da budemo, ako ovi ovdje prihvate to mislim da ću brzo zapaliti vani jer ko uđe u minišengen može da zaboravi na EU idućih 15 god i da može da bude samo veće sranje, generalno jedina prednost nezavisnosti CG je što bi nas EU lakše prihvatila obzirom da najmanje uticaja možemo da imamo na bilo šta(zato su nas pustili i da uvedemo euro čim se pojavio), ako uđemo u taj minišengen koji smo se qrac odvajali onda zvaničnoЛетећи Полип wrote:Ne razumem zašto onda diskutuješ o srbijanskim temama? Evo čitam ti postove. Na "Srbiju mimo Vučića" kaćiš onog portira iz Kragujevca što je skočio na onu ženu. Šta tebe boli ona stvar za tako nešto? Svaka druga ti o Vučiću. Alo, imaš ti svog Vučića.
- Post n°767
MNE wrote:što da ne učestvujem, o našem vučiću imam isto mišljenje kao i o vašem samo kažem ako ste vi ludi da ulazite u takav savez da mi ne moramo da budemo, ako ovi ovdje prihvate to mislim da ću brzo zapaliti vani jer ko uđe u minišengen može da zaboravi na EU idućih 15 god i da može da bude samo veće sranje, generalno jedina prednost nezavisnosti CG je što bi nas EU lakše prihvatila obzirom da najmanje uticaja možemo da imamo na bilo šta(zato su nas pustili i da uvedemo euro čim se pojavio), ako uđemo u taj minišengen koji smo se qrac odvajali onda zvaničnoЛетећи Полип wrote:Ne razumem zašto onda diskutuješ o srbijanskim temama? Evo čitam ti postove. Na "Srbiju mimo Vučića" kaćiš onog portira iz Kragujevca što je skočio na onu ženu. Šta tebe boli ona stvar za tako nešto? Svaka druga ti o Vučiću. Alo, imaš ti svog Vučića.
...ka u Njegoša
- Guest
- Post n°768
Odluka kosovskog panela za predstavke i žalbe da se uopšte ne broje glasovi na izborima pristigli iz centralne Srbije, neće pogoditi Srpsku listu koja će zadržati svojih 10 mandata. Međutim, takva odluka promeniće izborni rezultat jer će koalicija NISMA koja je ostala ispod cenzusa za nekoliko stotina glasova, sada ući u parlament. Pogodiće najviše upravo najjaču partiju u novom sazivu parlamenta, stranku Aljbina Kurtija. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je pobedniku kosovskih izbora Aljbinu Kurtiju da je ispao neiskusan i naivan.
Aljbin Kurti već je počeo da daje intervjue kao da je premijer ili bar mandatar. Međutim, predsednik Srbije mu poručuje da je odluka o tome da se ne broje glasovi iz centralne Srbije zapravo smišljena da bi Kurti bio oslabljen, jer sada cenzus prelazi i u podelu mandata se uključuje i koalicija Fatmira Ljimaja i Bedžeta Pacolija.
"Urađeno je sve na šta su navukli Kurtija neiskusnog, pre svega njega i ljude iz Vetivendosije da pomisle da je reč o nečemu što je protiv Srbije, a oni da se utrkuju da izjave nešto protiv Srbije, kažu- Da, da. Trovanje! Ludi Srbi su nam to uradili. U stvari je sve to smišljeno protiv njega", kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Ukoliko bi koalicija NISMA prešla cenzus Samoopredeljenje Aljbina Kurtija bi izgubilo tri mesta, Stranka Ise Mustafe i Vjose Osmani bi izgubila jedno, baš kao i Tačijeva bivša partija, te stranka Ramuša Haradinaja.
"S dolaskom te koalicije koja će da ide u blisku saradnju sa Mustafinom partijom, mogu sutra da se pojave i kažu: 'Mi u bloku imamo više od Kurtijeve partije. Mi hoćemo da Vljosa bude premijer, što više niko ne može da isključi'", kazao je Vučić.
Međutim, Vjosa Osmani odbacuje sve što je izneo predsednik Srbije uz komentar da se vidi da je on nekada bio "ministar propagande".
"DSK ne radi nikome iza leđa, a još manje kroz igre koje su proizvod teorija zavere i umova kao što je Vučić. Svi u DSK smo posvećeni da buduća vlada DSK-Samoopredeljenje bude osnovana kao ravnopravno partnerstvo gde je poverenje alfa i omega naše saradnje", izjavila je Osmani.
Tri kandidata za poslanike Pokreta Samoopredeljenje podnela su, u međuvremenu, žalbe Vrhovnom sudu, jer odlukom Izbornog panela za žalbe i predstavke ostaju bez poslaničkih mandata.
Član Centralne izborne komisije Adnan Rustemi iz Samoopredeljenja optužio je IPŽP da radi na štetu njegovog pokreta.
- Post n°769
hehe prc
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°770
€1.50 for a decent pint, €6 for the biggest fucking pizza you’ve ever seen - Kosovo is the one :flag_xk:#englandaway
— Harry Joe (@_HarryFoster) November 16, 2019
- Post n°771
gari daj strim
_____
#FreeFacu
- Post n°773
znaci incestasi dosli 3 dana ranije na pivo picu i qrve
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°775
https://www.thesun.co.uk/sport/10370082/england-kosovo-fans-sing-f-serbia-chants/amp/?__twitter_impression=true