Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Mala zabuna nastaje zato što nije Šešelj Šešelj, i nije Šešeljev pitomac Šešelj, i nije pitomica Šešeljevog pitomca Šešelj, nego su žrtve Šešeljevih harangi Šešelj.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
Не могу да кажем да нисам мизантроп одувек, али боравак на твитеру ми изазива жељу да постанем Хемичар Али. Бркове сам већ почео да пуштам.
Dečko, ovo je fezbuk.
_____
- Guest
Мислиш да би били бољи да твитеру?
Mislim da ne bi bili bolji nigde, ali da su najgori u RL.
_____
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Erős Pista wrote:Mala zabuna nastaje zato što nije Šešelj Šešelj, i nije Šešeljev pitomac Šešelj, i nije pitomica Šešeljevog pitomca Šešelj, nego su žrtve Šešeljevih harangi Šešelj.
Mada će zla dušica (ja) primetiti da je to sve eldepeovska ekipica. Posle ujedinjavanja nema kajanja.
Tru dat. Ali pre toga su svi bili FDU ekipica. I ostali. Pod Vučićevim plaštom su se ponovo našli Pajkić, Bjelica, Srbljanovića, Bokan, Prokić, Čeda, Nosov i mnogi, mnogi drugi...
_____
jedino je ludi milutin izvisio
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
pa ali on je makar autentican bolid.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
mislim i pajkula je ali na drugi nacin. njemu je sve to geg plus ako ucari za kruzing s isidorom.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
na volgi
btw mislim da se o FDU vec moze govoriti kao o vucicevoj SANU, nemaju memorandum ali svi su tu, dobrica, antonije, vasilije, gojko, dejan itd
btw mislim da se o FDU vec moze govoriti kao o vucicevoj SANU, nemaju memorandum ali svi su tu, dobrica, antonije, vasilije, gojko, dejan itd
_____
#FreeFacu
Pajkić kao Medaković - nije loše, bizarno.
ti si baš maštovit bez obzira na formalnu tačnost
_____
#FreeFacu
Erős Pista wrote:Tru dat. Ali pre toga su svi bili FLU + FDU ekipica. I ostali. Pod Vučićevim plaštom su se ponovo našli Pajkić, Bjelica, Srbljanovića, Bokan, Prokić, Čeda, Nosov i mnogi, mnogi drugi...
Fali The Guru i vozdov stari ucitelj
_____
- Guest
Jel do Duška Jovanić levo?
Da.
- Guest
да ли је она још увек жива?
Kako ne, evocira uspomene na slaaavna vremena....
https://www.nedeljnik.rs/kako-je-ljubio-danilo-kis-citajte-u-nedeljniku/
https://www.nedeljnik.rs/kako-je-ljubio-danilo-kis-citajte-u-nedeljniku/
Како је још онда личио на Кораксове карикатуре себе из деведесетих.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...