privilegovana fufa naprednjačka vs bahati ork naprednjak u uniformi. odvratan snimak.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
- Guest
to je ista osoba kojoj je otmica čuvara iz Hercegovačke oh tako dosadna priča.
privilegovana fufa naprednjačka vs bahati ork naprednjak u uniformi. odvratan snimak.
- Guest
nek se javi brnabi i reši stvar
Pa naravno da ce se upravo to i desiti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
ah ti neradnici na društvenim mrežama
Леја Келер radiš negde gde si taman tako malo plaćena da te nije blam što ceo dan samo rifrešuješ sve portale i sve mreže, a istovremeno bi i da jebeš mater nekom, jer sa tom platom ne može da se živi. srpska aporija.
Леја Келер radiš negde gde si taman tako malo plaćena da te nije blam što ceo dan samo rifrešuješ sve portale i sve mreže, a istovremeno bi i da jebeš mater nekom, jer sa tom platom ne može da se živi. srpska aporija.
Omg ovo kao ja u pekari
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
disident wrote:Omg ovo kao ja u pekari
Ша, имаш напад религије?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Biljana Srbljanović po komandi plasira dobijene podatke iz Katastra CG da bi ona i Nosov zauzvrat dobili Ložionicu. :rat::rat::rat:
— Marija Djordjević (@channon_yarrow) January 4, 2020
Da bi njima bilo super, a nama onako.
sta je przionica, sta znamo o ovome
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
?
- Guest
ma valjda iz zadnjeg teksta b.s.
npr
npr
U tu, inače, imovinu ulazi svašta, od parcele kod Buljarica, terena na Svetom Stefanu i u Bečićina, do cimer fraj u Starom gradu. I to samo u budvanskoj regiji relativno nedavno upisane imovine SPC-a, a uz to, kako stručnjaci tvrde, još oko 50 kvadratnih KILOMETARA neoporezovanog zemljišta koje SPC smatra svojim. Nisam još čula da svetinju naSlovenskoj plaži, ali čak i ja, neobaveštena kakva jesam, razumem da je u pitanju pogolemi biznis kome ovaj zakon, usput i ko iz kakvih namera, staje na put. Nije li Amfilohije najavio izgradnju nove najveće srpske svetinje u Crnoj Gori, baš na tom terenu kod Budve, a uz pomoć vlasnika izvesnog lanca hipermarketa, koji je, obećavši da će da asfaltira prilaz do nove crkve, za uzvrat dobiti teren za nekoliko hiljada kvadrata svoje “diskont” samoposluge, na primer?
To kapiram ali ne kapiram Lozionicu. Sta Lozionica?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
:ulazi na topik na belom konju:Kondo wrote:To kapiram ali ne kapiram Lozionicu. Sta Lozionica?
:sjase teatralno, skida plast:
:dozvoljava narodu da mu poljubi prsten:
Polemika oko toga ko je odgovoran za to što je najstarija lokomotiva iz kolekcije Železničkog muzeja, napravljena 1864. godine, isečena i u delovima odneta iz ložionice Železničkog muzeja, se ne smiruje.
I dok u Železničkom muzeju kao najodgovornije vide preduzeće „Beograd na vodi“, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić označio je danas Železnice Srbije kao jedino odgovorne za krađu lokomotive. Vesić je istakao da preduzeće „Beograd na vodi” nema nikakve veze sa imovinom Železničkog muzeja niti imaju ikakve veze sa tom parcelom, što su za Insajder juče rekli i u „Beogradu na vodi“.
Međutim, Železnice Srbije u svom saopštenju tvrde da je ložionicu, u kojoj se nalazila lokomotiva „Pula“, preuzeo upravo „Beograd na vodi“, kao i da je situacija „komplikovanija nego što se predstavlja u medijima“. Na taj način su opovrgnuli tvrdnje zamenika gradonačelnika , ali i preduzeća „Beograd na vodi" da oni nisu preuzeli ingerencije nad parcelom.
„Ložionicu je preuzeo „Beograd na vodi“, a sa čelnicima Grada dogovoreno je da se ova zgrada, okretnica i vodotoranj, sačuvaju i pretvore u multifunkcionalni prostor. Situacija je daleko komplikovanija nego što se predstavlja u medijima i iziskuje sveobuhvatan i sistemski pristup i saradnju svih institucija pod čijom su nadležnošću eksponati, kao što je i Muzej nauke i tehnike pod čijom ingerencijom je Tehnička zbirka“, ističu u Železnicama Srbije.
to ce da raskurcaju i da naprave pozoriste, gde ce rezimski umetnici iz Heartefact, a povezani sa Savetom za kreativne industrije da postavljaju predstavu za naprednjacku elitu.
edit: nemam nikakav insajd info, samo sam spojio dva i dva, mozda ona ima, misilm ne bi rekla da nema pretpostavljam, pitajte je ako jos forumasi.
ma jasno, toliko mogu i sam da zakljucim ali zovite mau da objasni ovo
_____
#FreeFacu
:vraca se na konja:
_____
????
može i na cg, ali neka bude ovde
Леја Келер ovom popu u utisku, problem je glas ljudi koji su "muslimani i bošnjaci". to su, valjda, niža bića. i nemaju pravo glasa.
Леја Келер kad olineka propituju odakle je i kog porekla mu je prezime, jer je, valjda, nesrpsko, dosta se obradujem što sam od oca, crnogorca, nasledila SRBljanović, što ih vraća na fabrička podešavanja.
Леја Келер dragi srbi, kad budete razumeli da je crna gora druga država, svanuće vam. verujte mi na reč.
niko u utisku nije negirao državnost crne gore, naprotiv, pop perović je bošnjake i katolike pominjao u kontekstu
da i oni učestvuju u protestima zajedno sa vernicima spc, a kad je olenik sms poruke* koje dobija ovih dana
od crnogoraca u kom mu pišu da su vernici cpc, a ne spc, i da je spc u crnoj gori crkva u koju idu isključivo srbi,
tad je rekao da je spc institucija u koju građani crne gore imaju najviše poverenja, više od 40%, dok je srba
u cg nešto više od 20%.
oolenika je neko od gledalaca pitao kog porekla mu je prezime, i tu ga je olja prekinula sa 'ovde ne dozvoljavamo
takva pitanja'.
*stvarno je čovek svoje sms pporuke izneo kao relevantnu statistiku koju treba uzimati u obzir.
Леја Келер ovom popu u utisku, problem je glas ljudi koji su "muslimani i bošnjaci". to su, valjda, niža bića. i nemaju pravo glasa.
Леја Келер kad olineka propituju odakle je i kog porekla mu je prezime, jer je, valjda, nesrpsko, dosta se obradujem što sam od oca, crnogorca, nasledila SRBljanović, što ih vraća na fabrička podešavanja.
Леја Келер dragi srbi, kad budete razumeli da je crna gora druga država, svanuće vam. verujte mi na reč.
niko u utisku nije negirao državnost crne gore, naprotiv, pop perović je bošnjake i katolike pominjao u kontekstu
da i oni učestvuju u protestima zajedno sa vernicima spc, a kad je olenik sms poruke* koje dobija ovih dana
od crnogoraca u kom mu pišu da su vernici cpc, a ne spc, i da je spc u crnoj gori crkva u koju idu isključivo srbi,
tad je rekao da je spc institucija u koju građani crne gore imaju najviše poverenja, više od 40%, dok je srba
u cg nešto više od 20%.
oolenika je neko od gledalaca pitao kog porekla mu je prezime, i tu ga je olja prekinula sa 'ovde ne dozvoljavamo
takva pitanja'.
*stvarno je čovek svoje sms pporuke izneo kao relevantnu statistiku koju treba uzimati u obzir.
kako bih voleo da sam ja ukrao masinu sa diverzantskom grupom cigana
ali avaj nisam
ali avaj nisam
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Nisam videla ranije. Koje je pitanje?Kondo wrote:To kapiram ali ne kapiram Lozionicu. Sta Lozionica?
Mau wrote:Nisam videla ranije. Koje je pitanje?Kondo wrote:To kapiram ali ne kapiram Lozionicu. Sta Lozionica?
Istvitovala si da je Biljanin normalizatorski javni angazman u vezi sa dobijanjem Lozionice za Heartefact. Jel ovo hipoteza ili ima nekih informacija?
_____
#FreeFacu
pazi da ti ne kaze
_____
smrk kod dijane hrk
ke ke
ima da naprave eksperimentalno pozoriste industrijsko nju ejdz
ima da naprave eksperimentalno pozoriste industrijsko nju ejdz
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
evo i ova budala misli da postoje drzava crna gora i narod crnogorci
a ko ne misli?
- Guest
vecina srbije. srbija niste ti i dva forumasa sa burundija i tvoja tri drugara.
pa sad, konkretno za državu nisam baš siguran da si u pravu. za narod i đene-đene, za jezik stvarno niko ne misli da postoji, to stoji.