Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
- Guest
Blic kao logičan izbor platforme za kritiku tabloidske hajke na Gorana Jevtića.
dobro ono je bio horor
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
moj kolega koga inace "pederi nerviraju" ono izvukao zastavu dugonih boja i i trci po kancu i jebe mater levijatanu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
ne OK ali taj horor je počeo u Blicu.
jel? toga se ni ne secam. svaka cast na memoriji.
_____
Zli čika wrote:ne OK ali taj horor je počeo u Blicu.
O, da. Ja se itekako secam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Mr. Moonlight wrote:RAM!
РОМ! ЕПРОМ! ВЕПРОМ!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
"Es gibt keine schöne Fläche ohne eine schreckliche Tiefe." Nachgelassene Fragmente, April 1872.
Biki srećan ti rođ & da nam se u ovoj izbornoj godini vratiš na Duginove staze svoje mladosti & postanaš prava drugarica Ničeanka!!!
Biki srećan ti rođ & da nam se u ovoj izbornoj godini vratiš na Duginove staze svoje mladosti & postanaš prava drugarica Ničeanka!!!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
Kako me presece, mislio sam da kasnim ali ovo ce sada biti 24h program proslave
Zivila gospodjica Srbljanovic, vojvotkinja od Drobnjaka
Zivila gospodjica Srbljanovic, vojvotkinja od Drobnjaka
Brojimo, brojimo...
sitno...
- Guest
Зупер, који је себи измислио мисију да опогањује.
Шта бре све има по овим интернетима.
Шта бре све има по овим интернетима.
Лош си глагол одабрао, онда вршилац послова и радних задатака тога има да се зове... да почиње на о а завршава се на -ач, што уопште не спада у ову тему. Такви су за 15 година.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Srecan rodjendan Biljani Srbljanovic zeli Zuper uz pesmu
Да је Solus нечији син у Застава оружју, позвао би одмах војвоткињу Биљу на лечење од weltschmerz-а. Да је само мало на стрица повукла, била би права Даница Лooш.
Srecan porodjan(dan posle rodjendana da ne mislite nesto drugo) Biljana, zuper poklanja pesmu tvoje omiljene kantautorke.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
Za koga navijati?
_____
★
Uprava napolje!
samo uzeti kokice i uživati
Ne mogu sad da pustam. Sta je u pitanju?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
tražila je legitimaciju od kom. pandura, on joj dao, uz ime, pre toga joj rekao da će joj pisati
napad na službeno lice, 3 godine zatvora, 50.000 kazna, ona to shvatila kao pretnju i
pitala ga zašto joj preti, on joj na to rekao 'vidimo se na sudu, i svoje političko nezadovoljstvo
rešavajte u skupštini'. ništa posebno, sem što je ona žrtvovala subotu popodne da pomogne
studentima i sabotirao je neki komunalni policajac koji se usudio da doslovno tumači zakon.
jbg.
napad na službeno lice, 3 godine zatvora, 50.000 kazna, ona to shvatila kao pretnju i
pitala ga zašto joj preti, on joj na to rekao 'vidimo se na sudu, i svoje političko nezadovoljstvo
rešavajte u skupštini'. ništa posebno, sem što je ona žrtvovala subotu popodne da pomogne
studentima i sabotirao je neki komunalni policajac koji se usudio da doslovno tumači zakon.
jbg.