Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
al pazi 500 evra, kad bi cula koliko ljudi vozi polovnjake od 3000 pa cak i 3500 hiljade evra
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Неколико пута мање од оних који возе половњак од 1000 евра.disident wrote:al pazi 500 evra, kad bi cula koliko ljudi vozi polovnjake od 3000 pa cak i 3500 hiljade evra
- Guest
logika kojom se veliča suficit, što je često radio višestruki povratnik
suficit koji je posledica izuzetno niske potrošnje, što jasno govori kakva je kupovna moć i posle analize što jasno opet govori čega se sve ljudi odriču prilikom kupovina
posle toga čujem kako su puni kafići u strah. bana, eto ima se, može se, užas od logike i površnosti, ponekad i maliciozne
suficit koji je posledica izuzetno niske potrošnje, što jasno govori kakva je kupovna moć i posle analize što jasno opet govori čega se sve ljudi odriču prilikom kupovina
posle toga čujem kako su puni kafići u strah. bana, eto ima se, može se, užas od logike i površnosti, ponekad i maliciozne
Creepy Uncle wrote:nastupila je potpuna moralna izopačenost. gleda RTS i zgražava se nad narodom koji se pravi da je siromašan.
iz ovoga više nema izlaska i puta ka oporavku.
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
Umberto Eko
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
ima još jedna faza tu, kad više uopšte nisi u stanju da reprezentuješ svoju ličnost na društvenim mrežama, već samo reprodukuješ botovske obrasce. tada nastupa, što kažu monasi, veliko smirenje, nema više šuma rasprava i dijaloga. ona se dosta teško rastaje od svog ega, namučila bi se u budističkom samostanu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
kakva bahatost jebena
u nekoj od tij mojih setnji po centru primetih nekog mladica kako ispred doma omladine, u nekom spicu ide po sred ulice na tom sokocalu, i onako bezobrazno ko neki taksista sa lekinog se okrece ka nekom vozilu sirotinjskom i kao u fazonu "gledaj majmune kuda ides tim krsom, napravi mesta meni gradjaninu osvescenom na elektricni pogon"
u meni proradi onaj bes dizelaski
pomislih kako bih ga nakacio na izduvnu cev nekog tamica iz sezdeset i neke koji je prosao tehnicki na kvarno u onoj nekoj vikojebini guzzato. drzao bih ga na tom izduvu dugo
u nekoj od tij mojih setnji po centru primetih nekog mladica kako ispred doma omladine, u nekom spicu ide po sred ulice na tom sokocalu, i onako bezobrazno ko neki taksista sa lekinog se okrece ka nekom vozilu sirotinjskom i kao u fazonu "gledaj majmune kuda ides tim krsom, napravi mesta meni gradjaninu osvescenom na elektricni pogon"
u meni proradi onaj bes dizelaski
pomislih kako bih ga nakacio na izduvnu cev nekog tamica iz sezdeset i neke koji je prosao tehnicki na kvarno u onoj nekoj vikojebini guzzato. drzao bih ga na tom izduvu dugo
- Guest
То све по заслузи, т.ј. по ономе што си непогрешиво прочитао из погледа му?
pa nekako mi nesto tu nije bilo na mestu. kao ono kada vozis nekog mocnog cetvorotockassa pa vidis nekog dzukca ulicnog koji se zalece velikom brzinom ka tebi
ne bude ti svejedno, ali safety first! drzis pravac, a on ako je lud boze moj
sve i da sam bio na pogresnoj strani tog tocka historijskog, bikijeva ekonomska racunica mi kaze da sam u pravu
ne bude ti svejedno, ali safety first! drzis pravac, a on ako je lud boze moj
sve i da sam bio na pogresnoj strani tog tocka historijskog, bikijeva ekonomska racunica mi kaze da sam u pravu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Леја Келер
5 ч. ·
[size=30]Hej, drugari, je l znate da ja nisam rodjena u Beogradu nego u selendri od 80 hiljada stanovnika. I sta cemo sad?[/size]
- Леја Келер Msm, koga boli qrz.
8
Сакријте или пријавите ово
Свиђа ми се- · 5ч.
Aleksandar S. Janković Ljanka Laponka
1
Свиђа ми се
Леја Келер ko aralice <3
Свиђа ми се- · 3ч.
Selma Lazović Mene tako redovno pita odakle sam, ja 'iz Beograda.' Onda im to bude čudno pa odakle sam stvarno 's Vračara.' A gde ti se tata rodio? U Londonu. Tu dignu ruke. Jednog dana će mi prekipeti i nekom ću reći da sam iz Olova jer je izgleda to ono što očekuju da čuju.
6
Свиђа ми се
Jelena Radulovic Biljana Keller I dan danas se to desava. Majke mi. Pitao me covek iz Banjaluke da li cesto idem na Senjak jer mu tamo zivi rodjak .... kako odgovoriti?!
1
Свиђа ми се
Леја Келер Jelena Radulovic kazeš: kako ti se zove rodjak? a, pa znam ga, kako ne. baš mi je zao što je tako nastradao, otpala mu kita od virusnog sifiiliisa, što mu preneo Srđan Ćešić
1
Свиђа ми се
Jelena Radulovic Biljana Keller Hahaha. A da onda dodam - nadam se da mu je zena pretekla. Makar
1
Свиђа ми се
Ivana Hrga-Griggs Aj sto si se rodila, nisi mogla da biras. Ja zivim u selendri od 80 soma. Odabrala. Doduse, kad se doda boston, kembridz, dodje mu ko pola srbije.
Ja ne kapiram da joj je promeklo da se za kupovinu od 500 evra uzima kredit. Mislim, blagostanje jedno...William Murderface wrote:Creepy Uncle wrote:nastupila je potpuna moralna izopačenost. gleda RTS i zgražava se nad narodom koji se pravi da je siromašan.
iz ovoga više nema izlaska i puta ka oporavku.
Ja ne kapiram sta je ovde tacno argument. Posto u Bgdu ima 35 hiljada ljudi koji mogu sebi da priuste el trotinet, onda nema ekonomske krize? Koja je to matematika, jbt?
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
od kada su mene poceli da propituju raznorazni opancari odakle sam i to sa pricom "svi smo mi iz beograda", sad ja idem okolo I propitujem ko je odakle I promatram reakcije. zabavno je
vremena se menjaju i za to krivim svaku vlast od 1991 naovamo
nekada se pitalo "iz kog si kraja"
vremena se menjaju i za to krivim svaku vlast od 1991 naovamo
nekada se pitalo "iz kog si kraja"
_____
smrk kod dijane hrk
А један од бољих одговора је дао неки ћалетов другар из средње, "од Јајчића прекоЉига".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
plachkica wrote:
- Леја Келер Msm, koga boli qrz.
8
Свиђа ми се- · 5ч.
Aleksandar S. Janković Ljanka Laponka
1
Свиђа ми се· 4ч.
Леја Келер ko aralice <3
Свиђа ми се- · 3ч.
Selma Lazović Mene tako redovno pita odakle sam, ja 'iz Beograda.' Onda im to bude čudno pa odakle sam stvarno 's Vračara.' A gde ti se tata rodio? U Londonu. Tu dignu ruke. Jednog dana će mi prekipeti i nekom ću reći da sam iz Olova jer je izgleda to ono što očekuju da čuju.
Леја Келер mene su, kad sam bila mala, na moru pitali: "ti si iz beograda? je l znaš vesnu?"
6
Свиђа ми се· 3ч.
Jelena Radulovic Biljana Keller I dan danas se to desava. Majke mi. Pitao me covek iz Banjaluke da li cesto idem na Senjak jer mu tamo zivi rodjak .... kako odgovoriti?!
1
Свиђа ми се· 2ч.
Леја Келер Jelena Radulovic kazeš: kako ti se zove rodjak? a, pa znam ga, kako ne. baš mi je zao što je tako nastradao, otpala mu kita od virusnog sifiiliisa, što mu preneo Srđan Ćešić
1
Свиђа ми се· 1ч.
Jelena Radulovic Biljana Keller Hahaha. A da onda dodam - nadam se da mu je zena pretekla. Makar
1
Свиђа ми се· 1ч.
Ivana Hrga-Griggs Aj sto si se rodila, nisi mogla da biras. Ja zivim u selendri od 80 soma. Odabrala. Doduse, kad se doda boston, kembridz, dodje mu ko pola srbije.
lepa narcisa i copor njenih letecih majmuna.
Znaci drugarica spisateljica je saradnik a uspesi se samo redjaju.
A onaj nesrecni Proka lupao kola francuzicu...
A onaj nesrecni Proka lupao kola francuzicu...
zuperu, nadam se da si ih sve popisao u tefterce to tvoje
_____
smrk kod dijane hrk
Pa nisam ja Staljinista.
pa ono jes, vi sve "kurtulno" preko reko-kazo. ne ostavljate pisane tragove
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
Питање стила. Зуперишка воли на шу-шу, наџ-наџ, намиг-намиг.
No Country wrote:Зуперишка..
Е да чујем да је и Зупер нешто преплатио. Мислио сам да њега не мош зајебати.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
srbljanović je otkrila atlagića
Pametna Sreda
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) September 11, 2019
Biljana Srbljanovic, cbli pic.twitter.com/PToQRTy3FT
- Guest
ja ne znam da li sam u zivotu vido taj stepen uvlacenja u bulju kao ova osopa srbljanovicki. to kod slobodana milosevica i ovog radikalskog nakaze nisam vido.