Не сећам се да сам је чуо пре 1991. Тј некако истовремено са "бандо црвена".
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
Pojava te reči neočekivano koincidira sa potpunom propašću ove zemlje.
- Guest
паће wrote:Не сећам се да сам је чуо пре 1991. Тј некако истовремено са "бандо црвена".
Ovde je malo ranije krenulo, odmah po formiranju SDA, mislim da ga nisam čuo od govornika na predizbornim skupovima ali se među okupljenima uveliko koristio.
- Guest
polagao sam sociologiju u kancelariji koju su delili Mira Marković i Dragomir Drašković
na zidu je bio plakat o mangupima u našim redovima
eto, i Mira je bila svesna da im glave dolaze upravo komunjare
No Country wrote:Не можеш комуњаре да оправдаш тиме што су их наследили далеко гори од њих. Не иде то тако. Поготово не иде јер у свему томе постоји једна танка, али јако одвратна линија континуитета.
Ствар са Сибиром је била управо у томе што се у Сибир није ишло по заслузи. Иначе ни по јада.
prvo da se dogovorimo na kojoj je to revizionistickoj liniji ,,komunjarstvo,,
ako se u sibir nije islo po zasluzi, onda nije ni na goli? na golom su isli posteni domacini koje su zene prijavljivale za nasilnistvo i paljenje sveca po kucama?
sto se tice kontinuiteta...pa ako ti je ovo danas na istoj liniji sa diktaturom proletarijata, onda je jebiga do tebe jer ne umes da napravis razliku
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
Talason wrote:polagao sam sociologiju u kancelariji koju su delili Mira Marković i Dragomir Drašković
- Guest
eto, zar si sumnjao u moje reči
- Guest
Тада се по први пут чула гласно, ушла у јавни говор. До тада се користила много приватније.паће wrote:Не сећам се да сам је чуо пре 1991. Тј некако истовремено са "бандо црвена".
Океј, револуција је пре свега била гладна сопствене деце. Не разумем на који тачно начин то чини Голи оток мање монструозним? Злочин је злочин, а овај је био итекако уграђен у систем, и понављао се у свакој његовој имплементацији.Mr.Pink wrote:No Country wrote:Не можеш комуњаре да оправдаш тиме што су их наследили далеко гори од њих. Не иде то тако. Поготово не иде јер у свему томе постоји једна танка, али јако одвратна линија континуитета.
Ствар са Сибиром је била управо у томе што се у Сибир није ишло по заслузи. Иначе ни по јада.
prvo da se dogovorimo na kojoj je to revizionistickoj liniji ,,komunjarstvo,,
ako se u sibir nije islo po zasluzi, onda nije ni na goli? na golom su isli posteni domacini koje su zene prijavljivale za nasilnistvo i paljenje sveca po kucama?
sto se tice kontinuiteta...pa ako ti je ovo danas na istoj liniji sa diktaturom proletarijata, onda je jebiga do tebe jer ne umes da napravis razliku
Око континуитета се нисмо разумели, а нисмо ни могли јербо ја ништа нисам објаснио. Континуитет ту пре свега постоји у великим бројевима, у што масовним што кадровским трансферима СК -> СПС -> ДСС -> ДС -> СНС. Једна такорећи склоност ка једнопартизму. Идеолошки наравно да континуитет не постоји, осим те кривудаве и буђаве нацошке линије, а која је у СК била дабоме анатемисана - а опет преживела и управо кроз СК стигла на сцену, таман на време да нам упропасти животе.
alo forumske komunjare, gotov vam je uskrs vaskrs vaskres, dajte ovo na deponiju o jugoslaviji a ostavite nam originalny temy
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
nazad na temu
novinar: bubamare cvetići leptirići?
bikica: opozicija umanjuje opasnost virusa i hoće da svi pomremo!
edit
očekivala sam nešto sasvim drugo od novosti.
edit
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
Marius Lăcătuș wrote:alo forumske komunjare, gotov vam je uskrs vaskrs vaskres, dajte ovo na deponiju o jugoslaviji a ostavite nam originalny temy
Шта готов, мени није ни био. Само бих подсетио пучанство да смо имали два полицијска викенда заредом, не због бициклиста, не због шахиста, не због ЛГБРТе, не због пушача, не због... него због.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Pa ona ti je zapravo carbon copy svog nakgoreg neprijatelja Bazdulja - oboje profitiraju od cinjenice da antinacionalisticka javnost u regionu ne kapira da su se prodali Vucicu.
Et belch
Et belch
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Nisam sto posto siguran, ali mi se čini da Munjin piše za Remarker.Erzsébet Biszak wrote:nazad na temu
edit
jasno, ali nadala sam se da će barem u novostima to kapiratiErős Pista wrote:Pa ona ti je zapravo carbon copy svog nakgoreg neprijatelja Bazdulja - oboje profitiraju od cinjenice da antinacionalisticka javnost u regionu ne kapira da su se prodali Vucicu.
Et belch
mislim to se maltene vidi i iz ovog intervjua
moguće ali ne piše da je preuzeto odnekudBluberi wrote:
Nisam sto posto siguran, ali mi se čini da Munjin piše za Remarker.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
pa neće remarker da objavi intervju sa svojom kraljicom majkom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Nisam mislio na preuzimanje. Mislio sam na povezanost po tim linijama.Erzsébet Biszak wrote:jasno, ali nadala sam se da će barem u novostima to kapiratiErős Pista wrote:Pa ona ti je zapravo carbon copy svog nakgoreg neprijatelja Bazdulja - oboje profitiraju od cinjenice da antinacionalisticka javnost u regionu ne kapira da su se prodali Vucicu.
Et belch
mislim to se maltene vidi i iz ovog intervjuamoguće ali ne piše da je preuzeto odnekudBluberi wrote:
Nisam sto posto siguran, ali mi se čini da Munjin piše za Remarker.
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1702
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=1763