Last edited by Kondo on Sun Mar 22, 2020 4:16 pm; edited 1 time in total
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Za one koji brinu, dobra vest - Biljana je pustena kuci. Doduse tamo je ceka mizogini Nenad Savic - Shone, trgovac strujom ispao iz sinjela Vojina Lazaravica, jedan od onih tipova koji u svakom ratu dobije metak od streljackog voda ili masan konopac od dzelata. Danas je jednoj zeni na tw napisao da izgleda kao crvena haringa.
Last edited by Kondo on Sun Mar 22, 2020 4:16 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
pa naravno da je pustena. super sto nema ozbiljne simptome.
ja mislim da mrdjan ima neke zdravstvene probleme.
ja mislim da mrdjan ima neke zdravstvene probleme.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Kondo wrote:Za one koji brinu, dobra vest - Biljana je pustena kuci. Doduse tamo je ceka mizogini Nenad Savic, trgovac strujom ispao iz sinjela Vojina Lazaravica, jedan od onih tipova koji u svakom ratu dobije metak od streljackog voda ili masan konopac od dzelata. Danas je jednoj zeni na tw napisao da izgleda kao crvena haringa.
jesi siguran da je onaj laslo muž? mislim, lik je kreten, čak nije ni od onih duhovitih kretena.
(btw, intenzivno te proziva ovih dana)
jeste bre, to je nenad savic. šone iz njenih postova. pa da jeste glup ko kurac, nije uspeo da se sakrije a onoliko se trudio. provalili su ga na keca, cak i tu pricu o trange frange parama koje mu duguju za m2 BNV.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Ајде за симтоме, али бре да 1 књижевница не зна сва слова... шта који курац ја прдим овде по беспућу интернецком.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
_____
#FreeFacu
- Guest
Tako mu je to, što reče Vonegat.
time is a flat circle
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
паће wrote:Ајде за симтоме, али бре да 1 књижевница не зна сва слова... шта који курац ја прдим овде по беспућу интернецком.
Eh, kolika je tek nepismenos kod novinara. Evo jednog slucaja u vezi ovdasnjih novinara od pre petnaestak godina.
Krenuo sam da ostavim neki kljuc u jedan divlji radio i kad sam bio ispred vrata, cujem galamu - dva novinara (da ne navodim ciji su bili tad dopisnici) pisu tekst, pa je doslo do rasprave
B: E, evo njega da pitamo, neka presudi.
Ja: Sta?
H: Kako se pise "ne mogu" - odvojeno ili sastavljeno?
Ja: Odvojeno.
H: Nemas pojma! Lupas gluposti kao i on. Recca ne se pise sastavljeno u cetiri slucaja: nisam, nemam, neznam, nemogu.
Ja: Pisi kako hoces, ti se potpisujes ispod teksta.
H: A je l? Smeta vam sto se derem? Sad cu vam dokazati.
Pozvao je tonca da mu namesti snimanje na telefon.
H: Sad cu zvati profesora XY, pa cemo njega da pitamo. Ako ste vi u pravu ja cu sada ovde vama dvojici da popusim kurac.
... Dobardan profesore, kako ste,.., mozda ce vam zvucati smesno, ali radimo ovde neki tekst pa da vas pitamo kako se pise "ne mogu" - odvojeno ili zajedno? ... Aha ... Da, da...
Za to vreme me B. pita: Gde cemo? Kako cemo? Hoces li prvo tebi?
...
H zavrsava razgovor, spusta slusalicu.
B: I? Sta je rekao profesor?
H: Pise se sastavljeno.
B: U, pizda ti materina, daj snimak, pustaj.
H: Evo snimka... U, sta bi? Jesam li to slucajno prekinuo snimanje? E jbg
_____
★
Uprava napolje!
Вучић је чудотворац. Бокан и Бики су се опет нашли заједно, у Вучићевом дупету.
Suza u Pajkićevom oku. Šta ćemo sa Čedom?
strela ce im svima doci glave. i ona i mrdjan su se zarazili od tonca gde su pravili audio matricu za spomenik.
no ne znam da li primecujete da nigde nema apdejt, da je pustena i da se leci od kuce. bojim se nasilja, šone je potpuno odlepio. biće dobro ako joj je samo oduzeo telefon.
no ne znam da li primecujete da nigde nema apdejt, da je pustena i da se leci od kuce. bojim se nasilja, šone je potpuno odlepio. biće dobro ako joj je samo oduzeo telefon.
_____
#FreeFacu
cekaj jel se ovo zezas?
_____
mislim za tonca?
_____
Kao, radi se na Streli?
_____
★
Uprava napolje!
i jel pouzdano znas da je upustena nazad na kucu
_____
- Guest
jbt ja maštao o tome kako bi izgledalo kad bi Biki i Smajlović shvatile da su se našle na istoj strani (Vučićevoj), kad ono: Bokan
btw, o kakvom lupanju u šerpe priča Bokan? probudio se u '96?
btw, o kakvom lupanju u šerpe priča Bokan? probudio se u '96?
- Guest
bruno sulak wrote:cekaj jel se ovo zezas?
Pisala je da je radila sa prijateljem. Pošto znamo ko je prijatelj, blizu je pameti da je s njim radila na Streli. Tri naputovane osobe 8 sati zajedno u gluvoj sobi, what could go wrong.
Cela FDU/Novi talas ekipa je 1/1 uz Vučića. Bokan, Pajkić, Bjelica, Srbljanović, Čeda, Prokić... Svetlo u tami
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Papa Lazarou wrote:bruno sulak wrote:cekaj jel se ovo zezas?
Pisala je da je radila sa prijateljem. Pošto znamo ko je prijatelj, blizu je pameti da je s njim radila na Streli. Tri naputovane osobe 8 sati zajedno u gluvoj sobi, what could go wrong.
"Sastaćemo se u budućnosti... vi i ja..."
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
kako kupio tako prodao, izvori do sada nisu omanuli ali sta znam.
vili:
vili:
_____
#FreeFacu
- Guest
William Murderface wrote:Papa Lazarou wrote:
"Sastaćemo se u budućnosti... vi i ja..."
Kondo wrote:kako kupio tako prodao, izvori do sada nisu omanuli ali sta znam.
vili:
ok. ja sam cuo da je radjeno na mrkijevoj monografiji ali kada sam ponovio ovo tvoje naisao sam na zid cutanja. kapiram da i oni razumeju kako ce to ljudima zvucati.
_____
- Guest
Kondo wrote:strela ce im svima doci glave. i ona i mrdjan su se zarazili od tonca gde su pravili audio matricu za spomenik.
Zašto je odlepio? Je l on fizički nasilan? Meni skeri kad tako nešto pročitam.