Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
pa mozda zna nekoga na respiratoru
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Ćurka, pre svega. Bila i ostala. Što se nekom nekad činilo da tu ima štofa, žalim slučaj.
- Guest
Auuu, ja već neko vreme ne čitam B.S., od kad ovako otvoreno botuje? Bold je jeziv, dobro primećeno, štob se reklo
- Guest
Đinđić, utočište hulja.
- Guest
Ја мислим да је моја групација (мали грађани, малограђани и сељаци) препуштена сама себи и користи се само када је то опортуно. Врховна команда избрисала је нашу класу из бројног стања, ми смо је жртвовани за текуће рачуне Власти, Елите и Опозиције.
- Guest
BS kaže da je pozitivna na koronavirus, ali malo je konfuzna, ako je dobro razumem, kaže da nije imala nikakav rizičan kontakt. To je u suprotnosti sa onim što kažu tzv. zvaničnici - da su svi zaraženi bili u kontaktu sa ljudima koji su došli iz inostranstva (ili da su sami došli iz inostranstva) i da je veoma lako to trace-back put kojim se širio virus. Je l to i dalje zvanična priča, ili sad više ne?
- Guest
Radila je sa čovekom koji je sad na respiratoru. Mislim šta okolišam, to je Mrđan Bajić.sejlor wrote:BS kaže da je pozitivna na koronavirus, ali malo je konfuzna, ako je dobro razumem, kaže da nije imala nikakav rizičan kontakt. To je u suprotnosti sa onim što kažu tzv. zvaničnici - da su svi zaraženi bili u kontaktu sa ljudima koji su došli iz inostranstva (ili da su sami došli iz inostranstva) i da je veoma lako to trace-back put kojim se širio virus. Je l to i dalje zvanična priča, ili sad više ne?
Ako vi i dalje nemate nekog bliskog prijatelja, ko je na respiratoru zbog Covida, imam ja.
Ako i dalje ne znate nikog ko je pozitivan na Koronu i upravo čeka prijem u bolnicu, znam ja: sebe.
Nismo nigde putovali, nismo se ponašali neodgovorno, radili smo zajedno, nosila sam rukavice i masku, držala se samoizolacije čim je on osetio prve simptome, zatvorila od svih, sve dezinfikovala i čekala šta će biti.
Savet za kreativne industrije rasadnik zaraze.
- Guest
Papa Lazarou wrote:Radila je sa čovekom koji je sad na respiratoru. Mislim šta okolišam, to je Mrđan Bajić.sejlor wrote:BS kaže da je pozitivna na koronavirus, ali malo je konfuzna, ako je dobro razumem, kaže da nije imala nikakav rizičan kontakt. To je u suprotnosti sa onim što kažu tzv. zvaničnici - da su svi zaraženi bili u kontaktu sa ljudima koji su došli iz inostranstva (ili da su sami došli iz inostranstva) i da je veoma lako to trace-back put kojim se širio virus. Je l to i dalje zvanična priča, ili sad više ne?
Ako vi i dalje nemate nekog bliskog prijatelja, ko je na respiratoru zbog Covida, imam ja.
Ako i dalje ne znate nikog ko je pozitivan na Koronu i upravo čeka prijem u bolnicu, znam ja: sebe.
Nismo nigde putovali, nismo se ponašali neodgovorno, radili smo zajedno, nosila sam rukavice i masku, držala se samoizolacije čim je on osetio prve simptome, zatvorila od svih, sve dezinfikovala i čekala šta će biti.
Ahaaa, ja uopšte nisam nju razumela. Mislila sam da piše o mužu, jer je krenula sa "nismo nigde putovali" pa sam ja istripovala da se i ostalo odnosi na muža, ništa mi nije imalo logike, ali sad kapiram.
I meni je tek sad jasno
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Neki tajkuncic
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
Jadni, sigurno su se namučili da ubede lekare da treba da budu testirani. Pogotovo njen muž koji ni ne ulazi u kriterijum.
Pritom je napisala da je on negativan, što će reći da je i on testiran po svoj prilici mimo važećih kriterijuma o kojima je Kon pričao. Dakle, ili na vezu ili privatno.
Možda će ići u neku privatnu bolnicu, ako uopšte ima onih koje primaju takve pacijente.
Edit: Papa Lazarou brži
Možda će ići u neku privatnu bolnicu, ako uopšte ima onih koje primaju takve pacijente.
Edit: Papa Lazarou brži
Last edited by rumbeando on Sun 22 Mar - 19:36; edited 2 times in total
Taj njen tajkuncic koji je mrtav ladan danas na tviteru pod laznim imenom vredjao Tijanu Kojovic.
Oni tako stalno vredjaju zene za izgled. Secamo se dobro kako su Biki i Lana B (pre nego se uprepodobila sa novom ekipom) vredjale onu zenu iz Vranja ili novinarku sa Pinka zbog zecije usne.
Ljudi mnogo ruzne unutrasnjosti.
Oni tako stalno vredjaju zene za izgled. Secamo se dobro kako su Biki i Lana B (pre nego se uprepodobila sa novom ekipom) vredjale onu zenu iz Vranja ili novinarku sa Pinka zbog zecije usne.
Ljudi mnogo ruzne unutrasnjosti.
- Guest
rumbeando wrote:
Биће.
Srbljanovićkina dopuna data kao komentar na prvobitnu objavu:
Vidim da ljudi bukvalno ne kapiraju obican tok dogadjaja: moj drug, sa kojim radim, prvi je dobio simtome. Meni nije bilo nista, ali smo radili zajedno 2 dana pre tih simtoma, pa sam se, cim sam cula, izolovala. Njemu se bolest drasticno pogorsala 7 dana kasnije, u bolnici je testiran i pozitivan je. Sledeceg dana od njegovog prijema, sam razvila simtome, odgovorno sam se javila na zvanican telefon. Testirana sam zbog simtoma i direktne izlozenosti. Moj muz je negativan, ja nisam. Sada vec tesko disem i u bnici sam. sta nije jasno?
zar u bolnicama nisu bez telefona?
Šta nije jasno?
Ništa, sve je jasno.
_____
William Murderface wrote:Šta nije jasno?
Ništa, sve je jasno.
sve ti je to simtomaticno?
_____
Warning: may contain irony.
sejlor wrote:Auuu, ja već neko vreme ne čitam B.S., od kad ovako otvoreno botuje? Bold je jeziv, dobro primećeno, štob se reklo
E jebiga od kad.
Ona je Krlo sa sisama vec duze vreme.
kravare pogle malo bolje sise pa nam reci to ponovo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Au al ste osetljivi.
Dobro, Biki je vec duze vreme Krlo 2.0
Uberbot. Stigla da izbotuje cak i iz ovakve situacije. Napisah vec tamo, zelim joj brzo ozdravljenje, sebi zelim da ne zakacim ovo, a sve da bih je video kako se vadi iz internet tima kada balavi gazda zapali za Argentinu.
Dobro, Biki je vec duze vreme Krlo 2.0
Uberbot. Stigla da izbotuje cak i iz ovakve situacije. Napisah vec tamo, zelim joj brzo ozdravljenje, sebi zelim da ne zakacim ovo, a sve da bih je video kako se vadi iz internet tima kada balavi gazda zapali za Argentinu.
Krlo bez sisa?