Mislim da to nikad nisam rekla, ali je sad bas prikladno.
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Zakljucati topik.
Brt, mogu da pokušavaju 1000 godina, ne mogu da budu duhoviti ko jedan Vesnin tvit ili jedna Koraksova krikatura. Tugica.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
meni zapravo nije jasno kako je ona zadrzala drzavni posao posle svega, let alone katedra. ono klinac padne sa 2g trave na adi pa dobije 6 meseci tvorza i trajnu zabranu zaposljavanja u drzavnoj sluzbi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
err
to te zapravo preporucuje ako znas prave ljude
to te zapravo preporucuje ako znas prave ljude
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Jao ja dok sam radila na drzavnom faksu sam imala tu proveru o prethodnom osudjivanju.
Mozda se nagodbe ne ubrajaju. Ne znam.
alo, danas ti privatnik trazi papir iz suda da nisi osudjivan
pa ha ha
pa ha ha
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
ma to je doslovce priznanje krivice ali mislim da te samo odredjena krivicna dela sprecavaju za rad u tzv. sluzbi.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
Erose, koja je tačno konekcija između BS i Bokana? Pogledi ili još nešto?
pogledi su baš pogrešna referenca
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
ma to je ta pajkicevska ekipa fol desnicara sa FDU. isto legalo. nekima je doslo iz dupeta u glavu u jednom trenutku a nekima nikada.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
jadna li je ova fb prepiska ovo dvoje. dva zlobnika.
Oki. Thanks!erős paprika wrote:ma to je ta pajkicevska ekipa fol desnicara sa FDU. isto legalo. nekima je doslo iz dupeta u glavu u jednom trenutku a nekima nikada.
pazi nije biljana bila neka naci-stetocina tada ali je imala ono jasne stavove. kao drugar joj milutin. ono kada kazem jasne mislim na neki brikolaz ljotica, velimirovica i polusvarenog evole. dakle gusta i mutna corba od papaka. niko tu nije mogao da stetu napravi posto su bili i ostali sustinski nesposobne budale.
no malo je jadno kada se sada podsmevaju zeni koja je from day one bila sasvim jasno protiv tog ludila. za razliku od njih. ne znaci da je ona sada u pravu (niti da je uvek u pravu) ali to je licemerje iz prvog razreda usmerenog obrazovanja za hijene.
no malo je jadno kada se sada podsmevaju zeni koja je from day one bila sasvim jasno protiv tog ludila. za razliku od njih. ne znaci da je ona sada u pravu (niti da je uvek u pravu) ali to je licemerje iz prvog razreda usmerenog obrazovanja za hijene.
_____
e da jos kada smo na temi da dodam da je odvratno praviti distinkciju tipa ili si za radula koji lize kvake ili si za stenjuceg steonog aleka koji ispusta dusu na konferencijama za stampu.
mislim ovde se rumbeando iskrivio od krivulja pokazujuci kako smo prekasno krenuli, premalo uradili i kako nam je zdravstveni sistem u problemu. i za to nije odgovoran ni pirgavi tajkun ni pijana baba vesna vec samo ljudi na vlasti. i o tome treba pricati i tokom vanrednog stanja i kada ono prodje.
mislim ovde se rumbeando iskrivio od krivulja pokazujuci kako smo prekasno krenuli, premalo uradili i kako nam je zdravstveni sistem u problemu. i za to nije odgovoran ni pirgavi tajkun ni pijana baba vesna vec samo ljudi na vlasti. i o tome treba pricati i tokom vanrednog stanja i kada ono prodje.
_____
Mau wrote:Jao ja dok sam radila na drzavnom faksu sam imala tu proveru o prethodnom osudjivanju.
Ne, nego se ubrajaju samo presude koje se ticu konkretnih zakona.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
erős paprika wrote:ma to je doslovce priznanje krivice ali mislim da te samo odredjena krivicna dela sprecavaju za rad u tzv. sluzbi.
Upravo.
_____
Ma nema tu više šta da se priča o principima. Sad sam prošla kroz te tredove.
Mnogo su zli. Bukvalno treba spasiti par nesretnih ljudi koji rade u Remarkeru i caos.
Mnogo su zli. Bukvalno treba spasiti par nesretnih ljudi koji rade u Remarkeru i caos.
- Guest
A šta oni spočitavaju Vesni? Nešto vezano za anti-ratni angažman ili..? Ne mogu da čitam to, ima 155 komentara, em se ne snalazim, em sam naježena od neprijatnosti dok to čitam, krenula sam i ne mogu.
- Guest
немој да се трошиш на багру, само нотирај да је весна опет цар, а да су они опет смрадови
+1
_____
- Guest
Bukvalno to sam i napisala - da me mrzi da čitam FB komentare, zato sam i postavila pitanje ovde.
Znači forum ti služi da prežvaće informacije? I meni isto.sejlor wrote:Bukvalno to sam i napisala - da me mrzi da čitam FB komentare, zato sam i postavila pitanje ovde.
Tj. često žvaće i ono što me ne zanima, ali koliko ga plaćam dobar je.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
zameraju joj što ne vidi širu sliku :tm: i i dalje pljuje po vučiću, posebno brnabić.
- Guest
Нисам баш пратио цео Биљанин драмско-фашистички лук, али у време када се она уписује на ФДУ Бокан је у својој најлуђој белоорловској фази, а Милутин се већ увелико унормалио. Мислим да је ту више одиграла Исидора Бјелица, значи посредно Пајкић. Бики је тада напросто била напржена клинка, примала се на апсолутно све, без много размишљања, и само нек је што гласније. Добрим делом је таква и остала.erős paprika wrote:pazi nije biljana bila neka naci-stetocina tada ali je imala ono jasne stavove. kao drugar joj milutin. ono kada kazem jasne mislim na neki brikolaz ljotica, velimirovica i polusvarenog evole. dakle gusta i mutna corba od papaka. niko tu nije mogao da stetu napravi posto su bili i ostali sustinski nesposobne budale.