Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
- Guest
- Guest
Talason wrote:да ли је она још увек жива?
https://www.instagram.com/duskadiday/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
зар вам није било једноставније да ми кажете јесте, што да није
и вама лакше и мени лепше
и вама лакше и мени лепше
Najpametniji gej eskort srpije
https://www.facebook.com/milivojevsasa1
https://www.facebook.com/milivojevsasa1
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Biljana Keller u nastavku lekcije, ako ovu parabolu primenimo na sadašnje stanje, prepričaću vam slučaj jučerašnjeg tv priloga u kome su govorili o užasnom stanju u kolektivnom centru za lečenje korone, kojom prilikom je, u svrhu dokaza, u krupnom planu snimljen wc, preciznije - jedna kabina usrana skroz preko daske i poklopca i druga u kojoj je neko pišo svuda okolo, najviše po podu.
i sad ja ležim i mislim: kad ovaj vučić stigne i do sajma da im sere i piša pored rupe? spava li taj čovek uopšte?
takodje i tražim da novinari pitaju struku: šta rade te tetkice? zašto ih plaćamo, ako nisu obavezne da odmah operu govna za finom gospodom na kolektivnom lečenju?
svašta.
i sad ja ležim i mislim: kad ovaj vučić stigne i do sajma da im sere i piša pored rupe? spava li taj čovek uopšte?
takodje i tražim da novinari pitaju struku: šta rade te tetkice? zašto ih plaćamo, ako nisu obavezne da odmah operu govna za finom gospodom na kolektivnom lečenju?
svašta.
_____
????
Stavio bi je na onaj sajam 3 dana cisto reda radi, pobegla bi na ulicu u šlafroku i papučama podignutih ruku
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
Ona bi se prva penjala na WC šolju i promašivala cilj.
Mislim ovo sto ona radi je mnogo gore od pravdanja nekalbih losih uslova - sada znamo da je virus usao bolnice sirom Srbije. Iste one u koje se sada po sili zakona tera svako sa simptomima. Ona je taj pakao izbegla, sto je okej, ne zelim ga nikome, ali ga sad pravda. Ljudi su izlozeni riziku jbt. A prljavi wc nihe samo prljavi wc - nego potencijalno zariste. Braca Kinezi pricaju, pricaju, ali nema ko da slusa...
_____
https://www.thailandmedical.news/news/chinese-researchers-say-that-public-toilets-can-also-be-a-source-of-coronavirus-transmissions
_____
"Nacentriraj dupe I ne seri pored rupe" - stara klozetska.
Erős Pista wrote:Mislim ovo sto ona radi je mnogo gore od pravdanja nekalbih losih uslova - sada znamo da je virus usao bolnice sirom Srbije. Iste one u koje se sada po sili zakona tera svako sa simptomima. Ona je taj pakao izbegla, sto je okej, ne zelim ga nikome, ali ga sad pravda. Ljudi su izlozeni riziku jbt. A prljavi wc nihe samo prljavi wc - nego potencijalno zariste. Braca Kinezi pricaju, pricaju, ali nema ko da slusa...
Ma bre, Kinezi su verovatno dosli, videli s kim imaju posla, izdeklamovali sta imaju i aj cao. Ali ne samo s kim imaju posla nego i sta moze i sta ne moze (tamo su švajsovali ulazna vrata od stambenih zgrada, ovde je to ili malo teže ili ne možeš ljudima da zašvajsuješ vrata od kuće sa dvorištem).
pa kek. kinezi dosli
bukvalno ih spakovao brat Si Jao u fazonu brt daj te debile sto su umrli tamo u vuhanu od posla da ih castimo jednom ekskurzijom u srbiju, da vide svet
oni dosli ko ono prvaci prvoga dana skole u punoj ratnoj opremi, kad skapirali koji raspad kao aj se zajebavamo malo. daj 10 valtera su lukom!
bukvalno ih spakovao brat Si Jao u fazonu brt daj te debile sto su umrli tamo u vuhanu od posla da ih castimo jednom ekskurzijom u srbiju, da vide svet
oni dosli ko ono prvaci prvoga dana skole u punoj ratnoj opremi, kad skapirali koji raspad kao aj se zajebavamo malo. daj 10 valtera su lukom!
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
Znate sta me zanima?
Je l neko njima posalje SMS i kaze im da se oglase i da kazu nesto lepo o Vucicu i Brnabic?
Gledam juce Milan Antonijevic izjavljuje za Tanjug kako ona Vuciceva festa u Novom Pazaru nije bila kampanja.
Znajuci MA i njegovu ambiciju, mogu da zamislim da se nutkao da pokaze sefu kako je na usluzi, ali s druge strane to bas privlaci veliki gnev ljudi u miljeu u kom je MA bio do pre 5 godina.
Sa Biljanom jos gore! Ona ima tih nekoliko stotina tupadzija oko sebe i jos nekoliko desetina lica zavisnih od Heartefakta, ali ostatak ce je prezreti vise nego ikad.
Je l neko njima posalje SMS i kaze im da se oglase i da kazu nesto lepo o Vucicu i Brnabic?
Gledam juce Milan Antonijevic izjavljuje za Tanjug kako ona Vuciceva festa u Novom Pazaru nije bila kampanja.
Znajuci MA i njegovu ambiciju, mogu da zamislim da se nutkao da pokaze sefu kako je na usluzi, ali s druge strane to bas privlaci veliki gnev ljudi u miljeu u kom je MA bio do pre 5 godina.
Sa Biljanom jos gore! Ona ima tih nekoliko stotina tupadzija oko sebe i jos nekoliko desetina lica zavisnih od Heartefakta, ali ostatak ce je prezreti vise nego ikad.
Svajsovanje vrata je nebezbedno u svakom slucaju i za mene neprihvatljivo.Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Mislim ovo sto ona radi je mnogo gore od pravdanja nekalbih losih uslova - sada znamo da je virus usao bolnice sirom Srbije. Iste one u koje se sada po sili zakona tera svako sa simptomima. Ona je taj pakao izbegla, sto je okej, ne zelim ga nikome, ali ga sad pravda. Ljudi su izlozeni riziku jbt. A prljavi wc nihe samo prljavi wc - nego potencijalno zariste. Braca Kinezi pricaju, pricaju, ali nema ko da slusa...
Ma bre, Kinezi su verovatno dosli, videli s kim imaju posla, izdeklamovali sta imaju i aj cao. Ali ne samo s kim imaju posla nego i sta moze i sta ne moze (tamo su švajsovali ulazna vrata od stambenih zgrada, ovde je to ili malo teže ili ne možeš ljudima da zašvajsuješ vrata od kuće sa dvorištem).
- Guest
Margit Savović wrote:Znate sta me zanima?
Da li tebi neko treba da piše SMS da bi napisala nešto o Partizanu?
Nije BS plaćeni teklič već povezano lice.
Švajsovanje vrata za izlaz u slučaju nužde? Šta bi moglo poći po zlu?
ja bas naprotiv mislim da je BS humanista koja nije htela da opterecuje SOS brojeve pa je zvala brnabicku da joj posalje kola za nju i soneta, isto nije htela krevet na sajmu da bude za druge pa je ostala kuci
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Da, oni su u stvari Vucicevi feudalisti.Halászlé wrote:Margit Savović wrote:Znate sta me zanima?
Margit Savović wrote:Da, oni su u stvari Vucicevi feudalisti.Halászlé wrote:
Prvo sam hteo da napisem "valjda feudalci". Ali onda sam shvatio da bas treba "feudalisti"
Last edited by Mór Thököly on Wed Apr 08, 2020 1:07 pm; edited 1 time in total
- Guest
Margit Savović wrote:Znate sta me zanima?
Pa dobro, mogla si me tagovati i pustiti link na moju izjavu, ne samo fotografiju naslova @tvnova_s gde će svi da se izređaju. O tvom propratnom tekstu nemam reči, valjda tako mora. Vidim da po tvojim rečima zaslužujem prezir, samo ću početi da pevam: ustajte prezreni na svetu... https://t.co/o8yI9JPaBb
— Milan Antonijević (@AntonMilan) April 7, 2020
Svi sužnji koje mori glad....
A mislila sam feudalci.
margit, koje su to milanove ambicije?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.