PESNICOM U GLAVU,SNS BATINAS!
— Marko Dragoslavic(Operativac iz Zemuna) (@tamodaleko) May 8, 2019
Prvo mi je opsovao majku!
Kada sam prisao da ga pitam zasto je to uradio,sns batinas me je pesnicom udario u glavu! pic.twitter.com/XcG35lYdeO
Vučićeva Srbija
- Post n°126
Re: Vučićeva Srbija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°127
ficfiric wrote:PESNICOM U GLAVU,SNS BATINAS!
Prvo mi je opsovao majku!
Kada sam prisao da ga pitam zasto je to uradio,sns batinas me je pesnicom udario u glavu! pic.twitter.com/XcG35lYdeO
https://twitter.com/golubica_/status/1126094805354844161
_____
Bujrum! Nije nam vakat takav, nafaka nam takva.
- Post n°128
Potuku se ljudi
Meni je vrh kad matori bezi a ovaj trci sa telefonom za njim. Ovaj klip me podseca na jedan njegov od pre mesec-dva sa likom sa spustenom kapuljacom koji seda u kola i odlazi - jbg, ne mogu ni da ga nadjem a ni da se setim sta su pricali, samo znam da je bio vrh klip
Meni je vrh kad matori bezi a ovaj trci sa telefonom za njim. Ovaj klip me podseca na jedan njegov od pre mesec-dva sa likom sa spustenom kapuljacom koji seda u kola i odlazi - jbg, ne mogu ni da ga nadjem a ni da se setim sta su pricali, samo znam da je bio vrh klip
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°129
uff... mislim da znam taj klip. pokušaću da ga nađem.ficfiric wrote:Potuku se ljudi
_____
- Post n°130
Ko nadje izbrisane klipove dragoslavca sa fb vezane za aferu parada demona i ostalih satanista ima od mene roštilj
Ne mogu da otvorim današnji video, al ako ga je neko konačno izgazio i njemu svaka čast
Ne mogu da otvorim današnji video, al ako ga je neko konačno izgazio i njemu svaka čast
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°131
Groovymir wrote:uff... mislim da znam taj klip. pokušaću da ga nađem.ficfiric wrote:Potuku se ljudi
Smrdljivi google nije nasao resenje da zamisljenu scenu iz glave ubacim u polje za pretragu. Kucamo po tastaturi i bodemo misem kao pecinski ljudi. Da postoji ta opcija, nasao bih odmah
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°132
ficfiric wrote:Groovymir wrote:
uff... mislim da znam taj klip. pokušaću da ga nađem.
Smrdljivi google nije nasao resenje da zamisljenu scenu iz glave ubacim u polje za pretragu. Kucamo po tastaturi i bodemo misem kao pecinski ljudi. Da postoji ta opcija, nasao bih odmah
Polako, polako... Tek dolazi vreme cyberpunk-a.
_____
- Post n°133
disident wrote:Ko nadje izbrisane klipove dragoslavca sa fb vezane za aferu parada demona i ostalih satanista ima od mene roštilj
Očešao mu bradu, ovaj pao k'o da je Tajson nokautirao Miloša Žutića. Toliko dramski, toliko iscenirano.
_____
- Post n°134
Groovymir wrote:Tajson nokautirao Miloša Žutića
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°135
(VIDEO) SUPERDEKA RASTURIO ĐILASOVOG I JEREMIĆEVOG HULIGANA! Nasilnik ga psovao i napao pa od deke dobio nokaut!Groovymir wrote:disident wrote:Ko nadje izbrisane klipove dragoslavca sa fb vezane za aferu parada demona i ostalih satanista ima od mene roštilj
Očešao mu bradu, ovaj pao k'o da je Tajson nokautirao Miloša Žutića. Toliko dramski, toliko iscenirano.
- Post n°136
Lebe.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°137
Huligan...nasilnik...od deke dobio nokaut
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°138
SNS objavio video zapise gde mu ovaj govori da se leči i psuje ga.
Evo i iz drugog ugla. pic.twitter.com/rcMa1FMfuf
— Mican (@micanovic_s) May 8, 2019
- Post n°139
A nekad je Blagoje Topličić s jednom kamerom radio prenose prvoligaških utakmica.
- Post n°140
ladno se nabo bradom na njegovu pesnaju, retard
u pravu je misa vacic za moderni svet i mlade
u pravu je misa vacic za moderni svet i mlade
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°141
Mnogo su jaki ovi Jeremićevi bolidi koji su s punom svešću da ima i drugih snimaka isekli nezgodne delove radi prikupljanja simpatija.
- Post n°142
A sta ako je penzos prvi zapoceo? A?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°143
možda je vreme za razgovor o Bastaću i ovoj akciji bez cilja i smisla (šta je ideja, da trajno prestanu radovi na Trgu?)
- Post n°144
Samo prvo da vidimo hoce li deka biti uhapsen, posto vec imamo slucajeve hapsenja zbog prolaska kroz rulju na prvom skupu SzS u Sapcu i ove kasnije zbog sutiranja flasa i slicnih nedela.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°145
ficfiric wrote:A sta ako je penzos prvi zapoceo? A?
Nije nemoguće, ali ne znam čemu im onda služe najmanje dve kamere (pored ove prekoputa imali su i od ovog lika koji stoji pored Dragoslavića - na Dragoslavićevoj objavi videa u reakcijama ima fotka penzosa izvučena sa snimka tom kamerom) i što je Narodna stranka odlučila da prikaže samo kraj incidenta.
- Post n°146
Već dobio TW nalog.
https://twitter.com/DekaSns
https://twitter.com/DekaSns
_____
- Post n°147
Пола човек пола пр пројекат.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°148
rumbeando wrote:ficfiric wrote:A sta ako je penzos prvi zapoceo? A?
Nije nemoguće, ali ne znam čemu im onda služe najmanje dve kamere (pored ove prekoputa imali su i od ovog lika koji stoji pored Dragoslavića - na Dragoslavićevoj objavi videa u reakcijama ima fotka penzosa izvučena sa snimka tom kamerom) i što je Narodna stranka odlučila da prikaže samo kraj incidenta.
Samo da se podsetimo jednog ranijeg slucaja. Vidi se ko se na koga zaletao, ko je provocirao.
Izvestaj lokalne SNS televizije
Na snimku se vidi nekoliko desetina telefona koji snimaju (medju njima i zena koja se kasnije zalila da je napadnuta) i "napad" nije niko snimio.
Epilog: napadac uhapsen i zadrzan u pritvoru par nedelja. Sudjenje je valjda u toku.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°149
A "deka" je izgleda Simin ortak
Jbg, koliko god da ne volim ove murare i operativce, ne mogu stati na stranu Sime Spasica i drugova.
JOS JEDAN VIDEO SNIMAK!
Ovo lice je krenulo fizicki da napadne i jednog prolaznika,i pretio mu je!
Ponavljam da sam ja verbalno odgovorio ovom licu na to sto je i meni pretio i psovao pokojnu majku,ali ga nisam ni pljunuo ni udario!
Neka se nadje snimak kada i meni preti! pic.twitter.com/8ZGzk2C4bk
Jbg, koliko god da ne volim ove murare i operativce, ne mogu stati na stranu Sime Spasica i drugova.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°150
Pa I Serz je
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.