UK - Politika i društvo
- Post n°601
Re: UK - Politika i društvo
ali ukratko, sto bi rekao Nye Bevan:
- Post n°602
Mislim, njihov najsimpaticniji lider je bio pedofil koji je prisustvovao Nirnberskom kongresu, lol
- Post n°603
Ko? Churchill?Quincy Endicott wrote:Mislim, njihov najsimpaticniji lider je bio pedofil koji je prisustvovao Nirnberskom kongresu, lol
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°604
KinderLad wrote:To
Krenulo stidljivo revidiranje, traze se bilo kakvi izgovori
When hedge-fund managers and the Communist Party see eye-to-eye on any question, it’s time to be concerned.
Ovo je doduse tacno.
Leaked letter: Liam Fox tells Tory MPs that Customs Union will be 'worst of both worlds'
Okačio Marvin na onamou. Šou.
https://www.channel4.com/news/why-i-changed-my-mind-on-leaving-eu-peter-oborne-debates-with-melissa-kite-on-brexit
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°605
otto katz wrote:Ko? Churchill?Quincy Endicott wrote:Mislim, njihov najsimpaticniji lider je bio pedofil koji je prisustvovao Nirnberskom kongresu, lol
https://www.bbc.com/news/uk-politics-33772016
- Guest
- Post n°607
Here is the full draft Emergency summit conclusions: pic.twitter.com/5kO7OrQfjT
— Faisal Islam (@faisalislam) April 9, 2019
- Post n°609
Ali šta je ovo
Ako se UK nedajbože raspadne, šta?as regards the territorial scope of the future relationship, if the position of the united Kingdom were to evolve.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°610
Valjda se odnosi na backstop.
Last edited by William Murderface on Tue Apr 09, 2019 8:48 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°611
odakle je vest sa kraljicom i zakonom?
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°613
Gargantua wrote:Zanimljivo, ako ne održe izbore lete napolje1. juna.
Ja vidim samo ovo za do godinu dana...
Dala kraljica baba dinar duđe, dva dizađe
- Post n°614
Quincy Endicott wrote:
Na GE, ako budu pre Brexita, treba ovu poruku da guraju iz sve snage, a tiho, ali jasno, za 2ndRef. To bi mogla da bude formula za uspeh. Torijevci će ionako sami između sebe da se poubijaju
- Post n°616
Ceo Brexit se vrti oko FoM. Bukvalno sve, i to ne samo kod Torijevaca. Iako nema nista logicnije nego da ostano bar u Single Marketu. Privreda im je 80% usluge i one ce biti u velikom problemu kad izadju iz SM. Ali workeri vecinom rade u proizvodnji i zato CU. Niko nece plakati za 200 bankara u Cityju, kolke god pare da sipaju u budzet. Deep state ne postoji u smislu da sluzi kao bottom line kormilar - dva bivsa sefa MI6 su prisutna u javnosti, jedan je totalni rimejner, drugi ektremni brexiteer, prosto nalaze se u grcu gorem nego Jankovic u Becu.
- Post n°617
A veliko je pitanje da li cak i tu CU mogu da proguraju kroz parlament, sve i da se dogovore.
- Post n°618
KinderLad wrote:Ceo Brexit se vrti oko FoM. Bukvalno sve, i to ne samo kod Torijevaca. Iako nema nista logicnije nego da ostano bar u Single Marketu. Privreda im je 80% usluge i one ce biti u velikom problemu kad izadju iz SM. Ali workeri vecinom rade u proizvodnji i zato CU. Niko nece plakati za 200 bankara u Cityju, kolke god pare da sipaju u budzet. Deep state ne postoji u smislu da sluzi kao bottom line kormilar - dva bivsa sefa MI6 su prisutna u javnosti, jedan je totalni rimejner, drugi ektremni brexiteer, prosto nalaze se u grcu gorem nego Jankovic u Becu.
joj probudih dete od smejanja
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°620
Gde vi pratite te apdejte? Gardijan se isključio za danas.
_____
- Post n°621
Ma ovim mojim ima par sati
Nego
https://www.bbc.com/news/av/uk-47855741/brexit-escape-room-can-these-mps-get-out
Nego
https://www.bbc.com/news/av/uk-47855741/brexit-escape-room-can-these-mps-get-out
- Post n°623
Сви сте запели за Брегзит, нико да помене Меган Маркл и њену драму...
- Post n°624
pa ovo sto sam okacio nije o bregzitu
A ti napravi Elle UK topic
A ti napravi Elle UK topic
- Post n°625
Није ово за Elle, пре за Hallo, Story и сл.
Не пратиш те селебрити часописе...
Не пратиш те селебрити часописе...