Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UK - Politika i društvo

паће

UK - Politika i društvo  - Page 23 Empty Re: UK - Politika i društvo

Post by паће Sun Apr 07, 2019 2:15 pm

William Murderface wrote:Odbrani svoj novcanik.

Од злих Пољака који се отимају за истих 2% колача. Немој да би неко дирао у банкстере и плавокрвне.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ♏

Post by ♏ Sun Apr 07, 2019 2:17 pm

^^ A jebiga, slow news day…

UK - Politika i društvo  - Page 23 _106331622_mail7-1
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Apr 07, 2019 11:00 pm

Oh boy...

kondo

Post by kondo Sun Apr 07, 2019 11:07 pm

mstislaw wrote:
    bemty wrote:ovde na terenu, bar se meni tako cini, je najvise rec o iracionalnoj mrznji prema poljskim emigrantima. doduse ni bugare ne ljube. ali poljaci...

Mala ilustracija iz Jorkšira. Čovek koji živi tamo kažu da su svi kivni na Poljake. Kaže, dolaze ovamo, rade, dobijaju sve socijalne povlastice, kupuje sve u "svojim" radnjama (misleći na radnje sa poljskim proizvodima), i non-stop odlaze u Poljsku iznoseći stečene pare... Dakle, 2019. godine, u Engleskoj.

Reče Mstislaw UK - Politika i društvo  - Page 23 3579118792

Ajde šta vam je Poljaci su masovno hrlili u Engleskoj još za doba socijalizma, ja se sećam da sam bio šokiran prvi put kad sam otišao u London 1982. koliko ih ima, pun ih je bio hostel i svuda sam na njih nailazio tamo gde se "munlajtovalo". Pa neće da ih bude sada kada mogu legalno da rade šta hoće.

Zapravo sam poslednji put bio šokiran pre jedno 12-13 godina u nekoj irskoj vukojebini, Cork i sela okolo, nedelja popodne lep dan, otvoreni prozori i svuda se čuje samo poljski iz stanova, o osoblju pubova i kafana da ne govorim.

Ljudi reaguju na to, ne precenjujmo se.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Apr 07, 2019 11:11 pm

Pa mislim...gastarbajterska nacija - od 40 miliona
    паће

Post by паће Sun Apr 07, 2019 11:24 pm

Kondo wrote:Zapravo sam poslednji put bio šokiran pre jedno 12-13 godina u nekoj irskoj vukojebini, Cork i sela okolo, nedelja popodne lep dan, otvoreni prozori i svuda se čuje samo poljski iz stanova, o osoblju pubova i kafana da ne govorim.

А онај мој другар Ирац сваку другу реченицу завршава са ", мејт", а и он је из тако неке вукојебине око Корка. Питам шкк зар то није Ози стајл, каже јесте, ал' пре неколико година пола села отишло да арбајтује тамо доле, после се вратили а тамо закачили ту навику и сад цело село говори тако.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 08, 2019 12:51 am

Anduril

Post by Anduril Mon Apr 08, 2019 12:16 pm

KinderLad wrote:https://twitter.com/AaronBastani/status/1114663619764064256?s=19

8 strana  UK - Politika i društvo  - Page 23 3579118792

Njih treba zatvoriti kao i sve Murdochove medije. 
    Mozda ako bude neke Brexshit krize, neki politicar sa mudima odluci da razbuca taj zmijarnik i uspostavi neka pravila.
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Apr 08, 2019 12:56 pm

Kondo wrote:
    mstislaw wrote:

Mala ilustracija iz Jorkšira. Čovek koji živi tamo kažu da su svi kivni na Poljake. Kaže, dolaze ovamo, rade, dobijaju sve socijalne povlastice, kupuje sve u "svojim" radnjama (misleći na radnje sa poljskim proizvodima), i non-stop odlaze u Poljsku iznoseći stečene pare... Dakle, 2019. godine, u Engleskoj.

Reče Mstislaw UK - Politika i društvo  - Page 23 3579118792

Ajde šta vam je Poljaci su masovno hrlili u Engleskoj još za doba socijalizma, ja se sećam da sam bio šokiran prvi put kad sam otišao u London 1982. koliko ih ima, pun ih je bio hostel i svuda sam na njih nailazio tamo gde se "munlajtovalo". Pa neće da ih bude sada kada mogu legalno da rade šta hoće.

Zapravo sam poslednji put bio šokiran pre jedno 12-13 godina u nekoj irskoj vukojebini, Cork i sela okolo, nedelja popodne lep dan, otvoreni prozori i svuda se čuje samo poljski iz stanova, o osoblju pubova i kafana da ne govorim.

Ljudi reaguju na to, ne precenjujmo se.

gledajte moonlightning film s dzeremi ajronsom

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 08, 2019 1:05 pm

Jedna malo starija, ali vazda aktuelna vest

https://www.news24.com/World/News/Polish-girls-too-pretty-20070330

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    паће

Post by паће Mon Apr 08, 2019 1:29 pm

William Murderface wrote:Jedna malo starija, ali vazda aktuelna vest

Па нису лоше ни Енглескиње, само треба прво мало више алкохола.

_____
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Apr 08, 2019 1:38 pm

William Murderface wrote:Jedna malo starija, ali vazda aktuelna vest

blondxit

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 08, 2019 1:41 pm

UK - Politika i društvo  - Page 23 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 08, 2019 4:35 pm

Tough luck za male engleskinje. Mislim, nisu one toliko ruzne kako se prica i preteruje, al ovde im je stigao ekvivalent Barcelone u goste u vidu zapadnoslovenskog zenskog sveta
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Mon Apr 08, 2019 4:38 pm

KinderLad wrote:Tough luck za male engleskinje. Mislim, nisu one toliko ruzne kako se prica i preteruje, al ovde im je stigao ekvivalent Barcelone u goste u vidu zapadnoslovenskog zenskog sveta

zene iz bilo koje zemlje istocne evrope su za njih no contest. meni licno poljakinje ne imponuju, ali zato cehinje... ipak, balkanke su mi bez premca.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 08, 2019 4:45 pm

Necemo o tome, pricali smo vec  UK - Politika i društvo  - Page 23 1861198401
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 08, 2019 4:48 pm

Nego

https://www.theguardian.com/politics/2019/apr/08/theresa-may-resume-talks-labour-find-brexit-compromise

Cela prica o pregovorima sa Labour je smisljena da bi imala sta da kaze EU. SNS nivo politike, bukvalno.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 09, 2019 1:04 pm

Britain is likely to be offered a final long extension ending on 31 December after the EU’s chief negotiator, Michel Barnier, failed to convince the the bloc’s capitals that Theresa May has a plan to break the Brexit impasse.

A number of member states, most prominently France, along with Slovenia, Greece, Austria and Spain, remain sceptical about a lengthy extension, citing the risks to the EU of Britain behaving badly.

Barnier implored EU ministers meeting in Luxembourg to keep the pressure on MPs to back the deal by supporting May’s request for a Brexit delay only up until 30 June, a leaked diplomatic note of the debate reveals.

But, according to the note seen by the Guardian, there is instead growing support for the idea of an extension of nine months, and none of the EU27 ruled out such a delay, instead insisting on a “mechanism” to keep check on the British government’s behaviour.

One option that has been discussed in recent days is a requirement on the prime minister to set out in writing her intention for the UK to act in “sincere cooperation” with the bloc, and for a “weighing point” to be set up in October when Brussels would judge whether the UK was living up to its commitments.

“That might be the price for French support,” said one EU diplomat.

Ahead of Barnier’s meeting in Luxembourg, Germany’s EU affairs minister had complained that “absolutely nothing has changed” in Westminster, 24 hours before the bloc’s leaders come together to decide on a possible Brexit delay.

Michael Roth said cross-party talks had not offered any hope of an imminent Brexit breakthrough, leaving the UK facing a no-deal or a long extension to its EU membership.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 09, 2019 1:12 pm

along with Slovenia

jao majko UK - Politika i društvo  - Page 23 1399639816
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Apr 09, 2019 1:23 pm

Sad već počinjem da verujem da ako ne naprave neko no deal sranje, uopšte neće ni izaći.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 09, 2019 1:28 pm

pa kad-tad će se dovući do novog referenduma ili jednostavno do povlačenja člana 50.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Apr 09, 2019 1:29 pm

To se i meni čini. Naravno, pod uslovom da ne crash-out-uju 12.-og, i to iz čiste gluposti i tvrdoglavosti.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 09, 2019 1:31 pm

Ne mogu da izlete naglavce 12. aprila, to je potpuno jasno. Bekbenceri torijevski bi bukvalno morali da izvedu revoluciju, a ne znam ni kako bi je smenili. Sad da oni podnesu predlog za nepoverenje Laburisti ne bi glasali za to ove nedelje, nego bi rekli "jedan dan od nedelje".

Jos su sad doneli i onaj Cooper-something bill i gotovo. Moze EU da ih izbaci, Nemacka nema sanse da to podrzi i napravila bi haos da neko to ozbiljno pokusa.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Apr 09, 2019 1:35 pm

Ali mogu da ne glasaju za produžetak, da? Mislim ne samo hard brexiteri, nego i mnogi drugi. Koliko razumem, učestvovanje na EU izborima je baš mnogima problem.

Ne znam, spekulišem.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Apr 09, 2019 1:39 pm

KinderLad wrote:Ne mogu da izlete naglavce 12. aprila, to je potpuno jasno. Bekbenceri torijevski bi bukvalno morali da izvedu revoluciju, a ne znam ni kako bi je smenili. Sad da oni podnesu predlog za nepoverenje Laburisti ne bi glasali za to ove nedelje, nego bi rekli "jedan dan od nedelje".

+1

sada je no deal fanaticima jedina šansa u predstavljanju Evropi Tereze kao nepouzdanog PMa čija obećanja imaju staklene noge. a Evropa je u fazonu "ne seri, nismo znali".

za mene je long extension, naravno uz učešće na evroizborima, najgore rešenje po ostatak Evrope. ponovno prišivanje gangrenoznog tkiva.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:29 am