William Murderface wrote:Odbrani svoj novcanik.
Од злих Пољака који се отимају за истих 2% колача. Немој да би неко дирао у банкстере и плавокрвне.
William Murderface wrote:Odbrani svoj novcanik.
mstislaw wrote:bemty wrote:ovde na terenu, bar se meni tako cini, je najvise rec o iracionalnoj mrznji prema poljskim emigrantima. doduse ni bugare ne ljube. ali poljaci...
Mala ilustracija iz Jorkšira. Čovek koji živi tamo kažu da su svi kivni na Poljake. Kaže, dolaze ovamo, rade, dobijaju sve socijalne povlastice, kupuje sve u "svojim" radnjama (misleći na radnje sa poljskim proizvodima), i non-stop odlaze u Poljsku iznoseći stečene pare... Dakle, 2019. godine, u Engleskoj.
Kondo wrote:Zapravo sam poslednji put bio šokiran pre jedno 12-13 godina u nekoj irskoj vukojebini, Cork i sela okolo, nedelja popodne lep dan, otvoreni prozori i svuda se čuje samo poljski iz stanova, o osoblju pubova i kafana da ne govorim.
#theresamaystatement #StrongAndStable #Brexit #RevokeArticle50 pic.twitter.com/ytmHpb4Q9Y
— HappyToast ★ (@IamHappyToast) April 7, 2019
KinderLad wrote:https://twitter.com/AaronBastani/status/1114663619764064256?s=19
8 strana
Kondo wrote:mstislaw wrote:
Mala ilustracija iz Jorkšira. Čovek koji živi tamo kažu da su svi kivni na Poljake. Kaže, dolaze ovamo, rade, dobijaju sve socijalne povlastice, kupuje sve u "svojim" radnjama (misleći na radnje sa poljskim proizvodima), i non-stop odlaze u Poljsku iznoseći stečene pare... Dakle, 2019. godine, u Engleskoj.
Reče Mstislaw
Ajde šta vam je Poljaci su masovno hrlili u Engleskoj još za doba socijalizma, ja se sećam da sam bio šokiran prvi put kad sam otišao u London 1982. koliko ih ima, pun ih je bio hostel i svuda sam na njih nailazio tamo gde se "munlajtovalo". Pa neće da ih bude sada kada mogu legalno da rade šta hoće.
Zapravo sam poslednji put bio šokiran pre jedno 12-13 godina u nekoj irskoj vukojebini, Cork i sela okolo, nedelja popodne lep dan, otvoreni prozori i svuda se čuje samo poljski iz stanova, o osoblju pubova i kafana da ne govorim.
Ljudi reaguju na to, ne precenjujmo se.
William Murderface wrote:Jedna malo starija, ali vazda aktuelna vest
https://www.news24.com/World/News/Polish-girls-too-pretty-20070330
William Murderface wrote:Jedna malo starija, ali vazda aktuelna vest
https://www.news24.com/World/News/Polish-girls-too-pretty-20070330
KinderLad wrote:Tough luck za male engleskinje. Mislim, nisu one toliko ruzne kako se prica i preteruje, al ovde im je stigao ekvivalent Barcelone u goste u vidu zapadnoslovenskog zenskog sveta
Britain is likely to be offered a final long extension ending on 31 December after the EU’s chief negotiator, Michel Barnier, failed to convince the the bloc’s capitals that Theresa May has a plan to break the Brexit impasse.
A number of member states, most prominently France, along with Slovenia, Greece, Austria and Spain, remain sceptical about a lengthy extension, citing the risks to the EU of Britain behaving badly.
Barnier implored EU ministers meeting in Luxembourg to keep the pressure on MPs to back the deal by supporting May’s request for a Brexit delay only up until 30 June, a leaked diplomatic note of the debate reveals.
But, according to the note seen by the Guardian, there is instead growing support for the idea of an extension of nine months, and none of the EU27 ruled out such a delay, instead insisting on a “mechanism” to keep check on the British government’s behaviour.
One option that has been discussed in recent days is a requirement on the prime minister to set out in writing her intention for the UK to act in “sincere cooperation” with the bloc, and for a “weighing point” to be set up in October when Brussels would judge whether the UK was living up to its commitments.
“That might be the price for French support,” said one EU diplomat.
Ahead of Barnier’s meeting in Luxembourg, Germany’s EU affairs minister had complained that “absolutely nothing has changed” in Westminster, 24 hours before the bloc’s leaders come together to decide on a possible Brexit delay.
Michael Roth said cross-party talks had not offered any hope of an imminent Brexit breakthrough, leaving the UK facing a no-deal or a long extension to its EU membership.
along with Slovenia
KinderLad wrote:Ne mogu da izlete naglavce 12. aprila, to je potpuno jasno. Bekbenceri torijevski bi bukvalno morali da izvedu revoluciju, a ne znam ni kako bi je smenili. Sad da oni podnesu predlog za nepoverenje Laburisti ne bi glasali za to ove nedelje, nego bi rekli "jedan dan od nedelje".