UK - Politika i društvo
- Post n°751
Re: UK - Politika i društvo
Gresis. Labour ce izgubiti ako ne obeca drugi referendum.
- Post n°752
bas me zanima da li lobiljo vec sastavlja cestitku?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°753
Quincy Endicott wrote:Gresis. Labour ce izgubiti ako ne obeca drugi referendum.
moguce ali ti polazis od postavke da je korbin fanatizovani leaver. to nije tako. njima su brojke, narocito za sever, jasne. postoji tacno dovoljna manjina da se sve to sjebe.
plus, gde ce da idu rimejneri nego kod libdemova? korbin i libdemovi imaju vecinu jos uvek po svim istrazivanjima. veci ti je rizik da leaveri odu kod faraza odnosno zapravo kod torijevaca.
Last edited by bruno sulak on Fri May 24, 2019 11:09 am; edited 1 time in total
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°756
Rasplaka se, jbt.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°757
Još mi je malo i žao. Naročito kad se setim raspevanog zajebanta Kamerona.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°758
Theresa May is making her statement. She says that she has striven to make the UK a country that works for the many, not the few, and to deliver Brexit.
Pa ja ću umreti.
_____
- Post n°759
_____
- Post n°760
ćutimo a?
https://www.telegraph.co.uk/politics/2019/05/27/european-election-results-2019-eu-uk-maps-mep-brexit-party/
https://www.telegraph.co.uk/politics/2019/05/27/european-election-results-2019-eu-uk-maps-mep-brexit-party/
- Post n°761
Odlicni su rezultati ako mene pitas. Sve je u znaku priprema za novi referendum: no deal vs remain
- Post n°762
KinderLad wrote:Odlicni su rezultati ako mene pitas. Sve je u znaku priprema za novi referendum: no deal vs remain
Can’t hide from hit we took last night.Bringing people together when there’s such a divide was never going to be easy. Now we face prospect of Brexiteer extremist as Tory leader & threat of no deal, we must unite our party & country by taking issue back to people in a public vote
— John McDonnell MP (@johnmcdonnellMP) May 27, 2019
- Post n°763
Posebno mi je drago zbog SNP i PC.
- Post n°764
Mislim, stvar je jednostavna da ne može biti jednostavnija - endgame za torijevce je sad no deal Brexit. Svako ko ima grama mozga mora se tome suprotstaviti.
- Post n°766
Quincy Endicott wrote:Mislim, stvar je jednostavna da ne može biti jednostavnija - endgame za torijevce je sad no deal Brexit. Svako ko ima grama mozga mora se tome suprotstaviti.
drugim recima ako dodje bodzo na terezino mesto, no deal
(stalno mi u glavi - mr BoJo risin')
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°768
Mr BJ
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°769
UK (GB), final result:
— Europe Elects (@EuropeElects) May 27, 2019
BREX-EFDD: 31.6%
LDEM-ALDE: 20.3%
LAB-S&D: 14.1%
GREENS-G/EFA: 12.1%
CON-ECR: 9.1%
SNP/PC-G/EFA: 4.6%
ChUK-ALDE/EPP: 3.4%
UKIP-ENF: 3.3%#EP2019 #Brexit pic.twitter.com/yl3YosQfKh
- Post n°770
iredenta!
engleski šiptari!
engleski šiptari!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°771
tacno ce da se zavrsi tako sto ce faraz da bude u vlasti.
_____
- Post n°772
Realno, ako Lab shvate koji sport se igra u ovom momentu - nema sanse. Jbg, neprijatelj se ponekad mora prepoznati, priznati i - potuci.
- Post n°773
Kondo wrote:iredenta!
engleski šiptari!
То они што перу зубе иредент пастом?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°774
Alastair Campbell izbačen iz partije jer je na društvenim mrežama napisao da je glasao za LibDemse.
- Post n°775
Moze li da mi neko objasni zasto bismo mi iz Srbije trebali da navijamo da olos ostane u EU? I zasto bi se tome iko morao suprotstavljati, dok english scum i dan danas glasa onako kako mu je guzici milo?
Steta je sto se ta ostrva ne mogu odgurnuti ka Grenlandu.
Steta je sto se ta ostrva ne mogu odgurnuti ka Grenlandu.