Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°776
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
Oni imaju 100%.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°777
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/307151/VIDEO-Vucicu-poceo-drugi-predsednicki-mandat-Nova-vlada-do-kraja-jula.html"Formiranje nove vlade je od presudnog značaja, moramo da se bavimo novim sankcijama i čudima, u kojima možemo opet da budemo oštećeni", upozorio je Vučić i dodao da veruje da će budući mandatar doneti odluku da Vlada bude manjinski inkluzivna.
"Da u njoj budu Mađari, Bošnjaci, Hrvati, Romi i predstavnici svih nacionalnosti koji žele dobro ovoj zemlji i imaju samo jednu otadžbinu i beskrajno je vole, kao i mi", rekao je Vučić.
- Post n°778
Sad kad smo izbacili Kamberija...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°779
... ako ne bude ponavljanja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°780
Aleksandar Mijailović@aleksandar_015
Info izbori: Koalicija Albanaca Doline je podnela zahtev za poništavanje glasanja na biračkom mestu (onom jednim nesrećnom u Bujanovcu što se ponavljalo prošli petak). Opštinska izborna komisija Bujanovca zaseda u četvrtak u 13h.
Aleksandar Mijailović@aleksandar_015
Posle toga:
- rok od 72 sata za podnošenje prigovora RIK-u,
- rok od 72 sata da RIK odluči,
- rok od 72 sata da se podnese žalba Upravnom sudu,
- rok od 72 sata da Upravni odluči,
- rok od 96 sati za proglašenje ukupnih rezultata,
- rok od 72 sata za prigovor konačni rezultati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°781
https://nova.rs/vesti/politika/saznajemo-vesic-trazio-mesto-premijera-nova-funkcija-sve-izvesnija/Odlazeći zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, neće čekati dugo na novu funkciju. Prema informacijama dnevnog lista “Nova”, Vesiću će biti ponuđeno mesto prvog potpredsednika Vlade i ministra građevinarstva i saobraćaja, iako je njegova prvobitna želja bila da dobije mesto premijera.
- Post n°782
Sumnjam da je trazio mesto premijera. Uvek je bio zamenik koji upravlja iz senke - i u KKCZ, u FKCZ je bio zamenik Vladanu Lukicu, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°783
ficfiric wrote:Sumnjam da je trazio mesto premijera. Uvek je bio zamenik koji upravlja iz senke - i u KKCZ, u FKCZ je bio zamenik Vladanu Lukicu, itd
Па тако и Брбана управља из сенке...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°784
Dok Talijani placaju litru ulja 50 evra, u Srbiji...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°785
Portorož radi punom parom
- Post n°787
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/ekonomija/4883720/aerodrom-beograd-nis-radovi.html"Ja bih želeo da kažem i da zamolim naše građane da pokažu malo strpljenja. Da li želimo da imamo najveći hab, ne samo na Balkanu nego u istočnoj Evropi? To će biti aerodrom u Beogradu. Da li želimo da aerodrom Niš bude moderan mali aerodrom? Želimo. Da li želimo da Er Srbija bude jači brend nego što je JAT bio sedadesetih godina? Ne možemo to da ostvarimo bez podrške građana. Strpimo se godinu ili dve i imaćemo najjača aerodromska preduzeća u istočnoj Evropi", objasnio je ministar građevinarstva,saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.
- Post n°788
Jesam li jedini koji ne razume zasto je novi terminal nazvan C ako su postojeci terminali 1 i 2?
Da ne pitam gde je tu cirilica.
Da ne pitam gde je tu cirilica.
- Post n°789
Следећа два ће се звати Ч и Ћ, писаће се C, C.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°790
Zašto bi se ekselencija vraćala pic.twitter.com/lTNiMSvENC
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 13, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°791
Milance
Jos kad bi Sule nasledio ekselenciju
Nego, Comicku niko ne pominje u kombinacijama
Jos kad bi Sule nasledio ekselenciju
Nego, Comicku niko ne pominje u kombinacijama
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°793
A Slina? Ima on ledja i za novu vladu, ubedjen sam
- Post n°794
Добар им је нови ПВ, може све да их води на море и обезбеди им смештај, има где.
_____
- Post n°795
https://rs.n1info.com/vesti/antonijevic-ne-bih-imao-problem-da-budem-u-vladi-srbije-ako-je-cilj-eu/
_____
- Post n°798
Kao u vicu "ima kurvi ali nema milion dolara".Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/antonijevic-ne-bih-imao-problem-da-budem-u-vladi-srbije-ako-je-cilj-eu/
- Post n°799
Cilj je EU, naravno. Ali bez kvarenja tradicionalno dobrih i prijateljskih odnosa sa...
- Post n°800
Bivši načelnik Vojno-bezbednosne agencije (VBA) Momir Stojanović rekao je danas da ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nema nikakvu specifičnu težinu da bi ga vrbovala neka strana obaveštajna služba.Vulin ne spada u ljude od integriteta da bi bio vrbovan za obaveštajca. pic.twitter.com/GrXmQShEp5
— Miodrag Bebić (@miodrag_bebic) July 25, 2022
Ja sam se bas ponadao da ce ga vrbovati samo da bih video u kakvim bi se uniformama pojavljivao nakon toga
_____
★
Uprava napolje!