Ministarstvo je podnelo krivične prijave protiv Milorada Grčića zbog vršenja dužnosti direktora EPS-a iako mu je po zakonu istekao mandat, kao i zbog obmanjivanja javnosti i vrha države o situaciji u energetskom sektoru. https://t.co/qeS21HI9RZ
— Insajder TV (@Insajder_net) January 18, 2022
Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°751
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°752
Ahaha, joj, kakva je ovo sprdnja. Bravo za Insajder, taj izvor ekskluxivnih informacija pravno iz zvanicnih saopstenja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°753
Како је ово блентаво... у сред општег распашоја и трећег увета на дупету, измисле, гле, саботажу. Па јеботе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°754
Arno Gujon, stranac, proziva medije u Srbiji da rade sa stranim vladama.
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) February 17, 2022
Nema dalje. pic.twitter.com/rk5ATfbJyB
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°755
Dosla tu iz Somalije meni duvodi zdravstveno osiguranje
_____
????
- Post n°756
Dzoni Dep ministat piratstva vraca pirateriju ispred SKC
- Post n°757
_____
- Post n°758
danas u Srbiji najmanje prava imaju Srbi beli muškarci iz FrancuskeJanko Suvar wrote:Dosla tu iz Somalije meni duvodi zdravstveno osiguranje
- Post n°759
Nije to tačno, ima sva prava, pa i da radi u javnoj administraciji, ovaj ksenofob, bi mu uzeo, ali srećom nece pobediti, jer ih narod neće
_____
????
- Post n°760
http://www.nspm.rs/hronika/nova.rs-stta-se-dogodilo-sa-jednim-od-najomiljenijih-vucicevih-ministara-zlatibor-loncar-nestao-iz-javnosti-nema-ga-ni-na-listama-sns.html
_____
- Post n°761
Ministarski „audi“ pod rotacijom izazvao udes, tvrdi otac povređenog vozača
https://nova.rs/vesti/hronika/ministarsko-vozilo-pod-rotacijom-izazvalo-udes-tvrdi-otac-povredjenog-vozaca/
Jutros oko 10:30 na magistralnom putu Užice-Zlatibor u naseljenom mestu Bela Zemlja dogodila se saobraćajka u kojoj je učestvovalo vozilo iz ministarske pratnje, kažu za Nova.rs očevici događaja. Automobil marke “audi” koji se kretao iz pravca Zlatibora, prešao je u suprotnu traku i udario u vozilo marke “fiat”. Na svu sreću, mladić L. S. koji je upravljao “fiatom”, pobegao je iz svoje trake koliko je mogao ali nije uspeo da izbegne udar automobila koji mu je munjevitom brzinom dolazio u susret.
Kako Nova.rs saznaje, “audi” se kretao pod rotacijom a udes se dogodio na delu puta gde je ograničenje 60km/h. Samo je sreća spasila život mladiću, koji je uspeo bar da izbegne čeoni sudar, saznajemo od njegovog oca Dragana Savića.
“Došao sam odmah kada sam čuo šta se desilo, trojica policajaca su me držala, inače bih odrobijao vozača da sam ga stigao. To je vozilo koje je bilo u ministrovoj pratnji. Kada sam ja stigao na Belu Zemlju oni su već otišli. Zamislite tu bahatost na puta, kada je udario u autombil mog sina, zaustavio se i sleteo sa puta tek posle 150-200 metara, kažu da se kretao brzinom 160km/h, ako ne i više, i to suprotnom kolovoznom trakom” , kaže za Nova.rs Savić.
L.S.(20), koji je upravljao vozilom na koje je naleteo audi pod rotacijom, jutros je krenuo na Zlatibor na trening. Posle uviđaja, kako kaže njegov otac, mladiću koji je pukom srećom prošao nepovređen, policija je pisala kaznu, zbog toga što na vozilu nije imao slovo “P” jer je početnik ali se ipak snašao kao da je iskusan vozač.
“Na lice mesta i uviđaj je izašlo desetak policijskih vozila, javni tužilac, ali to se sve krije, da se ne sazna koji je ministar bio u drugom vozilu. Prema informacijama koje ja imam, a koje su tačne 99%, bahati vozač “audia” je bio u Vulinovoj pratnji”. Mom sinu, sa čijeg automobila je od siline udarca je otkinut točak, i gde je šteta totalna, policija je pisala kaznu jer na kolima nije bilo slova “P”, da ne poverujete šta je u tom trenutku njima bilo važno”, ogorčen je Savić.
Prema nezvaničnim informacijama, ministar Vulin je juče boravio na Tari. Ministarstvo se, ipak, nije oglasilo o ovom udesu, a nisu odgovorili ni na pitanja o incidentu koja smo im poslali u nedelju uveče.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°763
vidi se da je sama sebi bitna.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°764
Nedimovic zaredio po jutarnjim programima. Mere bit da ga stvarno spremaju za novu Brnabu.
_____
- Post n°765
Poceli su i da pocasnu paljbu povodom 9. maja drze 8. maja, ali po novinama i dalje pisu da je to u cast 9. maja da se Srbi ne dosete da ne slavimo vise sa Rusijom, nego sa tzv. Evropom.
- Post n°766
jbg, naša satnica je po CET a ne po MSK, žali se upravi griniča.
- Post n°767
BEZ PRENOSA IZ MOSKVE: RTS se neće uključiti u Paradu Pobede u ruskoj prestonici
Novosti online
08. 05. 2022. u 21:44
evo trljaju so na ranu
- Post n°768
Novosti drukaju RTS. What a time to be alive.
_____
- Post n°769
Del Cap wrote:jbg, naša satnica je po CET a ne po MSK, žali se upravi griniča.
Gluposti, praznik je tog i tog dana zbog toga i toga, a ne gadjanje berlinske satnice.
- Post n°770
На мојој вибер групи поставио сам анкету да ли будућа влада може у потпуности да буде састављена од кадрова који нису "погурани" од одређених амбасада.Поражавајуће је колико људи у Србији сматра да амбасаде утичу на састав Владе.Што је најгоре и сам то мислим. То мора да се мења! pic.twitter.com/HumyhKLzcr
— Владимир Ђукановић (@adv_djukanovic) May 14, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°771
Ma jok, Ana Brnabic nam deluje bas autenticno i autohtono sa cvrstim uporistem u birackom telu
- Post n°772
Ocekivano, kriv radnik koji nece da menja mentalitet.
http://ftp.nspm.rs/hronika/ministarka-privrede-andjelka-atanaskovic-drzava-nije-znala-za-planove-stelantisa-za-radnike.htmlАтанасковић је одречно одговорила на питање да ли постоји могућност да радници остану у Србији на плаћеном одсуству и добијају 65 одсто од зараде, а да не раде док чекају да почне производња новог модел.
"Могли би да зараде три пута више (него у Србији). Сада је ствар само у томе да ли наши људи хоће да иду. Можда кад размисле, и прихвате понуду. Али да добију новац, да седе и да ништа не раде, то сигурно нема нигде. Наш менталитет мора да се мало да се мења, навикли смо да живимо у другом свету", рекла је Атанасковић.
_____
- Guest
- Post n°773
koliko vidim, nije mnogo bolji ni odgovor "naših". "eto glasali ste za Vučića, šta se sad bunite" i tako dalje. uopšte, ako oko nečega imamo konsenzus u ovoj zemlji, to je nesolidarnost koja prelazi u sadizam.
- Post n°774
nesolidarnost, zanimljivo.
javite mi gde da se javim za 65% plate a da ne radim.
javite mi gde da se javim za 65% plate a da ne radim.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°775
kondo wrote:javite mi gde da se javim za 65% plate a da ne radim.
_____
★
Uprava napolje!