ficfiric wrote:Bivši načelnik Vojno-bezbednosne agencije (VBA) Momir Stojanović rekao je danas da ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nema nikakvu specifičnu težinu da bi ga vrbovala neka strana obaveštajna služba.Vulin ne spada u ljude od integriteta da bi bio vrbovan za obaveštajca. pic.twitter.com/GrXmQShEp5
— Miodrag Bebić (@miodrag_bebic) July 25, 2022
Ja sam se bas ponadao da ce ga vrbovati samo da bih video u kakvim bi se uniformama pojavljivao nakon toga
Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°801
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°803
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°806
Ау ал му је дебела
тастатура
ал било је и тада добрих
тастатура
ал било је и тада добрих
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°809
Neurohirurg i prva na parlamentarnoj listi Srpske napredne stranke Danica Grujičić izjavila je da veruje da će predsednik i premijer odbrati pravu ličnost za ministra zdravlja, ukoliko to ne bude ona.
„Ukoliko budem (ministar zdravlja) – znam kako ću raditi“, rekla je Grujičić za današnju „Politiku“.
Prema njenim rečima, ministarska funkcija je politička i prave se određeni kompromisi, ali procenat kompromisa mora biti veoma mali.
Najavila je da bi se na ministarskoj poziciji zalagala za reformu zdravstvenog osiguranja i za uvođenje porodičnog lekara, jer je to po njenoj oceni najbolje rešenje.
„Ideja mi je i da se uvedu dnevne bonice za palijativno zbrinjavanje. Trebalo bi osnovati i poseban fond za lečenje pacijenata kojima je neophodan neki novi lek koga ovde nema, kao što je slučaj sa fondom za retke bolesti“, navela je Grujičić.
a oni ako je se sete...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°810
će predsednik i premijer odbrati pravu ličnost za ministra zdravlja, ukoliko to ne bude ona
...а ако буде она, онда неће бити права личност, што је и требало доказати.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°811
Побећи ће сви лекари или у иностранство или у приватнике.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°812
Pahahahahaha, sa zvaničnog naloga Ministarstva unutrašnjih poslova, ministar svom kumu čestita godišnjicu otvaranja televizije uz pomoć JUL-a, u kom je ministar tada bio visoki funkcioner, a medijski tajkun simpatizer/član/medijski outlet, i tako koruptivno opstao c.30 godina. https://t.co/sptkTVS1cn
— Infidel (@SerbianInfidel) September 17, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°813
"Bez ucesca u pljackaskoj privatizaciji" lol
Btw, ovde je pred bombardovanje skinut predajnik tv sapca da ga nato ne bi unistio. TV je tad bio u sistemu RTS, oni su bili vlasnici predajnika iako je kupljen sredstvima sabackih firmi. Posle bombardovanja predajnik nije vracen, tek nekoliko godina kasnije, nakon razvoda od rts, grad je kupio novi. Nekim slucajem, nakon bombardovanja Pink je prosirio svoju mrezu a slucajno su negde u Sumadiji postavili bas onakav isti predajnik kakav je skinut tv sapcu.
Btw, ovde je pred bombardovanje skinut predajnik tv sapca da ga nato ne bi unistio. TV je tad bio u sistemu RTS, oni su bili vlasnici predajnika iako je kupljen sredstvima sabackih firmi. Posle bombardovanja predajnik nije vracen, tek nekoliko godina kasnije, nakon razvoda od rts, grad je kupio novi. Nekim slucajem, nakon bombardovanja Pink je prosirio svoju mrezu a slucajno su negde u Sumadiji postavili bas onakav isti predajnik kakav je skinut tv sapcu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°814
Ma Vučela je napravio Pink, državnim resursima.
- Post n°815
https://rs.n1info.com/vesti/antonijevic-nisam-dobio-ponudu-za-mesto-ministra-spreman-sam-da-dam-doprinos/
_____
- Post n°816
Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/antonijevic-nisam-dobio-ponudu-za-mesto-ministra-spreman-sam-da-dam-doprinos/
Са пушењем је тарифа дупла, плаћање унапред.
_____
- Post n°817
Heh, bila bi fora da ga ispale i ostave Comicku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°818
Pa sto da je menjaju.
_____
- Post n°819
Spektakl božiji
— Radomir Martin (@radomir_martin) September 22, 2022
"Prema rečima Ane Brnabić, formiranje Vlade se odlaže usled svega što se dogodilo tokom septembra u odnosima sa Prištinom, kao i zbog brojnih aktivnosti."
_____
- Post n°820
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°821
Како је њима добро...
_____
- Post n°822
Oce li se iscenjkati i odluciti sta ce da daju Dacicu. Drze se ministarstva kao beba za omiljenu lutku.
Btw, celu onu pricu oko srpskog bloka ja i vidim kao deo pogadjanja sa SPS-om i pokusaja da im se obori cena.
Btw, celu onu pricu oko srpskog bloka ja i vidim kao deo pogadjanja sa SPS-om i pokusaja da im se obori cena.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°823
što kaže Švejk kad ga pitaju zašto nije uhvatio voz za Budjejovice, "tako se čudno dogodilo da sam sve ispijao jedno pivo za drugim".
- Post n°824
_____
- Post n°825
https://www.vreme.com/vesti/udzbenik-biologije-pobeda-crkve-nad-naukom/
_____