Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vlada Srbije kad AV pobedi

Erős Pista

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 Empty Re: Vlada Srbije kad AV pobedi

Post by Erős Pista Wed May 05, 2021 6:22 pm

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 1233199462

Great minds...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Sun May 09, 2021 4:37 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun May 09, 2021 4:40 pm

imam komb no frost frižider/friz star 15 godina, do sada je crko samo plastični nosač fioke 2000 din.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu May 13, 2021 10:21 pm

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Atini, posle sastanaka sa državnim vrhom Grčke, da će naredne sedmice Srbija i Grčka potpisanti sporazum o ukidanju naplate rominga
    паће

Post by паће Fri May 14, 2021 7:01 am

А гле, приватне фирме постале државни орган.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Fri May 14, 2021 10:17 am

vrlo je nezabavno ovo mačevanje malim penisima između selakovića i izraelskog ambasadora

šteta što nema zainteresovanih da podigne nivo zabave na viši nivo i postavi razna pitanja vezana za izraelsku gradnju po srbiji ili pak sanitarno stanje kuhinja u smokvicama.... blah

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Jun 13, 2021 11:09 pm

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 Srpski-telegraf-830x0

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 18, 2021 1:54 pm

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Fri Jun 18, 2021 2:10 pm

Sta ti je podsvest

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Jun 22, 2021 1:36 am

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Tue Jun 22, 2021 6:28 pm

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 1125717505_0_172_2501_1525_1000x541_80_0_0_d07e2b4893daf4fcf919aedc4c58cab7

Министар одбране Небојша Стефановић је у Москви рекао да Србија никада не сме да заборави чврсто пријатељство које има са Русијом.
    „Србија никада не сме да заборави чврсто пријатељство које има са Русијом, али не сме да заборави ни своје хероје, све оне људе који су у Другом светском рату дали своје животе и који су се борили да данас живимо слободно, у земљи која сама доноси своје одлуке и која је независна од спољних утицаја, а која жели да партнерском сарадњом постиже што боље за свој народ“, рекао је он.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jun 23, 2021 11:47 am

Juce s Englezima, danas s Rusima, pa aj ga sad ti smeni...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jun 23, 2021 11:48 am

Nego, da se vise ne zamajavamo nekim propisima, opstim pravnim aktima, itd

https://nova.rs/vesti/drustvo/toma-mona-odlucuje-kome-ce-drzava-pokloniti-javno-zemljiste/
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jul 02, 2021 5:51 pm

MINISTARKA KISIĆ U NENAJAVLJENOJ POSETI DOMU U ŠAPCU: "Novosti" objavljuju fotografije i snimak sa lica mesta

https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/1012724/ministarka-kisic-nenajavljenoj-poseti-domu-sapcu-novosti-objavljuju-fotografije-snimak-lica-mesta

Kakva govnarka. Ovaj objekat je izgradjen tek pre par godina i normalno da je sve fino i upeglano

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Wed Jul 07, 2021 9:57 am

Dug porastao za 4 milijarde evra za nešto manje od godinu i po dana, sramota koliko nam dobro ide.

Javni dug Srbije krajem maja ove godine bio je 28,078 milijardi evra, odnosno 55,6 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), objavilo je danas Ministarstvo finansija.
    ...
    Na kraju prošle godine javni dug Srbije iznosio je 26,66 milijardi evra, što je činilo 57,4 procenta BDP-a.
    https://www.danas.rs/ekonomija/deficit-budzeta-srbije-za-pet-meseci-gotovo-100-milijardi-dinara/

Dug u milijardama evra na kraju godine:

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 ArvaFLK

Izvor: https://tinyurl.com/DugKrajemMarta21
    паће

Post by паће Wed Jul 07, 2021 6:07 pm

Е, не знам где смо оно рекли да су четвртог нешто споменули дан борца, као вађење за оно што су усрали за дан победе. Па сам рекао да ћемо видети кроз три дана.

Нисам био ту цео дан, брао кајсије (два дрвета, на осталим трч трч па понеки плод), после водио унучиће на базен, сад сам стигао... јел' неко приметио неко обележавање дана устанка, или је фломастер начисто пресушио?

Иначе, споменик Ружи Шулман, Кочи Коларову и друговима (стрељаним надомак града 1941.) је био скроз зарастао у коров, а онда се неко здао да то мало среди, постављена је клупа и нека додатна табла (која само разматра уметничку вредност споменика, ни речи о томе за шта је споменик) а у медијима се помињала само Ружа, Коча и остали нису упали у кадар. Виђали смо неку омладину тамо редовно, ваљда СПС подмладак, како за овакве дане дођу који дан раније па покосе и очисте. Ове године ништа, коров преко главе.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jul 08, 2021 10:08 pm

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 E5zJtGwWUAIRQ4c?format=jpg&name=900x900

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 13, 2021 11:04 pm

Minja Bogavac@MinjaDMS

Selaković, Ministar Krindža, uhvaćen u krađi

DRPIO GOVOR SA CEGERA U DMu!!! foto)

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 E6NH2CoXIAcaUfg?format=jpg&name=900x900
    Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 E6NH2CsXEAYvNj5?format=jpg&name=small

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon Aug 30, 2021 11:41 am

Comicka

Bili ste skoro 20 godina narodna poslanica. Kako vam danas izgleda Skupština Srbije?

Bolje nego ikad, s tim što je kontekst u kojem je sastav Skupštine takav da je premoćna jedna politička stranka, odnosno koalicija, neobičan svima koji gledaju Skupštinu i izaziva sumnju i podozrenje da će moći da obavlja svoju kontrolnu i nadzornu funkciju. Moje iskustvo narodne poslanice je da koliko je do Skupštine da obavlja svoju nadzornu i kontrolnu funkciju, toliko je i do onih koje kontroliše. Morate se dobrovoljno podvrnuti ustavnoj obavezi da vas kontroliše. To je bio razlog zašto je Ministarstvo prvo u javnost izašlo 16. novembra pred Odbor za ljudska i manjinska prava u Narodnoj skupštini.

Šta je to dobro što Skupština radi trenutno?

Sve ono što su bili nedostaci ili preporuke Evropske unije. Za vreme jesenjeg zasedanja, prvi put otkad je Skupštine, bilo je rasprave i sednice o izveštaju EU, nakon dobrih sedam ili osam godina usvojen je Etički kodeks za ponašanje poslanika. To vam je dokument kojim se narodni poslanici samoobavezuju na ponašanje. Sve ono što su bili zahtevi iz periodičnih izveštaja Skupština manje-više radi. Ono što javnosti nedostaje je naravno balans stranačke rasprave, ali to je ishod ukupnih odluka u Srbiji.

Mi malo toga vidimo od onog što poslanici usvajaju, a čujemo targetiranja. Tako je organizacija Crta označena kao neko ko je pomogao u pripremama navodnog atentata na predsednika Vučića, a Krik kao neko ko sarađuje s klanom Veljka Belivuka. Kako vi to komentarišete?

Ja te ne mogu da komentarišem, ali vi bi to morali da znate.

Zašto?

Zato što sam članica Vlade.

Malopre ste rekli da vam Skupština izgleda nikad bolje.

Pitali ste me šta se dešava, zato što znam šta se dešavalo u toj Skupštini ranije. Znači, ovo je bolje od toga da vas gađaju cipelama, ovo je bolje od toga da vade noževe, ovo je bolje od toga da se tuku, ovo je bolje od toga da se lomi inventar, ovo je bolje od toga da se recituju kletve i ovo je bolje od toga da se fizički napadaju u sali i u hodnicima oko Skupštine. I u tom kontekstu vam opisujem. Ono što se trenutno dešava što je posao narodnih poslanika, ja ne to ne mogu da komentarišem. Nije mi dozvoljeno da komentarišem. Mogu da komentarišem u vreme kada sam bila narodna poslanica, ko je odgovoran za red i u sali i zašto smatram da je ovo bolje.

Pomenuli ste Kodeks. Imali smo bar sedam prijava kršenja Kodeksa, koje su na mestu, ali nijednu Administrativni odbor nije usvojio. Utisak je da je taj kodeks donet samo kao dokument da bi se ispunila neka obaveza prema EU, a ne da bi se primenjivao u Skupštini.

Vaše pitanje je opet za Narodnu skupštinu.

Imate li vi problem da budete deo vlasti koja, videli smo, targetira političke neistomišljenike, novinare, nevladin sektor?

Mene targetira i opozicija.

Pitam vas da li vi imate problem?

Nemam problem ni s vlašću, ni sa opozicijom. Neka targetira ko god hoće. To je pravo ljudi da vas targetiraju, da izmišljaju…

Nije to pravo ljudi. Ako povezujete novinare Krika s klanom Veljka Belivuka u Skupštini, a taj poslanik ima poslanički imunitet i ne mora pred sud, to je zloupotreba prava.

To znači da vi niste pročitali Poslovnik Skupštine. Za ponašanje svih u sali za vreme sednice Narodne skupštine, odgovoran je isključivo predsedavajući Narodne skupštine. To vam govorim kao neko ko je bio poslanik i ko je bio predsedavajući. Ne može da se u toj sali desi ništa što predsedavajući ne dozvoli. Ono što poslanici rade, nezavisno od toga šta je odgovornost predsedavajućeg, to je predmet Etičkog kodeksa.

https://nova.rs/vesti/politika/intervju-gordana-comic-skupstina-izgleda-bolje-nego-ikad/

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Aug 30, 2021 2:09 pm

ko je ovde pre više godina pitao zašto je čomićka odvratno govno, i nešto se čudio zašto je pojedini poseravamo
    Sotir

Post by Sotir Mon Aug 30, 2021 2:27 pm

То говориш за све и сваког, тако да ти се не признаје.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Aug 30, 2021 6:53 pm

ficfiric wrote:Comicka

Bili ste skoro 20 godina narodna poslanica. Kako vam danas izgleda Skupština Srbije?

Bolje nego ikad, s tim što je kontekst u kojem je sastav Skupštine takav da je premoćna jedna politička stranka, odnosno koalicija, neobičan svima koji gledaju Skupštinu i izaziva sumnju i podozrenje da će moći da obavlja svoju kontrolnu i nadzornu funkciju. Moje iskustvo narodne poslanice je da koliko je do Skupštine da obavlja svoju nadzornu i kontrolnu funkciju, toliko je i do onih koje kontroliše. Morate se dobrovoljno podvrnuti ustavnoj obavezi da vas kontroliše. To je bio razlog zašto je Ministarstvo prvo u javnost izašlo 16. novembra pred Odbor za ljudska i manjinska prava u Narodnoj skupštini.

Šta je to dobro što Skupština radi trenutno?

Sve ono što su bili nedostaci ili preporuke Evropske unije. Za vreme jesenjeg zasedanja, prvi put otkad je Skupštine, bilo je rasprave i sednice o izveštaju EU, nakon dobrih sedam ili osam godina usvojen je Etički kodeks za ponašanje poslanika. To vam je dokument kojim se narodni poslanici samoobavezuju na ponašanje. Sve ono što su bili zahtevi iz periodičnih izveštaja Skupština manje-više radi. Ono što javnosti nedostaje je naravno balans stranačke rasprave, ali to je ishod ukupnih odluka u Srbiji.

Mi malo toga vidimo od onog što poslanici usvajaju, a čujemo targetiranja. Tako je organizacija Crta označena kao neko ko je pomogao u pripremama navodnog atentata na predsednika Vučića, a Krik kao neko ko sarađuje s klanom Veljka Belivuka. Kako vi to komentarišete?

Ja te ne mogu da komentarišem, ali vi bi to morali da znate.

Zašto?

Zato što sam članica Vlade.

Malopre ste rekli da vam Skupština izgleda nikad bolje.

Pitali ste me šta se dešava, zato što znam šta se dešavalo u toj Skupštini ranije. Znači, ovo je bolje od toga da vas gađaju cipelama, ovo je bolje od toga da vade noževe, ovo je bolje od toga da se tuku, ovo je bolje od toga da se lomi inventar, ovo je bolje od toga da se recituju kletve i ovo je bolje od toga da se fizički napadaju u sali i u hodnicima oko Skupštine. I u tom kontekstu vam opisujem. Ono što se trenutno dešava što je posao narodnih poslanika, ja ne to ne mogu da komentarišem. Nije mi dozvoljeno da komentarišem. Mogu da komentarišem u vreme kada sam bila narodna poslanica, ko je odgovoran za red i u sali i zašto smatram da je ovo bolje.

Pomenuli ste Kodeks. Imali smo bar sedam prijava kršenja Kodeksa, koje su na mestu, ali nijednu Administrativni odbor nije usvojio. Utisak je da je taj kodeks donet samo kao dokument da bi se ispunila neka obaveza prema EU, a ne da bi se primenjivao u Skupštini.

Vaše pitanje je opet za Narodnu skupštinu.

Imate li vi problem da budete deo vlasti koja, videli smo, targetira političke neistomišljenike, novinare, nevladin sektor?

Mene targetira i opozicija.

Pitam vas da li vi imate problem?

Nemam problem ni s vlašću, ni sa opozicijom. Neka targetira ko god hoće. To je pravo ljudi da vas targetiraju, da izmišljaju…

Nije to pravo ljudi. Ako povezujete novinare Krika s klanom Veljka Belivuka u Skupštini, a taj poslanik ima poslanički imunitet i ne mora pred sud, to je zloupotreba prava.

To znači da vi niste pročitali Poslovnik Skupštine. Za ponašanje svih u sali za vreme sednice Narodne skupštine, odgovoran je isključivo predsedavajući Narodne skupštine. To vam govorim kao neko ko je bio poslanik i ko je bio predsedavajući. Ne može da se u toj sali desi ništa što predsedavajući ne dozvoli. Ono što poslanici rade, nezavisno od toga šta je odgovornost predsedavajućeg, to je predmet Etičkog kodeksa.

https://nova.rs/vesti/politika/intervju-gordana-comic-skupstina-izgleda-bolje-nego-ikad/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Mon Aug 30, 2021 6:56 pm

U, vid' stvarno, bajat intervju

_____

Uprava napolje!

fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon Aug 30, 2021 6:58 pm

ficfiric wrote:U, vid' stvarno, bajat intervju

Svašta se kaže kad se priča

Miroslav Ćiro Blažević.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Sep 25, 2021 1:27 am

Vlada Srbije kad AV pobedi - Page 27 Fafblo10

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 11:17 pm