Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°601
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°602
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°603
Gospođa Čomić je ušla u vladu iako je pre toga preko izbora tražila politički legitimitet i zauzvrat dobila 0,9% glasova.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) November 16, 2020
Ovo, međutim, ako se desi biće vredno i podrške i čestitki: pic.twitter.com/KkiRRc4ce3
- Post n°604
plachkica wrote:evo, tomić otkriva zašto je čomić u vladiGospođa Čomić je ušla u vladu iako je pre toga preko izbora tražila politički legitimitet i zauzvrat dobila 0,9% glasova.
Ovo, međutim, ako se desi biće vredno i podrške i čestitki: pic.twitter.com/KkiRRc4ce3
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°605
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°606
plachkica wrote:evo, tomić otkriva zašto je čomić u vladiGospođa Čomić je ušla u vladu iako je pre toga preko izbora tražila politički legitimitet i zauzvrat dobila 0,9% glasova.
disident wrote:plachkica wrote:evo, tomić otkriva zašto je čomić u vladiGospođa Čomić je ušla u vladu iako je pre toga preko izbora tražila politički legitimitet i zauzvrat dobila 0,9% glasova.
evo, tomić otkriva zašto je čomić u vladiGospođa Čomić je ušla u vladu iako je pre toga preko izbora tražila politički legitimitet i zauzvrat dobila 0,9% glasova.
Али... што да не? Ја сам фрапиран чињеницом да је ова радикалска екипа пећинских људи који нас воде у стању да овако нешто прогута, али онда се сетим Полиповог запажања - па та троглодитска екипа је скрајнута максимално, остала је да тавори на позицијама лајавих медијских и скупштинских кербера, а на битним и суштинским позицијама власти су отпаци Жутих и разни ”диливери јунити”, јединице за испоруку.
Наравно да су могли да ураде ово и пре 4 године кад су довели Брнабићку, али за овакве ствари никад није касно. Знајући српско законодавство и ажурност, став о једнополним браковима биће зацементиран у јавности. Кад се једном усвоји, тешко ће се повући, а још ако се овакав закон и спроведе, има амбасаде да певају од среће.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°607
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°608
- Post n°609
Ma kakvi skrajnuta,mozda ne vole puno brnabicku,ali ta otpaci zutih su jako korisni,upitanju je simbioza gde obe strane imaju koristi iz toga. Srn ekipa je tu,samo su reflektori ponekad vise na klacarima,sto im i jeste jedna od funkcijaЈанош Винету wrote:plachkica wrote:evo, tomić otkriva zašto je čomić u vladiGospođa Čomić je ušla u vladu iako je pre toga preko izbora tražila politički legitimitet i zauzvrat dobila 0,9% glasova.
Ovo, međutim, ako se desi biće vredno i podrške i čestitki: pic.twitter.com/KkiRRc4ce3disident wrote:
evo, tomić otkriva zašto je čomić u vladiGospođa Čomić je ušla u vladu iako je pre toga preko izbora tražila politički legitimitet i zauzvrat dobila 0,9% glasova.
Али... што да не? Ја сам фрапиран чињеницом да је ова радикалска екипа пећинских људи који нас воде у стању да овако нешто прогута, али онда се сетим Полиповог запажања - па та троглодитска екипа је скрајнута максимално, остала је да тавори на позицијама лајавих медијских и скупштинских кербера, а на битним и суштинским позицијама власти су отпаци Жутих и разни ”диливери јунити”, јединице за испоруку.
Наравно да су могли да ураде ово и пре 4 године кад су довели Брнабићку, али за овакве ствари никад није касно. Знајући српско законодавство и ажурност, став о једнополним браковима биће зацементиран у јавности. Кад се једном усвоји, тешко ће се повући, а још ако се овакав закон и спроведе, има амбасаде да певају од среће.
Lakse je da comicka i brnaba uvode LGBT zakone i vode prajdove,dok djuke i ekipa rade svoj deo posla i svoje propagande.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°610
Brnabićka je dokazala običnoj raji da gejevi plivaju istoj bari kao i oni, da nisu ništa bolji od njih. To joj je istorijska zasluga.
- Post n°611
Проблем је што је та природа супротна природи странке, и што је у тој двострукој врећи сад превише различитих рогова. Док налазе некакав заједнички интерс да гурају даље, наставиће да се прилагођавају и ту и тамо претрпе понеки мањи губитак, само да бизнис у збиру напредује. Питање је шта ће бити кад то не буде довољно. Ако се тада тргну и ови кооптирани кадрови... хм, могло би бити занимљиво.
Но, то мени тако изгледа одавде, уз нула увида у тзв. стварност. Ма ко јебе стварност.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°612
Ja sam
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°613
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°614
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°615
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°616
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°617
https://www.blic.rs/vesti/politika/gordana-comic-za-blic-o-nepristojnoj-ponudi-ds-u-koji-smesta-u-jedan-sekspirov-stih-i/lp409tnKo je Nemac, a ko Francuz?
Predsednik Vučić je rekao da se nikad i ni u čemu niste slagali, da ste vi i vaša porodica bili najistaknutiji u borbi protiv njega...
- To je opšte poznata činjenica. Ako je Srbija rešila da bude u EU, ako je EU nastala tako što su se dogovorili Nemac i Francuz, onda je elementarna stvar da koristimo evropski duh i da razumemo da kada o dobrom za Srbiju razgovaraju ljudi koji se ne slažu, da to može da ima dobre ishode za Srbiju.
Kako su reagovali na vas ministri iz Vlade?
- Sve je bilo OK. Poznajem sve ljude, i živela sam ono što govorim. Od mene je svako zaslužio bezrazložnu ljubaznost, i onaj koga ne podnosim, i oni za koje znam da me ne podnose. Nismo mi tu jedni zbog drugih, već da zajedno obavimo posao.
_____
- Guest
- Post n°618
ne znam da li je bolje kao ime benda ili novi singl Jarbola.
- Post n°620
buffalo bill wrote:Dajmo Goci "dobrobit sumnje"
Па бољи превод од "Даутовићеве бенефиције".
_____
- Post n°621
Politika Predsednika Srbije i nas njegovih sledbenika nikada nece biti razdvajanje naroda i drzava na Balkanu.#Srbija ide napred i druge zemlje u regionu treba da je prate u ovo tesko vreme. https://t.co/GsSBM7nbnN
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) November 23, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°622
- Post n°623
_____
- Post n°624
VUČIĆ STIŽE U NIŠKU KASARNU Srbija će prikazati jedno od najmoćnijih naoružanja na svetu pod oznakom T-72 MS
Prikaz će početi u 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu.
Prikazu će prisustvovati i potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović.
Prikaz će početi u 11 sati.
Tenk T-72 MS
Ruski tenk T-72 MS stigao je u Srbiju u maju ove godine. Ovaj, jedan od najmoćnijih tenkova na svetu je tada predstavljen na vojnoj paradi u Nišu.
Rusija je Srbiji isporučila ukupno 30 ovih oklopnjaka, čija je nabavka dogovorena 2015. godine.
Ruski tenk T-72, u modernizovanoj varijanti, smatra se jednim od najboljih tenkova ikada napravljenih. Raspolaže aktivnim oklopom, kao i ubojitim naoružanjem čiji je osnov top kalibra 122 milimetra.
BONUS VIDEO: MOĆ SRPSKE VOJSKE - Ovako gruva pasars!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°625
Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vulin-bolesna-tvitovanja-su-priprema-ubistva-vucica.html
"PRLJAVO! Pobesneli Vulin sprema puč - vadi se na tviter!?!"