plachkica wrote:Unutar #SPS je nastao takav haos da bi 25. oktobar mogao biti upisan kao dan kad je prestao da postoji @socijalisti.
— Vukasin Obradovic (@V_Obradovic) October 25, 2020
Big if true
plachkica wrote:Unutar #SPS je nastao takav haos da bi 25. oktobar mogao biti upisan kao dan kad je prestao da postoji @socijalisti.
— Vukasin Obradovic (@V_Obradovic) October 25, 2020
Izjebi najpre sve po kući što imaš. Treniraj.
— Ratko Dmitrović (@RatkoDmitrovic) October 25, 2020
Erős Pista wrote:Nešto mi govori da će ovo biti vrlo kratko ministrovanje, po modelu Brace Petkovića i onog što je teo da kopa kanal do Kine, kako se beše zvaše. Napraviće još dva gafa išutnuće gapodneće ostavku.
ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОСТАКЕ, ПСОВАЧЕ И ОСТАЛЕ ПРИМИТИВЦЕ
— Ratko Dmitrović (@RatkoDmitrovic) October 25, 2020
Имам једну вредну особу која чисти ову линију од свих вас чији се живот своди на увреде, пљувања, вређања...
То не долази до мене, он вас блокира пре него што ја то прочитам.
Џаба се трудите, осим ако вам је то уместо таблета.
ficfiric wrote:Pa sto reaguje ako ne dopire do njega?
KURIR SAZNAJE: Nenad Popović ponovo na mestu ministra, ostaje u Nemanjinoj 11
Nenad Popović, dosadašnji ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoje, biće deo nove vlade, saznaje Kurir u vrhu vlasti.
Popović će, prema rečima nešeg izvora, biti deo novog kabineta Ane Brnabić i to ponovo kao ministar bez portfelja. Ipak, još uvek nije poznato da li će biti zadužen za istu oblast kao i do sada.
Sednica Skupštine Srbije, na čijem dnevnom redu će biti izbor novih ministara, zakazana je za sutra, sa pocetkom u 10 sati.
Može li
— Dr CharlieMacMilan (@Charligula) October 27, 2020
jadnije
gadnije
bednije
odvratnije?
Naložio im šef da se više ne foliraju ako hoće nešto da dobiju.
Tako se i podmornici onomad konačno iz grudi ote da im je miliji i draži vučić od Đilasa. pic.twitter.com/WUDjDWpxmH
I faza: Vučić i njegova vlast upadljivo počinju da se ignorišu. Sve više se udara opoziciona javnost, svetina sa društvenih mreža, donekadašnji prijatelji i saveznici.
II faza: Pravi se neki sitan kompromis, na koji svi podozrivo reaguju. (Perin baner, spomenik, koalicija na lokalu). Kreće pravdanje. To se čini radi višeg cilja, i konačno u "našem" interesu. I dalje su oni naravno protiv Vučića, ali upadljivo se uvijaju da ga ozbiljno ne iskritikuju.
III faza: Vučić je manje zlo. Jeste on loš i to, ali i ne baš toliko. U svakom slučaju stvari idu u dobrom pravcu. Bolje nego da idu u suprotnom. Opoziciona javnost preterano sere. Prekida se sav kontakt sa njima.
IV faza: Full kolaboracija i otvoreno, besramno, samoponižavajuće botovanje. Vučić je snaga reda i razuma koju mračnjaci i šarlatani žele da unište. Gostovanje po komandi, u paketu sa sa ostalim Judama drugih političkih ubeđenja. Vučić nemislosrdno naplaćuje svaki uloženi dinar, i troši im lični integritet do poslednje kapi. Neke sigurno uvlači i u neki kriminal da bi ih lakše kontrolisao. Neki su već i bili u kriminalu, a ima im dosije u fijoci. Vidno postaju neurotični i fizički propadaju.
ficfiric wrote:A taman Olenik pohvalio udaljavanje od Rusije
Erős Pista wrote:To sam i ja prvo pomislio
Zato sam i napisao da je u pitanju jedan korak.
— Aleksandar Olenik (@olenikadvokat) October 26, 2020
To je nepočinstvo prošle vlade. Tako da i dalje mislim da je ova vlada korak dalje od Rusije. O Vučiću ovaj put nisam pisao, te nema potrebe za očiglednim podmetanjem o nekom "verovanju". Možete vi mnogo bolje...
— Aleksandar Olenik (@olenikadvokat) October 25, 2020