Ту се сасвим слажемо.KinderLad wrote:No Country wrote:Било које поређење Америке и Кине, а које узима у обзир људска права - је сасвим немогуће.
Било које поређење које не узима у обзир људска права је цинично, и из угла “удаваче” - крајње опасно.
Ne radi se ovde o poredjenju. Bar ne ovo sto sam ja pisao
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°676
Re: 24 sata Vučić
- Post n°677
Blic i Informer su objavili da su se Vučić i Angela Merkel sastali i razgovarali o Kosovu, a Informer je napisao i šta je tačno Vučić poručio kancelarki.
— Raskrikavanje (@Raskrikavanje) September 24, 2019
Ipak, u momentu kada tabloidi iznose ove „informacije" pomenuti sastanak se nije ni dogodio. https://t.co/E5hHDMPmHz
Nakon vesti da je sastanak odložen, Informer je promenio naslovnu stranu i to tako što je doslovno Vučićevu rečenicu samo prebacio u buduće vreme.https://t.co/E5hHDMPmHz pic.twitter.com/xQa1lWuaLk
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°679
- Guest
- Post n°680
ficfiric wrote:Blic i Informer su objavili da su se Vučić i Angela Merkel sastali i razgovarali o Kosovu, a Informer je napisao i šta je tačno Vučić poručio kancelarki.
Ipak, u momentu kada tabloidi iznose ove „informacije" pomenuti sastanak se nije ni dogodio. https://t.co/E5hHDMPmHzNakon vesti da je sastanak odložen, Informer je promenio naslovnu stranu i to tako što je doslovno Vučićevu rečenicu samo prebacio u buduće vreme.https://t.co/E5hHDMPmHz pic.twitter.com/xQa1lWuaLk
- Post n°681
„Mi imamo 600, kakvh 140 godina saradnje” – ovako je predsednik Vučić prokomentarisao obeležavanje 140. godišnjice diplomatskih odnosa sa Turskom pic.twitter.com/cM0cpvVAJ1
— BBC NEWS na srpskom (@bbcnasrpskom) October 7, 2019
- Post n°682
- Post n°683
Tapete umesto zidova, za doček Vučića
— Platonova tetka (@pIatonova_tetka) October 15, 2019
Vranje, 15. oktobar, 2019 pic.twitter.com/s2i7XsWGdI
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°684
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°685
Vučić zatražio od EU: Molim da kažete jesmo li mi Srbi trovali Albance antraksom ili novičokom
Izgleda da uspostavlja nov model komunikacije sa inostrantvom
- Guest
- Post n°686
- Post n°687
KinderLad wrote:Vučić zatražio od EU: Molim da kažete jesmo li mi Srbi trovali Albance antraksom ili novičokom
Izgleda da uspostavlja nov model komunikacije sa inostrantvom
Ventilira se. Sultanizacija kao model za korespondenciju.
- Guest
- Post n°688
- Post n°689
Milivojević je sačekao Vučića u naselju Krstac u Lučanima i zatražio predsednikovu pomoć jer, kako je rekao, u prethodne dve godine niko u državi nije hteo da mu pomogne da dobije bilo kakav zvaničan dokument o smrti svog sina i da se utvrdi odgovornost za njegovu pogibiju.
„Nemam problem ni da slušam najteže stvari ni na svoj ni na račun drugih ljudi i hoću da te saslušam jer se tebi dogodilo ono što ne bih poželeo nijednom čoveku. Ja ne moram da ti govorim jer je svakom normalnom čoveku teško i da te čuje i da te gleda“, naveo je Vučić nakon što je ocu poginulog radnika zakazao sastanak.
"Ja ne mogu da prodam svog sina, kao što su ovde svi uradili", rekao je Milivojević i zatražio da se utvrdi ko je odgovoran za tu tragediju i zašto se nije vodilo računa o zaštiti i bezbednosti radnika.
„Pa nije, oni ne rade na manekenskoj pisti, nego u fabrici baruta ili oružja“, rekao je Vućić.
„Pa gde to ima? Za vreme rata ne poginu toliko“, konstatovao je Milojević.
„Pa toliko nam je ljudi poginulo i pedesetih i šezdesetih i sedamdesetih...“, odgovorio je predsednik.
Podsetimo, sredinom jula 2017. u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva, izbila je eksplozija nakon koje poginuli radnici Milomir Milivojević i Milojko Ignjatović. Do eksplozije i požara došlo je prilikom istovara kartonskih buradi sa tehnološkim otpadom baruta.
- Guest
- Post n°691
- Post n°692
- Guest
- Post n°694
„Pa toliko nam je ljudi poginulo i pedesetih i šezdesetih i sedamdesetih...“, odgovorio je predsednik.
ovo sam zapamtio, izgradnja he zvornik, 50te
Након што је Дрина пет пута рушила зид, у нехуманим условима усред зиме и надљудским напорима радника, прва брана на Дрини коначно је изграђена. То је имало и своју цену у људским животима. У темеље бетонског колоса уграђено је тридесет девет имена.
naprednjačka bezbednost na radu kao nasleđe socijalističke izgradnje, eto još jedne tradicije (sada neformalnog) jednopartizma.
- Post n°695
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°696
beatakeshi wrote:Bilo je, ali da se podsetimo (jun 2019)
Milivojević je sačekao Vučića u naselju Krstac u Lučanima i zatražio predsednikovu pomoć jer, kako je rekao, u prethodne dve godine niko u državi nije hteo da mu pomogne da dobije bilo kakav zvaničan dokument o smrti svog sina i da se utvrdi odgovornost za njegovu pogibiju.
„Nemam problem ni da slušam najteže stvari ni na svoj ni na račun drugih ljudi i hoću da te saslušam jer se tebi dogodilo ono što ne bih poželeo nijednom čoveku. Ja ne moram da ti govorim jer je svakom normalnom čoveku teško i da te čuje i da te gleda“, naveo je Vučić nakon što je ocu poginulog radnika zakazao sastanak.
"Ja ne mogu da prodam svog sina, kao što su ovde svi uradili", rekao je Milivojević i zatražio da se utvrdi ko je odgovoran za tu tragediju i zašto se nije vodilo računa o zaštiti i bezbednosti radnika.
„Pa nije, oni ne rade na manekenskoj pisti, nego u fabrici baruta ili oružja“, rekao je Vućić.
„Pa gde to ima? Za vreme rata ne poginu toliko“, konstatovao je Milojević.
Podsetimo, sredinom jula 2017. u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ ispred pogona za proizvodnju raketnih goriva, izbila je eksplozija nakon koje poginuli radnici Milomir Milivojević i Milojko Ignjatović. Do eksplozije i požara došlo je prilikom istovara kartonskih buradi sa tehnološkim otpadom baruta.
tvrda, državna priča.
- Post n°697
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°698
- Post n°699
- Guest
- Post n°700