24 sata Vučić
- Post n°701
Re: 24 sata Vučić
Davno je bio slucaj pogibije radnika u Prvoj iskri. Nisu mogli da sastave zapisnik jer su pravili raketno gorivo za Irance iako su nam bili Iracani saveznici a ovi pod sankvijama za izvoz oruzja. Godinama se to nije raspetljalo
- Post n°702
To je drugo
Sta je jedan radnik prve iskre spram mira na bliskom istoku
S tim u vezi, ovo sto se sada prodaje i izvozi ne ide ne znam ni ja kakvim kupcima, nego brt direkt u afrike, da se tamane kurdi, itd
S tim u vezi, ovo sto se sada prodaje i izvozi ne ide ne znam ni ja kakvim kupcima, nego brt direkt u afrike, da se tamane kurdi, itd
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°703
Колико знам Филипа, ради се о истој мери покривености тврдњи чињеницама или бар подацима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°704
da, zaštita na radu je bila na nivou
dobiju radnici naređenje da izmešaju barut na suvo, jedan zakači lopatom beton i odlete u pizdu materinu
možda se sećate toga, možda znate detalje, ali je bitno da nije kriva firma, procedure i zaštita na radu, nego je u pitanju ljudka greška, niko nije kriv osim poginulih
nesreće se događaju
tako i u ratu, rat je, ljudi ginu, šta ćeš, nema tu pomoći
dobiju radnici naređenje da izmešaju barut na suvo, jedan zakači lopatom beton i odlete u pizdu materinu
možda se sećate toga, možda znate detalje, ali je bitno da nije kriva firma, procedure i zaštita na radu, nego je u pitanju ljudka greška, niko nije kriv osim poginulih
nesreće se događaju
tako i u ratu, rat je, ljudi ginu, šta ćeš, nema tu pomoći
- Guest
- Post n°705
“Не могу ни да те слушам, ни да те гледам.”
“А што ниси дете послао у манекене?”
Јебем ти, не знам шта је горе, да ти погине дете - или да си онда принуђен да правду тражиш код овог психопате? И ту је разлика у односу на претходни једнопартизам: јесте се гинуло, јесте се ћутало о томе, али су те жртве биле поштоване.
“А што ниси дете послао у манекене?”
Јебем ти, не знам шта је горе, да ти погине дете - или да си онда принуђен да правду тражиш код овог психопате? И ту је разлика у односу на претходни једнопартизам: јесте се гинуло, јесте се ћутало о томе, али су те жртве биле поштоване.
- Post n°706
Па и та држава је била таква да смо је осећали као нашу, као заједничко власништво. Да та друштвена имовина припада неком друштву у ком смо и сами, да је то на крају крајева наше. Сад више у том власничком односу нема ничега директног, то је државно а држава је као наша, а и то државно не користи држави него ко се о то директно омасти, наше није. Нит можемо да га пипнемо, обезбеђење гледа испод ока или кроз камеру, нит има смисла да подвикнемо неком гилиптеру који то ломи - јер, није да је ћаћа то њему оставио, ал' није ни нама. Шта има да га чувам, има ко је плаћен за то.
И шта има да се жртвујем, не зависи ми ништа од тога. То није наше.
И шта има да се жртвујем, не зависи ми ништа од тога. То није наше.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°707
Pazi pa i mi bili nesvrstani ovo ono 100 prijateljskih drzava, Bokasa, Idi Amin, Arapi i Azijati svud smo uvaljivali gde se klalo. To je naravno opasan posao, za nesrece se nije znalo a princip je i tada bio sve ce to narod pozlatiti.Mr.Pink wrote:To je drugo
- Post n°709
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°710
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°711
Zar gospodin sa leve strane a do slatkog Pedjice nije blizak njuzovcima a ovi opet nisu organizatori na tzv. "24 minuta" i onoga sitnoga lopova Kesica?
Doduse taj cika kodnog imena u pozadini ima mngoo jacu mrezu it srbije...
Doduse taj cika kodnog imena u pozadini ima mngoo jacu mrezu it srbije...
- Post n°712
Krajnji lvl teorija zavere
Istok Pavlović kao it riselje iz senke
Istok Pavlović kao it riselje iz senke
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°714
Šta je sledeće, rada beogradska hronika je glavni narkobos dardanije?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°715
Nada Macura glavni rezident bugarske obavestajne službe?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°716
disident wrote:Nada Macura glavni rezident bugarske obavestajne službe?
svi znaju za bugarski kisobran...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°717
:bell:NOVO:bell:
— CINS (@CINSerbia) October 22, 2019
Iako dekan nije želo da kaže šta je Stručna komisija odlučila, CINS saznaje da je ona potvrdila je svoju pređašnju odluku da doktorat Siniše Malog nije plagijat.https://t.co/vetDc5hKuZ
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°719
Ovi su majmuni ušli u tenk i posledice su jasne. Septička jama koja curi na sve strane i otiče u bunar.
- Post n°720
Nejasne su mi emotivne reakcije na ovo mučno blamiranje, mislim pričamo o jebenom FON-u.
- Post n°721
Mislim da se radi o čitavom obrazovnom sistemu, čitavoj društvenoj strukturi. Ovaj izmišljeni fakultet je metafora naše propasti.
- Post n°722
wrote:Nejasne su mi emotivne reakcije na ovo mučno blamiranje, mislim pričamo o jebenom FON-u.
+ 1/FON
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°723
Vučić: Temperatura u Vranjskoj Banji, je 98 do 100 stepeni. Možete da držite jaje u ruci i da ga skuvate!
— Njena mama (@NjenaMama) October 21, 2019
Predsedniče @avucic mislim da je Čak Noris sada pukao od muke.
- Post n°724
Nije fotomontaža. pic.twitter.com/P8ImLTDwXj
— Sadick Whistler20/44 (@WhistlerDick) October 25, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°725
hahahaha
Not funny at all: at last night's meeting of WB6 leaders and @FedericaMog, 's Vučić made a quip how "Federica likes to kiss with ('s) Hashim (Thaçi) the most."
— Aleksandar Brezar (@brezaleksandar) October 30, 2019
Shame on you AV, and shame on every man in that room who laughed at such sexist bs.pic.twitter.com/w2gjMo6uZS