24 sata Vučić
- Post n°653
Re: 24 sata Vučić
srbija je dobila još jednu potvrdu da je na pravom putu
Belgrade wins EuroPride 2022 in landslide vote
http://epoa.eu/2019/09/21/belgrade-wins-europride-2022-in-landslide-vote/?fbclid=IwAR3xiDz_phiN6RpHw_lORffB8taH_p8spm4HM1U9qnQqeph4l2JUIQo_gpI
Belgrade wins EuroPride 2022 in landslide vote
http://epoa.eu/2019/09/21/belgrade-wins-europride-2022-in-landslide-vote/?fbclid=IwAR3xiDz_phiN6RpHw_lORffB8taH_p8spm4HM1U9qnQqeph4l2JUIQo_gpI
- Post n°654
Ako pomislite da ovoga nikada nije bilo, znajte da gresite i da su se ovako slavili kineski praznici u Albaniji Envera Hodze.
- Guest
- Post n°655
Rekao je da je bilo mnogo onih koji su doprineli razvoju odnosa Srbije i Kine, posebno izrazivši zahvalnost bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, za kojeg je rekao da je postavio temeljac saradnje.
Prvo strateško partnerstvo sa Kinom je potpisao BoTa, 2009, Pupinov most kao prvi veliki "kineski" projekat je spremljen za njegova vakta.....
- Post n°656
Gargantua wrote:Rekao je da je bilo mnogo onih koji su doprineli razvoju odnosa Srbije i Kine, posebno izrazivši zahvalnost bivšem predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, za kojeg je rekao da je postavio temeljac saradnje.
Prvo strateško partnerstvo sa Kinom je potpisao BoTa, 2009, Pupinov most kao prvi veliki "kineski" projekat je spremljen za njegova vakta.....
Za evropsku Srbiju
- Guest
- Post n°657
to tada se baš nije kosilo sa tim.
posle su, za naprednjačka vakta, ubačeni aneksi o tome da po ugovorima izvedenim iz tog strateškog partnerstva nema tenderskih procedura nego je dovoljna direktna pogodba.
posle su, za naprednjačka vakta, ubačeni aneksi o tome da po ugovorima izvedenim iz tog strateškog partnerstva nema tenderskih procedura nego je dovoljna direktna pogodba.
- Post n°658
Ma dobro, samo kazem. Sve to pojedinacno nista ne znaci. Ali kad se sve ucinjeno skupi na gomilu dobija se nekakva slika
- Guest
- Post n°659
pa ima progresija toga, a ima i uočljivih tačaka na kojima se otišlo u određenom smeru.
msm ja 90% nemam poseban problem ni sa ovim nivoom saradnje sa kinom, ovih 10% su detalji koji su previše "sitna štampa" da bih ih objašnjavao.
msm2, mene baš zabole za američko nadgornjavanje s kinezima, njima hvala na jeftinoj i ok tehnologiji koja je ultimativno svima na korist (a nikad nisam kupio kineski mob ); teme kp kine, sinđanga i odnosa prema ujgurima i inima mi nisu posebno "jake" što je prosto moja subjektivna stvar, nisam slep naravno.
nema ništa posebno lepo u američkoj viziji globalizacije i prateće političke menažerije da bih se svrstavao uz njih, ili na ovdašnji lokal prebacivao njihovu logiku. eto im, not my fight iako me se u suštini tiče.
msm ja 90% nemam poseban problem ni sa ovim nivoom saradnje sa kinom, ovih 10% su detalji koji su previše "sitna štampa" da bih ih objašnjavao.
msm2, mene baš zabole za američko nadgornjavanje s kinezima, njima hvala na jeftinoj i ok tehnologiji koja je ultimativno svima na korist (a nikad nisam kupio kineski mob ); teme kp kine, sinđanga i odnosa prema ujgurima i inima mi nisu posebno "jake" što je prosto moja subjektivna stvar, nisam slep naravno.
nema ništa posebno lepo u američkoj viziji globalizacije i prateće političke menažerije da bih se svrstavao uz njih, ili na ovdašnji lokal prebacivao njihovu logiku. eto im, not my fight iako me se u suštini tiče.
- Post n°660
Cuj, od Kine bar ima neke opipljive koristi.
Ono sto mi se ne svidja je doduse upravo ova tzv visokotehnoloska saradnja. Jer koliko god da Snowden ukazuje na sta ukazuje, US je mila majka za Kinu na nivou privatnosti. Ne to ko sta sazna ili moze da sazna, nego prosto pojam pruvatnosti u Kini ne postoji. Dakle ono sto meni smeta nisu Ujguri ili HK nego kineski chipovi u Dini ili ovo nadgledanje kamerama.
Ono sto mi se ne svidja je doduse upravo ova tzv visokotehnoloska saradnja. Jer koliko god da Snowden ukazuje na sta ukazuje, US je mila majka za Kinu na nivou privatnosti. Ne to ko sta sazna ili moze da sazna, nego prosto pojam pruvatnosti u Kini ne postoji. Dakle ono sto meni smeta nisu Ujguri ili HK nego kineski chipovi u Dini ili ovo nadgledanje kamerama.
- Guest
- Post n°661
pa možda, ali to je opet stvar sns ne kine kao takve.
tj postoji xy načina da se i takve stvari rade kako treba, ovde je problem jedan široki i duboki raspad tzv države.
tj postoji xy načina da se i takve stvari rade kako treba, ovde je problem jedan široki i duboki raspad tzv države.
- Post n°662
Gargantua wrote:pa možda, ali to je opet stvar sns ne kine kao takve.
Ne ne, naravno, pa bar ja uvek polazim od toga sta ne valja u Srbiji, jer promeniti Kinu/Rusiju/Ameriku sigurno necemo
- Post n°663
Kina je kriminalni neprijatelj sloboda i demokratije
— Nikola Samardzic (@username_ns) September 21, 2019
Kina je patološka komunistička diktatura
Najveći zagađivač planete
Kradljivci intelektualne svojine
Dve kineske države ne žele da budu Kina
I marš iz Evrope! https://t.co/qyYfxqfwGB
- Post n°664
Sta je tu tacno a sta ne je beside the point.
- Post n°665
Btw, ako hoce da udara na Kinu postoje bolji argumenti za srpsku publiku
- Post n°666
Goran Vesić oborio sopstveni rekord! 42 puta me pomenuo u emisiji na Pinku za 32 minuta.
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) September 21, 2019
Sledeće nedelje novo gostovanje i prilika za novi rekord... Idemo Gorane. Znamo da ti to možeš... pic.twitter.com/aCUhTX16SE
- Post n°667
Hoce li mu opet dati neku Crvenu zvezdu da se igra kada bude bio opozicija? Pitam za druga.
- Guest
- Post n°668
Било које поређење Америке и Кине, а које узима у обзир људска права - је сасвим немогуће.
Било које поређење које не узима у обзир људска права је цинично, и из угла “удаваче” - крајње опасно.
Било које поређење које не узима у обзир људска права је цинично, и из угла “удаваче” - крајње опасно.
- Post n°669
No Country wrote:Било које поређење Америке и Кине, а које узима у обзир људска права - је сасвим немогуће.
Дакле, постоје ли у Кини приватни затвори и asset forfeiture поступак?
За тајне затворе рачунам да су играли нерешено.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°670
У Кини су сви затвори власништво приватне државе. Ето, да којом несрећом мораш у затвор, па ти дају да бираш, Америку или Кину... ти би заиста одабрао Кину?
- Post n°671
No Country wrote:Било које поређење Америке и Кине, а које узима у обзир људска права - је сасвим немогуће.
Ne radi se ovde o poredjenju. Bar ne ovo sto sam ja pisao
- Post n°672
Kako pravo na zdravstvenu zastitu spada u ljudska prava, moram izjaviti da sam sokiran sistematskim uskracivanjem istog u USA, sto rezultuje sa vise stotina hiljada mrtvih godisnje. Ne znam da postoji neka zemlja koja tako sistematski ubija svoje stanovnistvo, genocid kapitalizma.
- Post n°673
Filipenko wrote:Hoce li mu opet dati neku Crvenu zvezdu da se igra kada bude bio opozicija? Pitam za druga.
Sto da ne. Ja bih mu dao i Partizan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°674
Filipenko wrote:Kako pravo na zdravstvenu zastitu spada u ljudska prava, moram izjaviti da sam sokiran sistematskim uskracivanjem istog u USA, sto rezultuje sa vise stotina hiljada mrtvih godisnje. Ne znam da postoji neka zemlja koja tako sistematski ubija svoje stanovnistvo, genocid kapitalizma.
Dobro, to je istina. Zato ne treba kopirati americki zdravstveni sistem.
- Post n°675
KinderLad wrote:Filipenko wrote:Kako pravo na zdravstvenu zastitu spada u ljudska prava, moram izjaviti da sam sokiran sistematskim uskracivanjem istog u USA, sto rezultuje sa vise stotina hiljada mrtvih godisnje. Ne znam da postoji neka zemlja koja tako sistematski ubija svoje stanovnistvo, genocid kapitalizma.
Dobro, to je istina. Zato ne treba kopirati americki zdravstveni sistem.
Шта ту има да се копира? Ту нема система. Постоји здравствена индустрија, постоје појединачни програми, постоји тржиште.
Последњи пут кад је било да замало имам неко здравствено осигурање тамо, новембра 2003, добијем распис од фирме да су, што се тога тиче, у зајебаном положају јер имају
Онда сам кренуо да читам како купити то осигурање и на шта пазити, упутство министарства здравља, одштампао свих 54 стране и кренуо да бистрим. Нисам дошао ни до чега јер сам сутрадан остао без посла.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...