mnijem da mu je vođa mig.
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°802
Re: 24 sata Vučić
I podržao uzbunjivača Obradovića. Oštra kritika režima!
http://rs.n1info.com/Vesti/a543171/Seselj-U-Krusiku-sukob-interesa-otac-Stefanovica-u-najmanju-ruku-zaposlen.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a543171/Seselj-U-Krusiku-sukob-interesa-otac-Stefanovica-u-najmanju-ruku-zaposlen.html
- Guest
- Post n°803
ma dao mu mig...napisao mu talking points pod a b c d e.
ustanoviće se da postoji krivica i onda će uslediti šou NE DAM SLINU.
čak i ostavka je moguća na kraju balade, a pošto ide izborna godina - ona je potpuno nebitna.
ustanoviće se da postoji krivica i onda će uslediti šou NE DAM SLINU.
čak i ostavka je moguća na kraju balade, a pošto ide izborna godina - ona je potpuno nebitna.
- Post n°805
mislim da pogrešno tumačite, naravno da je bio mig u pitanju ali šešelj puca na 6-8% i trebaju mu ovakve stvari pred starim glasačima, zuperima, busijama i slično. da ih se podseti da je stari vojvoda i dalje čovek principa i poštenja, ni po babu ni po stričevima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°807
Ma da, šta sad Marinka kad je tu Vjekoslav Vojo.
- Post n°808
Kondo wrote:mislim da pogrešno tumačite, naravno da je bio mig u pitanju ali šešelj puca na 6-8% i trebaju mu ovakve stvari pred starim glasačima, zuperima, busijama i slično. da ih se podseti da je stari vojvoda i dalje čovek principa i poštenja, ni po babu ni po stričevima.
Stara skola, nova skola...
- Guest
- Post n°809
Kondo wrote:mislim da pogrešno tumačite, naravno da je bio mig u pitanju ali šešelj puca na 6-8% i trebaju mu ovakve stvari pred starim glasačima, zuperima, busijama i slično. da ih se podseti da je stari vojvoda i dalje čovek principa i poštenja, ni po babu ni po stričevima.
to je svakako deo tumačenja, ali naravno da koristi samo ono što mu se dozvoljava.
alternativa, mnogo manje verovatna, jeste da je Šešelj promenio hendlera, a to bi onda bila dosta ozbiljna stvar i mogli bi očekivati još sličnih iskakanja.
- Post n°812
Ovog meseca, za sada, samo 2 atentata na Vučića? Ili sam neki preskočio?
- Post n°814
Predsednik na aparatima pic.twitter.com/m4xEUPxNry
— Zapad Todorović (@ZapadTodorovic) November 18, 2019
Nego, je li neko iz VMA dao neku izjavu, saopstenje ili sve vesti o hospitalizaciji poticu od Vucica i ekipe?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°815
Nema ga u Cirilici.
Ali su zato tu Reljic, Kovic i Jelena Milic
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°816
ficfiric wrote:Predsednik na aparatima pic.twitter.com/m4xEUPxNry
Nego, je li neko iz VMA dao neku izjavu, saopstenje ili sve vesti o hospitalizaciji poticu od Vucica i ekipe?
Niko. Procenili su da nema potrebe da teraju lekare da lažu. Nema čak ni nagoveštaja dijagnoze. Nešto sa srcem, bio na nekakvi aparatima dva dana pa ga odmah pustili kući. Ja se divim babama i dedama koji su u stanju da poveruju u ovo iako dobro znaju da kardio procedure izgledaju bitno drugačije.
- Guest
- Post n°817
William Murderface wrote:Nema ga u Cirilici.
- Post n°818
Papa Lazarou wrote:Niko. Procenili su da nema potrebe da teraju lekare da lažu. Nema čak ni nagoveštaja dijagnoze. Nešto sa srcem, bio na nekakvi aparatima dva dana pa ga odmah pustili kući. Ja se divim babama i dedama koji su u stanju da poveruju u ovo iako dobro znaju da kardio procedure izgledaju bitno drugačije.
"Ne bi se oni salili sa takvim stvarima"
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°819
bio je na VMA, reklo na državnoj televiziji. kome verovati ako ne tim institucijama?Papa Lazarou wrote:ficfiric wrote:Predsednik na aparatima pic.twitter.com/m4xEUPxNry
Niko. Procenili su da nema potrebe da teraju lekare da lažu. Nema čak ni nagoveštaja dijagnoze. Nešto sa srcem, bio na nekakvi aparatima dva dana pa ga odmah pustili kući. Ja se divim babama i dedama koji su u stanju da poveruju u ovo iako dobro znaju da kardio procedure izgledaju bitno drugačije.
- Post n°820
Papa Lazarou wrote:ficfiric wrote:Predsednik na aparatima pic.twitter.com/m4xEUPxNry
Лу-да-ци! https://t.co/fDE8MoXc81
— MaXiMaLnA (@MaXiMaLnA1) November 18, 2019
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°821
Vučić zbog zdravlja mesec dana ne sme da leti avionom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić narednih mesec dana neće leteti avionom zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana, saznaje "Blic".
...
Lekari sa Vojnomedicinske akademije bili su izričiti - let avionom mogao bi da izazove pogoršanje zdravstvenog stanja i sve dok se ono ne stabilizuje, Vučić će morati da izbegava ovaj vid prevoza.
Kakav jadan pokusaj kupovine vremena
U 10e da ce lekari da mu zabrane potpisivanje papira
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°823
trebalo je da leti u Teheran, a sad mu se tamo baš i ne ide pošto su u toku razorne demonstracije zbog goriva.
- Post n°824
Ali to su ti likovi, celozivotni simulanti i lazovi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°825
je l nije bio dogovoren neki sastanak u tirani, oko malog šengena?