24 sata Vučić
- Post n°526
Re: 24 sata Vučić
Удри по глави, друже плави.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°527
http://www.politika.rs/scc/clanak/433411/Elita-i-plebs
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°528
ko bajagi je ovo pisao precednik.
šta je ovo, Beba upregao neki svoj trust mozgova? mogo bi i Ćira ovde da bude upleten u autorstvo, dovoljno je jaka istraga autošovinista u tekstu.
hajlajc:
malobrojni
infiltrirali se eugenisti u inkviziciju koja sprovodi strahovladu nad vlašću
šta je ovo, Beba upregao neki svoj trust mozgova? mogo bi i Ćira ovde da bude upleten u autorstvo, dovoljno je jaka istraga autošovinista u tekstu.
hajlajc:
вилица и зуба као да их је „бохор” избељивао (то је, извините, омекшивач, није избељивач), док ће ови други, уместо чачкалицама, зубе почети да чисте веслима, јербо елитисти не би били баш тако добри да ми, инфериорни, нисмо баш тако и толико грозни.
кога брига за хиљаде фабрика које су уништили, што негде има логике, јер у тим фабрикама има места само за глупе, ружне и крезубе, а они су ту да маришу паре, мунтају са секундама, варају неке наивне Кинезе и, све у свему, одлучују о свему
ако нам се супротставите, ви куго народна, ми препаметни и од Себе изабрани, сломићемо вам кичму, као и оним малобројним представницима народа који га се не стиде.
malobrojni
поменута група преко својих истомишљеника – еугениста, попут Велике инквизиције организује прогон и спаљивање на ломачи тобож глупака који им се супротстављају у било чему
infiltrirali se eugenisti u inkviziciju koja sprovodi strahovladu nad vlašću
- Post n°530
Лује, Алтисереш.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°531
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°532
Очекиван коментар ... кад је у питању џиберска, запуштена, алкохоличарско, никотинско дрогерашка, простачка, нерадна, са минималном потрошњом пасте за зубе - антивучићевска скупина.
- Post n°533
Џиберка је твоја.
А ти немој да би икад запалио, да ти се случајно не дигне на џиберку онако под утицајем никотина, неће ти ниједан од твојих алтер ега (срп. исти, друго паковање) узети то као олакшавајућу околност.
"Леклерк, човек са хиљаду лица - и сва изгледају исто"
А ти немој да би икад запалио, да ти се случајно не дигне на џиберку онако под утицајем никотина, неће ти ниједан од твојих алтер ега (срп. исти, друго паковање) узети то као олакшавајућу околност.
"Леклерк, човек са хиљаду лица - и сва изгледају исто"
_____
- Post n°535
Драго ми је што си прихватио борбени поклич смишљен теби у част. Биће нешто од тебе, макар рекордер у броју виза за бановину.
_____
- Guest
- Post n°536
nikotinsko drogeraška
ekstra vam je ovaj gimp, IL mi nije dopuštala da vidim ovu jadnost
ekstra vam je ovaj gimp, IL mi nije dopuštala da vidim ovu jadnost
- Post n°538
Ово се размножава... не знам како се тај начин зове у биологији. Или епидемиологији.
_____
- Post n°539
Cita se vucicev clanak na svim vestima
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°540
То је зато што не контролише медије.
_____
- Post n°541
Sad posle vesti na rts1 citaju to u emisiji sta radite bre, kao neka parodija 1984
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°542
Вучић је открио суштински разлог зашто нема плурализма у Србији. Јер духовни љотићевци имају за узор кастински систем, па уместо да нападају власт идејама, они је нападају својом религијом: "Ми би боље, јер смо бољи, а бољи смо јер смо духом љотићевци". И тако у круг.
- Post n°543
..... нпр. форумска реакција на Софистицирану Ану је емпиријска грађа која потврђује бриљантност председникове социолошке анализе. Нико није нападао Ану по питању резултата, идеја, концепта, али су јој тражени разни физички, ментални и културни недостаци, надевани су јој надимци са циљем да се представи као нижа каста. (И то од оних који не би могли ни воду да јој носе)
- Post n°544
Jbt niste valjda mislili da to neće biti udarna vest u svim medijima?
- Post n°545
Да отворим теве, немам. Да отворим радио, немам (ако не рачунам оно у телефону, пробао једном пре неколико година... хвата све нешто локално). Да отворим новине, не купујем.
Отворио конзерву и, виђе врага, месо.
Отворио конзерву и, виђе врага, месо.
_____
- Post n°547
Не него ћу ваљда преко тебе. Јбт дошао бих, у том случају, до закључка да би морало да нам буде супер, само што стварност нешто подјебава па... треба мењати народ. Важно да је софтанизована џиберка геније, остало ће се већ прилагодити томе ил' га бити неће.
_____
- Guest
- Post n°548
industrijska proizvodnja u stalnom padu
metnio sam med u limunadu
optužijem druge da fašisti jesu
subvencijama džiberka puni mednu kesu
metnio sam med u limunadu
optužijem druge da fašisti jesu
subvencijama džiberka puni mednu kesu
- Post n°549
У минималном паду због таксе Косовара
Људи из шуме отели нам мало пара
Ништа зато, привреда ће расти
Улаже Ана тамо где треба, ваља кас'ти.
Људи из шуме отели нам мало пара
Ништа зато, привреда ће расти
Улаже Ана тамо где треба, ваља кас'ти.
- Post n°550
Ovo je ozbiljan tekst. Ne kao tekst, već namera koja se krije iza. Ovaj hoće građanski rat.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!