pa jebote bogJer koga briga za znanje, diploma je sve, forma je najvažnija, zato su oni elita, a mi ostali krezuba stoka
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°501
Re: 24 sata Vučić
jašta. ali ovo je vrh vrhunski, šef Jorgovankin, Sinišin, Slinin, Tomin i ostalih pasioniranih kolekcionara diploma kaže ovo
- Post n°502
jel to ova Nešina diploma njih ozbiljno zabrinula?!
Mozda je to, a mozda je delom i to sto je istrazivanje pokazalo da je samo 7,7% visokoobrazovanih za SNS. Moguce da ga to malo nervira.
- Guest
- Post n°503
ovo je vrv deo šire kampanje "sklonite ogradu, letujmo u Sopotu, dajte mi stolicu". mi smo narod, i to narod koji ne želi ništa osim da ne bude gladan, kritika nekog od nas je napad, gaženje i pljuvanje celog naroda, dakle elita su govna izdajnička (al ja imam bolje ocene od njih! iako su lažna elita, to je iz nekog razloga važno ).
samo što deluje potpuno neartikulisano, ovako u isečcima, pa izgleda kao da ga je poslednja afera ozbiljno narajcala. mislim, oni stvarno zapišavaju grobove. narod, ili mediji, čitaj narod. wtf. i Pink i Informer su narod. corporations are people, Serbian style
samo što deluje potpuno neartikulisano, ovako u isečcima, pa izgleda kao da ga je poslednja afera ozbiljno narajcala. mislim, oni stvarno zapišavaju grobove. narod, ili mediji, čitaj narod. wtf. i Pink i Informer su narod. corporations are people, Serbian style
- Post n°504
Ponovo - There's no such thing as narod. Postoji klasa, postoji nacija, postoji drustvo, postoji drzava, postoji porodica, ali narod ne postoji. To je vrhunska opsena.
- Guest
- Post n°505
jbg sad i ti... kako se zove ono što iz nejači poraste u živalj? to je valjda narod, treba nam taj pojam
- Post n°507
Seriously though - ja prosto ne vidim grupu ljudi koja obitava kao "narod". Obitavaju kao (i unutar) nacije, etnicke grupe, kolektivnog odnosa prema sredstvima za proizvodnju, placaoci poreza, korisnici usluga, modjusobne solidarnosti (ili manjku iste), krvni srodnici, susedi...ali kao "narod"...to mi nije jasno kako se "obitava" u okviru toga...
- Post n°508
Djamolidine Abdoujaparov wrote:jbg sad i ti... kako se zove ono što iz nejači poraste u živalj? to je valjda narod, treba nam taj pojam
Ali stvarno je jako što diplome nisu merilo znanja, ali više ocene jesu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°509
William Murderface wrote:Djamolidine Abdoujaparov wrote:jbg sad i ti... kako se zove ono što iz nejači poraste u živalj? to je valjda narod, treba nam taj pojam
Ali stvarno je jako što diplome nisu merilo znanja, ali više ocene jesu.
Kao i rezultat na izborima
- Post n°510
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°511
"Da marišu pare"
Dame i gospodo, najstariji list na Balkanu.
Dame i gospodo, najstariji list na Balkanu.
_____
- Post n°513
Zanimljivo ako je objavljen samo u Politici, msm zbog publike koju targetira
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°514
pa targetira ove sa zubima ko u ajkule
- Guest
- Post n°515
Pa čovek je u pravu.
Budale su se bavile formalizmom i pravim diplomama, pametni su diplome sticali usput dok su se bavili pravim stvarima (razumevanjem većine, uzimanjem vlasti i prožimanjem političkog sistema od vrha do dna).
Utilitarizam i prioriteti.
Who's laughing now?
Budale su se bavile formalizmom i pravim diplomama, pametni su diplome sticali usput dok su se bavili pravim stvarima (razumevanjem većine, uzimanjem vlasti i prožimanjem političkog sistema od vrha do dna).
Who's laughing now?
- Post n°516
Gargantua wrote:Pa čovek je u pravu.
Who's laughing now?
Time se bave 150 godina, sa malom pauzom u pocecima komunizma.
- Guest
- Post n°517
disident wrote:Zanimljivo ako je objavljen samo u Politici, msm zbog publike koju targetira
Nema to veze, Politika je samo platforma. Svi su dobili komandu da prenesu.
- Post n°518
Creepy Uncle wrote:disident wrote:Zanimljivo ako je objavljen samo u Politici, msm zbog publike koju targetira
Nema to veze, Politika je samo platforma. Svi su dobili komandu da prenesu.
Tako je. Ljudi i dalje ne shvataju cemu sluze ta sranja. Jos je ovo jeftinija varijanta, najjace mi je kada se plati neko u okruzenju, npr. u Hrvatskoj, da napise nesto u Indexu ili gde vec, odakle ce se preneti u svim slobodnim, nepristrasnim i objektivnim srpskim medijima.
- Post n°519
Gargantua wrote:Pa čovek je u pravu.
Who's laughing now?
Na kraju se nece niko smejati. Tj hoce, ali vrlo mali broj.
- Post n°520
KinderLad wrote:Seriously though - ja prosto ne vidim grupu ljudi koja obitava kao "narod". Obitavaju kao (i unutar) nacije, etnicke grupe, kolektivnog odnosa prema sredstvima za proizvodnju, placaoci poreza, korisnici usluga, modjusobne solidarnosti (ili manjku iste), krvni srodnici, susedi...ali kao "narod"...to mi nije jasno kako se "obitava" u okviru toga...
Па лоше се обитава. Пробај ову дефиницију, да видимо како ти стоји: народ су сви становници 1 државе који нису власт.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°522
паће wrote:KinderLad wrote:Seriously though - ja prosto ne vidim grupu ljudi koja obitava kao "narod". Obitavaju kao (i unutar) nacije, etnicke grupe, kolektivnog odnosa prema sredstvima za proizvodnju, placaoci poreza, korisnici usluga, modjusobne solidarnosti (ili manjku iste), krvni srodnici, susedi...ali kao "narod"...to mi nije jasno kako se "obitava" u okviru toga...
Па лоше се обитава. Пробај ову дефиницију, да видимо како ти стоји: народ су сви становници 1 државе који нису власт.
Znaci npr Miroslav Miskovic je "narod"? Predsednik SANU je "narod"? Tesko.
- Post n°523
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
"Uostalom, samo ih pogledajte i zapitajte se kakve su to gromade kad ih predvode intelektualne veličine poput Trifunovića, Obradovića, Đilasa, jer, nesumnjivo je da ova trojica, pride i Jeremić, imaju najveće znanje, nepokolobljivo poštenje i božanski moral", naveo je Vučić.
Е нека им је рекао.
#Андрић #Невски
- Post n°525
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.