Air B'rn'B
- Post n°726
Re: Air B'rn'B
Умлати жгада... Где је дежурни?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°728
to bi bilo to
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°730
Ima
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°731
И још увек јој нису подесили углове на уверљиво. Јбт њих двоје снимљени одоздо, негде из висине лакта, а крајолик негде из висине хеликоптера. Дакле окачени су о нешто и висе отприлике изнад Звездаре нагнути цирка 45 степени ка северозападу. Кад већ имају свој посебан договор са гравитацијом, што то не искористе да направе још који мост?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°733
Мени је тзв. фотка одлична: лажни град, лажни људи. Материјализовани привид.
- Post n°734
Фајненшел тајмс ботује за Ану!
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/ekonomija/3614732/fajnensel-tajms-srbija-prva-u-svetu-po-grinfild-investicijama.html
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/5/ekonomija/3614732/fajnensel-tajms-srbija-prva-u-svetu-po-grinfild-investicijama.html
- Guest
- Post n°735
Gargantua wrote:ugasila je
...i posle ove fotke je nestala iz javnog života
- Post n°736
А где има да се нађе онај тајни?
_____
- Guest
- Post n°737
Видим да је моја "мужевност" доста узнемирила Бошка Обрадовића. Изгледа да сам рекла нешто што је повредило нежна осећања овог деликатног цвета који зачуђујуће много пажње посвећује физичком изгледу Александра Вучића и модном стилу Синише Малог. Подршка!#BrokebackMountain https://t.co/dj8IEXeynO
— Ana Brnabic (@anabrnabic) August 29, 2019
- Post n°738
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°739
lolol sad sam hteo da okačim. 1 boginja, neće 1 od 365 lepih dana da spinuje
- Post n°741
Gospodine Šarčeviću,
— Dusan Teodorovic (@duteodor1) September 23, 2019
Predsednica Vlade, u kojoj ste Vi ministar, je u SAD završila nerangiranu instituciju Northwood University.
Da li Ministarstvo prosvete, kojim rukovodite, ima saznanja o tome ko je i kada nostrifikovao diplomu predsednice Vlade.
Notable alumni[edit]
- Candice Miller, Member of the U.S. House of Representatives[13]
- Rob Childress, college baseball coach [14]
- Dick DeVos, 2006 Michigan GOP gubernatorial candidate, son of Amway co-founder[15]
- Chris Wilson, Washington Redskins defensive end [16]
- Jerry Pettway, American Basketball Association, Houston Mavericks guard[17]
- Jose Jono Jumamoy, Former Municipal Mayor of Inabanga, Bohol, Philippines
- Robert Height, 2007 Continental Indoor Football League MVP
- Carole Gist, Miss USA 1990.
- Blake Koch, NASCAR driver
- Robb Brent, NASCAR/ARCA driver[18][19]
- Ana Brnabić, Prime Minister of Serbia
- Charleston Hughes, Canadian Football League All-Star defensive linemen, Grey Cup champion
- Maurice Jones, NBL Canada Player, 2016-2017 NBL Canada Rookie of the Year, Single Season Assists Record Holder
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°742
Teodorovic nije u pravu glede nostrifikacije (ne treba joj), ali ovo za Dika DeVosa je suvo zlato...
_____
- Post n°743
Pa zar tako o jednom od 20 najboljih online univerziteta na polju osnovnih studija marketinga
- Post n°744
Mislim da ipak nije onlajn, mada jeste neka Megatrend fora.
_____
- Post n°745
ne znam, samo citam sta pise
https://www.northwood.edu/
ako je to to
https://www.northwood.edu/
ako je to to
- Guest
- Post n°746
Ona je gostujući u Dnevniku RTS pitala šta će značiti za Beogradski univerzitet (BU) ako komisija na Fakultetu organizacionih nauka donese odluku suprotnu dosadašnjem mišljenju stručne komisije i ospori doktorat.
„Ja pitam i sebe i one koji odlučuju, ako retroaktivno odlučujete po pravilniku iz 2016. za nešto što bilo 2013. godine, da li to znači da možete bilo koju doktorsku disertaciju da ocenjujete retroaktivno. To stavlja BU u nezavidan položaj i verujem da je univerzitet snažan i može da se odupre pritiscima“, rekla je Brnabić.
budalčina
- Post n°748
Mali je na prethodnu odluku FON-a uložio žalbu na 3.000 strana, kaže Brnabić i smatra da je Etički odbor do 21. novembra mogao samo da zatraži više vremena za odluku zbog obima žalbe koju nije mogao da razmotri u kratkom roku, ali je ipak pod političkim pritiskom doneo odluku.
_____
- Post n°749
Ma da, pritom tri hiljade strana na urduu, zbog čega je još manje jasno kako je tačno etički odbor stigao to da razmotri, imajući u vidu da je dobro poznato da niko od članova odbora ne govori urdu.
- Guest
- Post n°750
koliko je radnih sati ministar potrošio da sočini neki spis od 3000 strana?