Air B'rn'B
- Post n°701
Re: Air B'rn'B
Mi ćemo sa Uskokom kao oni vojvođanski partizani M. Tepavca kad su zarobili četnika u Bosni. Jesi ti Srbin? Evo ti nož, pa se sam zakolji.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°702
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°703
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°704
Creepy Uncle wrote:živ klan nedoklan
Dead pheasant from the clan.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°705
samo sifilistični gedžovansko retardirani kretenski debilni idiot može da se poziva na dos 2019 godine
- Post n°706
ja i dalje to drzim na disketama. originalnim
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°707
Da ne ostane nezabelezeno
Sad kad Zorana popizdi
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić postaće u narednom periodu pojačanje Srpske napredne stranke, saznaje "Blic". U izjavi za "Blic" ona kaže da se nada da je naprednjaci prihvataju kao svoj deo i da će o učlanjenju u narednim nedeljama razgovarati sa Aleksandrom Vučićem.
Sad kad Zorana popizdi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°708
E jbg. Do sada bila nestranacka nezavisna persona. Sta kaze kolega Uskok za ovaj transfer veka?
- Post n°710
Umirem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°712
Pa dobro, nije ni on bio neki levak.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°713
Летећи Полип wrote:Pa dobro, nije ni on bio neki levak.
Ма не мислим на Срђана Моби Дика, него овог Ђорђа који пише коментар "каква је Ана тада била риба..."
- Post n°714
Ah...
Pa dobro, nije da je Ana Stanić sad nešto (bila) ružna... Mada iskreno, meni cure koje umeju da sviraju na tamburu imaju +5 modifier na ribolikost.
Pa dobro, nije da je Ana Stanić sad nešto (bila) ružna... Mada iskreno, meni cure koje umeju da sviraju na tamburu imaju +5 modifier na ribolikost.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°715
+1000Летећи Полип wrote:Mada iskreno, meni cure koje umeju da sviraju na tamburu imaju +5 modifier na ribolikost.
- Post n°717
Какав несмисао за хумор. Ја мислио овде нека интелигенција дискутује, а оно шабани, џибери... Одо', ћао ћао здраво ступидни форуме.
- Guest
- Post n°718
Ana previše rmbači i na poslednjim fotkama čak liči na Koraksovu karikaturu. Mislim da od umora nema vremena ni da misli na stajling, pa samo menja sakoe i šljakerske cipele i Kluz farmerke, jer jedva stigne da se istušira, pogleda dete i nešto čalabrcne.
Baš je super working girl, kao u američkim serijama kada su likovi puni energije, ustaju u 7, dćogiraju, rade, tračare, imaju probleme na poslu i u ljubavi, a onda uvek imaju energije da u 21.00 odu negde na piće ili večeru u restoran (i ne moraj uda misle imaju li love da plate) i u 02.0 još vode telefonske razgovore, a sat im navijen na 07.00.
Ana će da se ubije od posla.
Sada mora da vadi kestenje iz vatre posle onog fašističkog prekida predstave na Kolarcu i da priča "kako ne osporavamo zločin u Srebrenici", i to je zaista prljav posao, kao čišćenje fekalija u Borči.
A ona inače lepše izgleda:
I mislim - i to ozbiljno - da je naš najsposobniji premijer posle Desimira Jeftića (Jevtića?) i Zokija.
Milenko Bokanić mi je još tu kao sposobnjaković, ali ZNAM da nije tačno da je ona upoznala ministre na prvoj sednici vlade. Neki su joj oktroisani, jasno, Popović i Đorđević protiv njene volje kao bosansko-mafijaški lobi, neki su super nametnuti kao Mihajlovićeva, ali ona ih sve muštra kao Đoko Vještica beogradski vodovod i elektrodistribuciju.
- Guest
- Post n°719
Brnabić reagovala: Popović nije nadležan, ministri slobodni da napuste Vladu
Ana wrote:Premijerka Ana Brnabić reagujući na izjavu ministra Nenada Popovića da je "Briselski sporazum mrtav", rekla je da je suprotna stavu Vlade.
- Post n°720
Пошто министри чине владу, значи ли то да Поповић донекле противречи сам себи?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°721
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se sa novinarom Milanom Jovanovićem i, kako saznaje Cenzolovka, u razgovoru koji je trajao duže od sat vremena rekla da će pronaći mehanizam da mu što hitnije pomogne u preostalom delu sanacije kuće koja mu je izgorela prošle godine.
Jovanović je za Cenzolovku izjavio da je premijerka ostavila vrlo povoljan utisak na njega. „Bila je prijatna, ljubazna i veoma zainteresovana da sasluša moje probleme. Rekla je da ćemo nastaviti razgovore i ja očekujem da će se to i desiti“, rekao je Jovanović.
Iz kabineta predsednice Vlade potvrdili su za Cenzolovku da je sastanak održan.
kuća se zapalila
- Post n°722
Sto bi reko Malokurski, desava se, kuce se zapale...
_____
- Post n°723
Male kuce lepo gore. Ali predsednica vlade koja ce "pronaci mehanizam" da da lovu za sanaciju. Pronalaškinja.
- Post n°724
Ali zajebanciju na stranu, naravno, to je im je MO i Vučiću - sve oni lično sređuju i "pronalaze načine" da ispune obaveze. Ništa nije po sili zakona, sve je njihova dobra volja. Naravno, u ovom slučaju to je posebno ogavno imajući u vidu šta je u pitanju i kako se "kuća zapalila".
_____
- Post n°725
#софистицираностGargantua wrote: „Bila je prijatna, ljubazna i veoma zainteresovana da sasluša moje probleme.