KinderLad wrote:"excessive"
Pa jos gore, znaci sad je excessive. Kaze premijerka bar na papiru suverene drzave.
KinderLad wrote:"excessive"
KinderLad wrote:Mislim, ja sam prvi za to da se Srbija strateski nasloni na Zapad. Ali ovo je ludilo. Usao si sa jednom strategijom, duboko si u pregovorima (do guse), mnogo toga ti u toj (po mom misljenju pogresnoj, ali to nije bitno ovde) strategiji zavisi od pozicije Rusije pre svega u UN...and now this.
William Murderface wrote:KinderLad wrote:"excessive"
Pa jos gore, znaci sad je excessive. Kaze premijerka bar na papiru suverene drzave.
Zaljubljujem se polako u Anu. Masirao bih joj ramena i glanca one patkaste leubačke cipeliške posle kiše. Spremao bih joj energetske obroke od čije i meda.Gargantua wrote:Asked about #Russian influence in Serbia @SerbianPM in @ChathamHouse:
— Zoran Čičak (@zorancicak) June 18, 2019
"Hopefully, once the Kosovo issue is resolved, Russia will lose the excessive political leverage it enjoys now, so our relations will be more balanced."#CHEvents pic.twitter.com/Hb14Tg5zhd
Mr.Pink wrote:tesla, srbija koja pobedjuje, mapetovci...
PITAM SE GDE LI SAM JOS TO NALETEO NA TA SNS GOVNA NABACANA TAKO NA GOMILI OVIJEH DANA
A DA
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za današnju "Politiku" da nije rekla ništa što bi ugrozilo odnose sa Moskvom i da je njena izjava u vezi sa Rusijiom izvučena iz konteksta.
"Moja izjava u vezi sa Rusijom je izvučena iz konteksta od strane jednog čoveka koji voli da tendenciozno izvlači stvari iz konteksta i da onda tvituje o njima", rekla je Ana Brnabić komentarišući kritike Saveza za Srbiju zbog njene izjave u Londonu da će Rusija izgubiti preveliku političku težinu koju sada ima kada se bude razrešio kosovski problem i da će se odnosi sa Rusijom svesti na energetsku saradnju.
Ona je navela da je govorila o tome da je odnos Srbije sa Rusijom blizak, da se bazira na tradiciji, veri, jeziku, bliskosti između dva naroda, ali da se bazira i na današnjim ekonomskim odnosima, koji su jaki i dobri.
"Danas, nažalost, ljudi pojednostavljuju stvari. Dok god je pitanje odnosa Beograda i Prištine otvoreno, ljudi će uvek pokušavati da podele zemlju između onih koji su prijatelji Prištine i onih koji su prijatelji Beograda. To je pojednostavljivanje", rekla je Ana Brnabić.
Kako je istakla, kada se u jednom trenutku reši to pitanje, a u jednom trenutku, kako je rekla, mora da se potpiše sporazum o dugoročnoj normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine, to pojednostavljivanje više neće postojati.
"To nije dobro ni za Beograd, nije dobro ni za Rusku Federaciju. Nisu oni naši prijatelji samo zbog toga što brane naše interese u vezi sa Kosovom. To sam rekla u Londonu", objasnila je premijerka i dodala da joj je drago kada ljudu izvlače stvari iz konteksta jer to znači da Vlada dobro radi i da nema stvarnih problema.
Creepy Uncle wrote:kretenka je, koliko razumem, ponovila ono što se interno priča na sastancima hunte, "da mi prezimimo Kosovo pa ćemo odjebati Ruse, hnjehnje kako smo lukavi kao Tito".
Kakvom crnom jeziku. Učim pomalo ruski, vraški težak jezik, neugodno se iznenađujem.William Murderface wrote:odnos Srbije sa Rusijom blizak, da se bazira na tradiciji, veri, jeziku, bliskosti između dva naroda,