Air B'rn'B
- Post n°377
Re: Air B'rn'B
Glvni problem EPSa - niska cena struje. Ali uprkos tome posluje finansijski dobro!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°378
Xexoxical Endarchy wrote:William Murderface wrote:RTS pravi emisiju na temu "Da li je moguć dijalog vlasti i opozicije?".
— Jovan Ličina (@JovanLicina) 21. март 2019.
Gosti: predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić.
Sama.
Najjača televizija na svetu, nema dalje od ovoga.
Što je najgore, da pitaju nju, odgovor bi bio "Ne bih rekla, da, mada možda". I onda bi citirala definiciju dijaloga iz rečnika.
- Post n°379
Шта је у Србији дијалог? Нешто типа, софистицирана Ана каже: "ми дигитализујемо школе, укидамо шалтере итд.", а сирови Бошко јој узврати "ви сте пичкоуста педерско-лезбијска власт која тера нас младе из Србије"...
А онда прост свет ликује: ал' јој је казао.
Покушавати дијалог у Србији са простим људима је ужасно бесмислен посао. Опозициона идеја мора да буде модерна и добро осмишљена, само таква ће приморати власт на размену аргумената. Љотићевци и духовни љотићевци немају модерне идеје, имају само мржњу и простоту.
А онда прост свет ликује: ал' јој је казао.
Покушавати дијалог у Србији са простим људима је ужасно бесмислен посао. Опозициона идеја мора да буде модерна и добро осмишљена, само таква ће приморати власт на размену аргумената. Љотићевци и духовни љотићевци немају модерне идеје, имају само мржњу и простоту.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°380
Airbnb bi se dobro uklopila u galeriju frikova tu na forumu. Igru gluhih telefona izgleda ima u krvi.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°381
uskok i ajduk wrote:А онда прост свет ликује: ал' јој је казао.
Mislis, likuje onako kako si ti likovao kada Seselj nekoga opsuje?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°382
Змај 1.0 је то радио у сврху деконструкције лажног суда.
Јер је био политички затвореник, прави политички затвореник.
А ова садашња опозиција псује јер је проста и размажена.
Јер је био политички затвореник, прави политички затвореник.
А ова садашња опозиција псује јер је проста и размажена.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°383
п;нч. пк, јг 2.0.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°384
Politika
Brnabić: Svesni smo svojih grešaka ali bombardovanje 1999. godine nije bila naša greška
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija svesna grešaka koje je pravila u prošlosti, ali da je NATO bombardovanje 1999. godine bila greška drugih, a ne građana Srbije.
Na konferenciji povodom 20. godišnjice NATO agresije na SR Jugoslaviju, Brnabić je rekla da Srbija ne sme da zaboravi žrtve tog bombardovanja, porušene fabrike, mostove i devastiranu privredu, ali je ocenila da mora da pokuša da oprosti jer je, kako je rekla, to jedini put da ostvari svoje velike potencijale da se okrene budućnosti, partnerstvu i saradnji.
"Srbiji niko ne treba da spočitava greške. Svesni smo da smo grešili, ali bombardovanje 1999. godine bila je greška drugih a ne gradjana Srbije, koji su na kraju 20. veka bili žrtva onih sa kojima smo se u dva rata borili za slobodu i pravdu. Zarad budućnosti bilo bi dobro da i oni budu svesni te greške“, rekla je ona.
Ona je dodala da su tokom NATO agresije svi u Srbiji bili mete, bez obzira na pol, uzrast, nacionalnost, veru ili političke afinitete.
_____
- Post n°385
https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1677500
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°386
Ministrima u Vladi Srbije data je preporuka da ne komentarišu hašku presudu doživotne robije Radovanu Karadžiću, bivšem predsedniku Republike Srpske za genocid, zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja, saznaje Radio Slobodna Evropa (RSE) iz pozdanog izvora. To objašnjava upadljivo ćutanje vlasti.
- Post n°387
Don't ask, don't tell.
_____
- Post n°388
Brnabizacija je isto što i Đinđoređenje.
Meni je samo interesantno da uskok ne provaljuje da isti ljudi upošljavaju i Brnabu i Boškića.
Meni je samo interesantno da uskok ne provaljuje da isti ljudi upošljavaju i Brnabu i Boškića.
- Guest
- Post n°389
Подсећа и на чувени дијалог о Косову.Gargantua wrote:Dijalog monologom.
- Guest
- Post n°390
nisam davno, pa da ne izgubim naviku
uskoče puši kurac, jedan obligatni, pravoslavni
uskoče puši kurac, jedan obligatni, pravoslavni
- Post n°391
Srbijanska premijerka Ana Brnabić u OFFSHORE AFERI
https://www.nacional.hr/srbijanska-premijerka-ana-brnabic-u-offshore-aferi/
EKSKLUZIVNI DOKUMENTI OTKRIVAJU ŠTO ANU BRNABIĆ POVEZUJE S MAGLOVITOM HOBOTNICOM tvrtki prikrivenog vlasništva čije će vjetroelektrane Srbiji prodati struju za više od 500 mil. eura u 12 godina, ali ondje izbjegavaju plaćati porez
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°392
Pa ovo je staro, zar ne?
_____
- Post n°393
Jeste, sad vidim datum a tek poceo da citam . Iskocilo mi na tw
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°394
Tolika je toja mržnja prema divnoj Ani, da ni datum ne stižeš da pogledaš pre nego što podeliš!
_____
- Post n°395
Ne vredi, moram iskopati neki drugi link
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°397
А као није боље него у време Досманлија? А јел ви стварно верујете да се социјално незадовољство може неутралисати помоћу информативних редакција Пинка и Хепија? И то сад кад интернет има далеко већи значај него пре 10 година. Ја видим само незадовољство, драму и захтеве нас средњекласних по разним питањима, али објективно систем је постављен стабилно и одрживо. Луцидни Вучић и Софистицирана Ана не експериментишу, него управљају без ризика од социјалних потреса, а главно је да држава не троши више него што приходује, има све бољу покривеност увоза извозом, нема инфлације као 2009-2012, расте запосленост... Није сјајно. Али је стабилно. И одрживо. И нормално.
#НећеБитиРеволуције
#НећеБитиРеволуције
_____
- Post n°398
Da te nema, morali bismo se medjusobno napusavati. Hvala sto postojis <3
Sad se napusi kurca, konju nenormalni
Sad se napusi kurca, konju nenormalni
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°399
Poslednja tri saopštenja RZS o spoljnotrgovinskoj razmeni:
Za jan. '19:
Za dec. '18:
Za nov. '18:
Edit: Sad sam se vratio unazad još nekoliko meseci, poslednji put kada je pokrivenost uvoza izvozom porasla u odnosu na isti mesec prethodne godine bio je u januaru 2018. i to neznatno.
Za jan. '19:
Покривеност увоза извозом је 71,8% и мања је од покривености у истом периоду претходне године, када је износила 77,7%.
Za dec. '18:
Покривеност увоза извозом је 74,3% и мања је од покривености у истом периоду претходне године, када је износила 77,5%.
Za nov. '18:
Покривеност увоза извозом је 75,2% и мања је од покривености у истом периоду претходне године, када је износила 78,4%.
Edit: Sad sam se vratio unazad još nekoliko meseci, poslednji put kada je pokrivenost uvoza izvozom porasla u odnosu na isti mesec prethodne godine bio je u januaru 2018. i to neznatno.
- Post n°400
Brt, ne možete sa krvoločnim naci-krenkom tim nekim kao proverljivim činjenicama...