Air B'rn'B
- Post n°751
Re: Air B'rn'B
Cenim tacno isti onoliki koliki je ulozio i u doktorat.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°754
Министар је очигледно супер-човек кад ради више послова који немају радно време, води приватни бизнис, има двоје деце, приде стиже и да обимно тренира и иде на маратон. Поврх свега пише хиљаде страна доктората. За то му треба око 50 сати дневно.Gargantua wrote:koliko je radnih sati ministar potrošio da sočini neki spis od 3000 strana?
Просечни докторант који годинама ради само студије и докторат би морао да се постиди пред овим.
- Post n°756
Gargantua wrote:koliko je radnih sati ministar potrošio da sočini neki spis od 3000 strana?
Није то само контрол це, контрол ве. Треба и наћи одакле докле да се узме, и где да се тури. Није ни то лако.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°757
Питање је ко њима копипејстује те докторате. Вероватно нека гладна студентарија.
- Post n°758
Vidi se da ne pratiš baš sve tokove forumskih diskusija.
- Post n°760
Danas sam tek otkrio da je Brnbin savetnik za medije stigao iz LDP-a, izvesni Bašić. Sudeći po Insajder debati (a i inače) nume.
- Guest
- Post n°761
Vesna Pesic @vestoma_Tomy
19h
Otkud Mladen Basic u Insajderu da nam bilo sta objasnjava. Salabajzer, uvuce se gde god moze.
19h
Gledam Insajder, dovesti Mladena Basica u emisiju, sta je on mogao da doprinese temi. A vodi glavnu rec. Covek radi za Vladu.
19h
Vidi se da je mangup, muka mi je od takvih topova. I muca isto ko Ceda, njegov sef. Mislim Basic. Steta sto unistava emisiju.
19h
Otkud Mladen Basic u Insajderu da nam bilo sta objasnjava. Salabajzer, uvuce se gde god moze.
19h
Gledam Insajder, dovesti Mladena Basica u emisiju, sta je on mogao da doprinese temi. A vodi glavnu rec. Covek radi za Vladu.
19h
Vidi se da je mangup, muka mi je od takvih topova. I muca isto ko Ceda, njegov sef. Mislim Basic. Steta sto unistava emisiju.
- Post n°762
kako ne znate bašića, čedin PR i gracki menađer LDP pre jedno 6-7 god
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°764
je l ostao neko u ldp-u, osim čedomira, a da se nije uvalio u vladu i njoje institucije?
- Post n°765
А његова госпоја није ни била члан?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°767
nova lica su što po amerikama, grade internacionalne karijere, što u birn-u,
što u svojim matičnim nvo-ima, đorđo je mislim još tu, njega sam zaboravila.
što u svojim matičnim nvo-ima, đorđo je mislim još tu, njega sam zaboravila.
- Guest
- Post n°768
Vlada Srbije preusmerila je 60 miliona dinara, koji su bili namenjeni Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja, za međunarodnu promociju Srbije u okviru kampanje „Srbija stvara".
[size=33]Kako se navodi u poslednjem broju Službenog glasnika, ova sredstva biće raspoređena Kancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu „radi obezbeđivanja nedostajućih sredstava potrebnih za međunarodnu promociju inovacionih i kreativnih delatnosti i aktivnosti".[/size]
[size=33]„Srbija stvara" ja kampanja koja promoviše zemlju tako što „afirmiše vrednosti savremene Srbije - kreativnost, inovativnost i originalnost", kako se navodi na sajtu te platforme.[/size]
[size=33]Iza kampanje stoji Savet za kreativne industrije, koji je osnovala predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, a u njemu sede pojedinci i organizacije iz kreativnog sektora.[/size]
[size=33]Kako se navodi u poslednjem broju Službenog glasnika, ova sredstva biće raspoređena Kancelariji za informacione tehnologije i elektronsku upravu „radi obezbeđivanja nedostajućih sredstava potrebnih za međunarodnu promociju inovacionih i kreativnih delatnosti i aktivnosti".[/size]
[size=33]„Srbija stvara" ja kampanja koja promoviše zemlju tako što „afirmiše vrednosti savremene Srbije - kreativnost, inovativnost i originalnost", kako se navodi na sajtu te platforme.[/size]
[size=33]Iza kampanje stoji Savet za kreativne industrije, koji je osnovala predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, a u njemu sede pojedinci i organizacije iz kreativnog sektora.[/size]
- Post n°769
Pisaj po sirotilji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°771
Како би ове циљеве постигла, председница Владе основала је у марту 2018. године свој Савет за креативне индустрије у коме је окупила истакнуте појединце и организације, који, свако у својој области, заузимају истакнуто место на савременој сцени и имају богато искуство у културним и креативним делатностима. Чланови Савета су Славимир Стојановић, Биљана Србљановић, Андреј Носов, Милан Марковић, Александра Лазар, Љиљана Рогач Мијатовић, Никола Божовић, Јасна Димитријевић, Тијана Палковљевић Бугарски, Игор Тодоровић, Вук Видор, СтартИТ, Мокрин хаус, Егзит, Српска филмска асоцијација, Београдска културна мрежа. Чланови Савета дају председници Владе и њеном тиму савете и сугестије за остваривање постављених циљева. За свој ангажман чланови Савета не добијају финансијску надокнаду.
- Post n°772
Kurir wrote:PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U ARGENTINI: Posetila grob bivšeg predsednika Vlade Kraljevine Jugoslavije Milana Stojadinovića
Zanimljivo je da je premijerka od predsednika Srbije Aleksandra Vučiča dobila na poklon upravo knjigu o Milanu Stojadinoviću, kada je on napuštao mesto predsednika Vlade.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi u dvodnevnoj poseti Republici Argentini. Ona je posetu započela sastankom sa novoimenovanim ministrom spoljnih poslova Felipeom Solom, dok će u toku današnjeg dana predstavljati Srbiju na ceremoniji polaganja zakletve i prenosa vlasti novoizabranom predsedniku Argentine Albertu Fernandezu.
Premijerka je juče posetila grob Milana Stojadinovića, nekadašnjeg predsednika Vlade Kraljevine Jugoslavije, koji je sahranjen u Argentini. Polaganje cveća na grob Milana Stojadinovića nije deo zvanične posete i protokola, ali je predsednica pronašla slobodno vreme i obišla mesto gde je sahranjen nekadašnji ministar finansija i predsednik Vlade Kraljevine Jugoslavije.
- U čast srpsko-argentinskog prijateljstva i partnerstva. Da živi vekovima. Hvala vam za večnu kuću predsednika Vlade Kraljevine Jugoslavije, Srbina, Milana Stojadinovića. U ime Vlade Republike Srbije Ana Brnabić - napisala je premijerka u knjizi utisaka.
Zanimljivo je da je premijerka od predsednika Srbije Aleksandra Vučiča dobila na poklon upravo knjigu o Milanu Stojadinoviću, kada je on napuštao mesto predsednika Vlade.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°774
vucic i brnabic fanovi jednog obozavatelja treceg rajha i pavelicevog drugara?
- Post n°775
Okej, sada kada je i to rešeno ostaje samo još da za koji mesec ili godinu saznamo kako bahata lopovska radikalčina bije ženu i dete ili tako nešto.