Razno razno razno
- Post n°101
Re: Razno razno razno
Pa, čudno... taj brak je bio čudan. Ali ona priča o zlostaljanju male Dilan zvuči najblaže rečeno vrlo neverovatno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°102
Uh, posto niko od nas nije bio na tom tavanu, i tuzilac je rekao sta je imao, ne vredi sad pricati o tome... Nadam se da si u pravu.
Ako covek od 40 i kusur godina, bude sa devojcicm od 17, to valjda i nije protiv zakonito, al se tu onda postavljaju razlicita pitanja-da li je silovanje samo nasilna penetracija?da li su emotivni i psiholoski pritisci isto nesto nalik silovanju? i da l dete od 17 godina moze da zna sta hoce od takve veze i uopste od sebe?
Vazno je samo da ga ne gledamo drugacije u vezi s ovim, zato sto je genije, a cini mi se da svi to pomalo rade..
Ako covek od 40 i kusur godina, bude sa devojcicm od 17, to valjda i nije protiv zakonito, al se tu onda postavljaju razlicita pitanja-da li je silovanje samo nasilna penetracija?da li su emotivni i psiholoski pritisci isto nesto nalik silovanju? i da l dete od 17 godina moze da zna sta hoce od takve veze i uopste od sebe?
Vazno je samo da ga ne gledamo drugacije u vezi s ovim, zato sto je genije, a cini mi se da svi to pomalo rade..
- Post n°105
ima nesto skroz super u adult movies glumicama koje krenu art stazom. zapravo, znao sam da stoja treba da snima film u bgd ali nisam imao ideju da to rade mita i bodroza, sto buducu tvorevinu stavlja sa velikom izvesnoscu u kategoriju ili - ili.
dotle, zanimljivo citanje:
http://www.beforeafter.rs/drustvo/stoya-meets-motherland/
inace sam sinoc izasao u grad i u istoj veceri u beogradu video stoju i lejdi gagu. ne znam sta da mislim. marina abramovic eat your pussy.
dotle, zanimljivo citanje:
http://www.beforeafter.rs/drustvo/stoya-meets-motherland/
inace sam sinoc izasao u grad i u istoj veceri u beogradu video stoju i lejdi gagu. ne znam sta da mislim. marina abramovic eat your pussy.
- Post n°106
Kondo wrote:inace sam sinoc izasao u grad i u istoj veceri u beogradu video stoju i lejdi gagu. ne znam sta da mislim. marina abramovic eat your pussy.
- Post n°107
Vau:
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°109
da li neko moze da se seti teme koja je otvarala djukeliceve pokretne slike 80tih?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°110
Ja ne, a voleo bih. Nema ni na Youtubeu.
- Post n°111
hvala enihau. ne mogu da se setim a sentimentalan sam za necim cega ne mogu da se setim. praznik za autoanalizu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°113
Vidim odsek je poludeo zbog Brankicinog filma... Mislim Brankica je polupismena zena, al tema deluje zanimljivo.. mozda cu i pogledam..
- Post n°114
Šta, ko, gde?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°115
http://www.cinemacity.org/maske.film.680.htm
edit : ahaaa verovatno si video Brankica i nepismena pa si pomislio na Stanković logičan zaključak, al nije ta
edit : ahaaa verovatno si video Brankica i nepismena pa si pomislio na Stanković logičan zaključak, al nije ta
- Post n°116
Ma ništa mi nije bilo jasno (mada jesam pomislio na BS), ali opet ne kontam ko su ti što su poludeli i zašto su poludeli.
_____
- Guest
- Post n°117
ko mi kriv kad ne kvoutujem burkholderia mallei bi sve razumeo
B. Drašković (isto nepismena ko Stanković , samo nema priliku da poturi Bebi kameru da laže tri i po sata u nju) je bila nekoć saradnik u nastavi na Odseku za medijske studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i novinar na bede vedeset dva i RTV... Ne znam da li je još uvek išta od toga.
Film je o Tišmi i uvažene kolege žurnalisti i komunikolozi , nalaze dobjašnjava novosadizam kao takav. Jednu kulturu!jednu alternativu!jednu avangardu! jednu gospodsku austrougarsku nenametljivost! koja šuti i trpi divlje Srbijnce jer zna da će kad tad pobediti!
:ljaksofon: (Prečanin više voli da vidi šajkaču nego majku! M.Crnjanski)
B. Drašković (isto nepismena ko Stanković , samo nema priliku da poturi Bebi kameru da laže tri i po sata u nju) je bila nekoć saradnik u nastavi na Odseku za medijske studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i novinar na bede vedeset dva i RTV... Ne znam da li je još uvek išta od toga.
Film je o Tišmi i uvažene kolege žurnalisti i komunikolozi , nalaze dobjašnjava novosadizam kao takav. Jednu kulturu!jednu alternativu!jednu avangardu! jednu gospodsku austrougarsku nenametljivost! koja šuti i trpi divlje Srbijnce jer zna da će kad tad pobediti!
:ljaksofon: (Prečanin više voli da vidi šajkaču nego majku! M.Crnjanski)
- Post n°118
Ahaaaaa. nešto kao novosadski "Samo ptice, samo ptice..."
_____
- Guest
- Post n°119
da budem pošten- to zaključujem samo na osnovu toga ko hvali film, nisam gledao ...možda je i dobar...
- Post n°120
Šuvar i varivo wrote:
Film je o Tišmi i uvažene kolege žurnalisti i komunikolozi , nalaze dobjašnjava novosadizam kao takav. Jednu kulturu!jednu alternativu!jednu avangardu!
....,. невезано за политичке ставове (не познајем их) ова његова песмица ми је допадљива.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°121
Da li neko zna trafiku gde ima ovo
http://www.imdb.com/title/tt0132935/?ref_=nm_flmg_wr_8
http://www.imdb.com/title/tt0132935/?ref_=nm_flmg_wr_8
- Post n°123
Uvek zaboravim da pogledam na youtube, hvala puno!