Razno razno razno
- Guest
- Post n°127
Re: Razno razno razno
Na RTS1 upravo počinje Umri Muški, onaj dio u kom se uglavnom vijaju na aerodromu. Film koji me uvijek podmladi, najjači Meklejn
- Post n°128
jao jao,
najjaci bozicni blagdani uz kauboja meklejna.
najjaci bozicni blagdani uz kauboja meklejna.
- Guest
- Post n°129
Meni je trojka najjaca. Meklejn i Zevs, najjaci cinicni duo ikad.
- Post n°130
Meni trojka ne igra uopšte. Samo kec i dvojka. To mogu uvek da gledam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°131
fikret selimbašić wrote:Na RTS1 upravo počinje Umri Muški, onaj dio u kom se uglavnom vijaju na aerodromu. Film koji me uvijek podmladi, najjači Meklejn
Све им верујем из тог филма, једино не да језерце поред Далса може да се заледи.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°132
паће wrote:fikret selimbašić wrote:Na RTS1 upravo počinje Umri Muški, onaj dio u kom se uglavnom vijaju na aerodromu. Film koji me uvijek podmladi, najjači Meklejn
Све им верујем из тог филма, једино не да језерце поред Далса може да се заледи.
Ne vjerujem ja ni u onakvu plamenu eksploziju aviona koji je, kako reče pilot, već letio na isparenjima goriva, samo neću da sitničarim zato što je Meklejn car.
- Guest
- Post n°133
Je li neko gledao ovaj film sa Metom Dejmonom na Marsu. Vidim da je bas jako marketinski ispracen kod nas. Imam jak osecaj da ce biti ko Interstellar, pa ce se nekako snagom ljubavi teleportovati s Marsa na Zemlju.
- Guest
- Post n°134
Nidje veze, sudeci po knjizi.
To je realisticna prica o coveku koji se bori da prezivi u okrutnim uslovima.
To je realisticna prica o coveku koji se bori da prezivi u okrutnim uslovima.
- Post n°135
Izgleda k'o spin-off Interstellar-a, o Met Dejmonu na onoj planeti
Ali mislim da bi trebalo da bude dobar. Nisam čitao roman, ali svi kažu da je odličan, tako da i ovo obećava.
Ali mislim da bi trebalo da bude dobar. Nisam čitao roman, ali svi kažu da je odličan, tako da i ovo obećava.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°136
William Murderface wrote:Izgleda k'o spin-off Interstellar-a, o Met Dejmonu na onoj planeti
zaboravi Interstellar, ovo je suva nauka i tehnika i bez ikakve metafizike, kao Namenski da je dao ideju za knjigu.
- Guest
- Post n°137
Pa i Interstellar su reklamirali tako. Da su doveli nekog tipa koji je strucnjak za svemir i gravitaciju i cudesa, i da je sve po JUSu.
- Post n°138
+ Džesika Častejn
Ali zajebanciju na stranu, kad se pogleda trejler, nemoguće je ne pomisliti - pa već sam gledao ovaj film i zvao se Interstellar: Džesika, Met Dejmon sam na planeti, skafanderi, etc.
_____
- Guest
- Post n°139
Pročitaj knjigu, čita se u dahu. Kažu da film ne odstupa ni za jotu.Verterdegete wrote:Pa i Interstellar su reklamirali tako. Da su doveli nekog tipa koji je strucnjak za svemir i gravitaciju i cudesa, i da je sve po JUSu.
Fabula ladno može da se odvija i na Antarktiku.
Naopako da uvedu metafizička sranja u priču, kritičari kažu da toga nema i da ima vrlo malo brljotina, izuzev namernog izbegavanja razlike u gravitaciji Zemlje i Marsa.
- Guest
- Post n°140
i ti čitaj knjigu. Weir objasnio.William Murderface wrote:
+ Džesika Častejn
Ali zajebanciju na stranu, kad se pogleda trejler, nemoguće je ne pomisliti - pa već sam gledao ovaj film i zvao se Interstellar: Džesika, Met Dejmon sam na planeti, skafanderi, etc.
- Guest
- Post n°141
meni rekoše da ne valja knjiiga, odnosno da prepreke deluje izveštačeno, da bi mogao da se ubaci odgovarajući tehnobebl..
- Guest
- Post n°143
Zapravo ja knjizi zameram površnu karakterizaciju junaka, suviše je kul i vickast za nekoga u tim okolnostima. A okolnosti su po mom mišljenju jako dobro prikazane, kao i rešenja za njih.
- Guest
- Post n°144
ću turim na listu , pa za šest meseci kad dođe na red, nađemo se na ovom istom mestu
- Guest
- Post n°145
Jugoslav Pantelić novi direktor Kinoteke po svemu sudeći
wtf roflmao
wtf roflmao
- Guest
- Post n°146
Evo nekih video eseja, rekao bih prilično dobrih.. vidi se da je rađeno s ljubavlju...
https://www.youtube.com/user/everyframeapainting
https://www.youtube.com/user/everyframeapainting
- Post n°147
pratim tog lika. ima drajv u kvadrantima
- Guest
- Post n°148
pogledao , to je prva stvar za sad koja me intrigirala da gledam Drajv
Inače, mala kontroverza u svetu jutjub filmske kritike:
Lik koji pravi CinemaSins je imao znatno manje gledan projekat , koji se zove Before and After Reviews. On i još jedan lik se snimaju kolima dok idu ka bioskopu i kad se vraćaju iz bioskopa i pričaju o filmu iz te dve perspektive. Snimano običnom, jeftiniom kamerom na šoferki...Trebalo je da to bude pokušaj da radi ozibljnije kritke pošto CinemaSins je više humoristička stvar.
Sad su ljudi iza HonestTrailers uradili identičnu stvar, grupa ljudi ide kolima i priča o filmu, samo sa više para,nekoliko kamera , od kojih su neke van kola, više montirano i tako (sponzor je naravno automobil, koji se vidi iz svih uglova).
Ukrali mu ideju, mada nije ni mogao da je trejdmarkuje- mislim snimamo se u kolima, kako to trejdmarkovati... Drkadžijsko ponašanje, čak i u tako malom krugu kao što su jutjub filmske kritike..
Inače, mala kontroverza u svetu jutjub filmske kritike:
Lik koji pravi CinemaSins je imao znatno manje gledan projekat , koji se zove Before and After Reviews. On i još jedan lik se snimaju kolima dok idu ka bioskopu i kad se vraćaju iz bioskopa i pričaju o filmu iz te dve perspektive. Snimano običnom, jeftiniom kamerom na šoferki...Trebalo je da to bude pokušaj da radi ozibljnije kritke pošto CinemaSins je više humoristička stvar.
Sad su ljudi iza HonestTrailers uradili identičnu stvar, grupa ljudi ide kolima i priča o filmu, samo sa više para,nekoliko kamera , od kojih su neke van kola, više montirano i tako (sponzor je naravno automobil, koji se vidi iz svih uglova).
Ukrali mu ideju, mada nije ni mogao da je trejdmarkuje- mislim snimamo se u kolima, kako to trejdmarkovati... Drkadžijsko ponašanje, čak i u tako malom krugu kao što su jutjub filmske kritike..
- Post n°149
Ježeva kućica
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°150
Hteo juče da okačim, pa zaboravio
_____