Vojvođani, separatisti, Mađari, Sirijci, migranti, Šiptari, okupatori, domaći izdajnici, lapsusi. I ovaj RT je posledica rada mozga na 12 kanala? pic.twitter.com/U0IuPAmpOi
— Ivan Videnovic (@i_videnovic) April 22, 2019
Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°826
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°829
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°830
baš cenim sebe što sam odmah video pravi potencijal gospodina radulovića
a što tiče sergeja, davnih dana je zamalo opevan
He's not as wise as he seems
Coz he's just an actor
He's a dunce, I've never seen
Him on the Krypton Factor
a što tiče sergeja, davnih dana je zamalo opevan
He's not as wise as he seems
Coz he's just an actor
He's a dunce, I've never seen
Him on the Krypton Factor
- Post n°832
Ovo je odlično, sve deluje da će bataliti politiku i vratiti se glumi. Možda onako kao Nikola Kojo, ponekad tvitne nešto.
Zamara ga sastančenje po 4 sata, zamara ga da šeta, nema vremena da se bavi sa time. Vreme je da baci peškir.
Zamara ga sastančenje po 4 sata, zamara ga da šeta, nema vremena da se bavi sa time. Vreme je da baci peškir.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°833
Pa ovo što je reko za te njihove sastanke je sasvim tačno. Po onome što sam čuo, to je haos.
A fercera i sa stanovišta građenja njegovog imidža kao srpskog Trampa, koga brate baš mnogo zabole za te formalnosti.
A fercera i sa stanovišta građenja njegovog imidža kao srpskog Trampa, koga brate baš mnogo zabole za te formalnosti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°835
Nikola Đuričko opravdano odsutan.
— Janko Baljak (@JankoBaljak) May 19, 2019
Novi vizuelni identtitet, 1000 novih članova i 20 novih odbora.
Dobra energija građanske Srbije koja ne odstupa pred populizmom, nacionalizmom i želi da vidi svoju zemlju u zajednici civilizovanih evropskih država.
- Guest
- Post n°836
kakav pavijan jbt. u prvih 5 minuta kako razgovara sa novinarkom, 1 političar i lider demokratske opozicije
- Post n°838
Uhvatili ste me na stajacoj nozi, spavam, sad da me preslisavate... Ne mogu ja ovo da gledam. U nekom momentu cu prestati da se smejem i poceti da se nerviram
- Post n°839
Kao da su ga digli u pola noci i izbombardovali pitanjima
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°840
došo čovek na intervju, ne sviđaju mu se pitanja i on uzme da je proziva za Prostrana, za to što je radila na Pinku... na oko 20 minuta je jednostavno prestao da priča i počeo samo da joj bulji u oči.
potpuni bizar
potpuni bizar
- Guest
- Post n°841
znaš kako, ne bi me čudilo da je došao na intervju pravo iz kafaneficfiric wrote:Kao da su ga digli u pola noci i izbombardovali pitanjima
- Post n°842
Dobro, mozda je trik u tome da ne ispadne miljenik "americke CIA televizije"...
- Guest
- Post n°843
to je onako ekstremno charitable
rekao bih da je ispizdeo zbog pitanja o Pani i Legiji, kao dozlogrdilo mu što ga posle tabloida cimaju i na N1, da nije od samog početka bio sav nadrndan i neartikulisan.
rekao bih da je ispizdeo zbog pitanja o Pani i Legiji, kao dozlogrdilo mu što ga posle tabloida cimaju i na N1, da nije od samog početka bio sav nadrndan i neartikulisan.
- Post n°844
To je druga opcija - znao je da ce doci i ta pitanja, pa da ne bude da je tad promenio raspolozenje. Mislim, ok, charitable as well, ali sta god da je ST, on je ipak glumac.
- Guest
- Post n°845
On nije političar i ne treba time da se formalno bavi.
- Post n°846
Ne, nije politicar, to je jasno
- Guest
- Post n°847
ma da, pazi on kaže da će izlazak na izbore zavisiti od ispunjavanja uslova a onda ne ume da kaže šta su uslovi
i ljuti se što ga to pitaju. pa jbt
i ljuti se što ga to pitaju. pa jbt
- Post n°848
Није му дала кафу, као што ни Вацићу нису дали воду
- Post n°849
Ja prvo mislim da njega minimum pola Srbije ne razume. Jednu recenicu sam i ja vratio jednom da vidim sta je rekao, a realno...dolazimo iz identicnog govornog jezika. Mislim, to je nedopustivo, zna se kako se prica u javnosti.
- Guest
- Post n°850
sve više mislim da ovo mora biti istinito. znao je da će da poteže tviter i rešio da minira ceo intervju.KinderLad wrote:To je druga opcija - znao je da ce doci i ta pitanja, pa da ne bude da je tad promenio raspolozenje. Mislim, ok, charitable as well, ali sta god da je ST, on je ipak glumac.