Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°851
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
pa kažem, nije nemoguće
- Guest
- Post n°852
Ja očekivao da će ispričati kako mu je jedan od najmračnijih ljudi u Srbiji spasao fondaciju.
- Post n°853
bolje da nijeCreepy Uncle wrote:Ja očekivao da će ispričati kako mu je jedan od najmračnijih ljudi u Srbiji spasao fondaciju.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°854
e
ja to necu gledati. on je mozda na tragu onog lika sto na RTS prica kako Vesic hoce da preotme onaj bazen na kosutnjaku
tj. on je na tragu one trampisticke prakse da odjebava ono sto mu se ne svidja
i ja to podrzavam, jer ako mogu novinari da u sred ukljucenja kazu "nemojte tako", sto onda ne bih i ja postrojavao 100 DM burek novinare
ja to necu gledati. on je mozda na tragu onog lika sto na RTS prica kako Vesic hoce da preotme onaj bazen na kosutnjaku
tj. on je na tragu one trampisticke prakse da odjebava ono sto mu se ne svidja
i ja to podrzavam, jer ako mogu novinari da u sred ukljucenja kazu "nemojte tako", sto onda ne bih i ja postrojavao 100 DM burek novinare
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°855
pravo je pitanje danas sta je jebeno novinarstvo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°856
Ako ju je verbalno maltretirao - podržavam.
- Guest
- Post n°857
Verbalno ju je maltretirao onako kako to često radi sa ženama i NIKAD sa muškarcma, on ima jedan osobiti registar pasivne agresije koji je rezervisan ekskluzivno za žene. Obični ljudi tako razgovaraju, recimo, nedelju dana pred raskid emotivne veze, kada se dezintegriše bazna komunikacija među ljudima i nastanu divergentne, nepomirljive slike sveta. "Pitaš me kako izgleda...otkud ja znam kako drugima izgleda? Reci mi kako tebi izgleda. Kako ja mogu da znam kako tebi to izgleda? Šta sam rekao? Kad sam rekao? Hajde seti se šta sam još rekao. E nisam tako rekao. Da sam to tad tako rekao, ti sad ne bi ni imala šta da kažeš...."
A supstanca sukoba je ovo sa Panom. Nije problem u tome što se on druži sa Panom i od njega dobija usluge o kojima se ne može govoriti u javnosti - dakle ilegalne su - i ždere sa Vesićem, već u tome što ne razume pojam tabua u politici, da se ne može baš svime hvaliti, kao što se za trpezom čovek stariji od tri godine ne hvali kako je lepo kakio. Nema neke posebne štete od ovakvog Sergeja, ali ovakvim nastupima on daje još jedan malen doprinos kretenizaciji političke scene.
A supstanca sukoba je ovo sa Panom. Nije problem u tome što se on druži sa Panom i od njega dobija usluge o kojima se ne može govoriti u javnosti - dakle ilegalne su - i ždere sa Vesićem, već u tome što ne razume pojam tabua u politici, da se ne može baš svime hvaliti, kao što se za trpezom čovek stariji od tri godine ne hvali kako je lepo kakio. Nema neke posebne štete od ovakvog Sergeja, ali ovakvim nastupima on daje još jedan malen doprinos kretenizaciji političke scene.
- Post n°858
Creepy Uncle wrote:
A van trpeze je ok?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°859
zdere sa vesicem? zajebavas?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°860
Pana pravio nekakav gulaš, pa mu je Sergej doneo dve boce vina da se zahvali na tome što mu je ovaj spasao fondaciju, tu je došao i Vesić....
- Post n°861
Zajebava. Nije zderao sa njim, Vesic je odbio da se pridruzi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°862
E kul onda, ždrao je samo sa kriminalcem-teškašem koji je u GO SNS i koji ide okolo i spasava fondacije na neki poseban način o kome se ne sme govoriti u javnosti.
- Post n°863
Mogu misliti Panin gulas, sigurno od belih bubrega i dodatno se išorao da pojača umami
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°865
ficfiric wrote:Zajebava. Nije zderao sa njim, Vesic je odbio da se pridruzi
Tako je, Vesić je odbio da sedne za sto za kojim je bio Sergej
Inače, zeznuo se Sergej kad ju pinkušu prozivao za dugogodišnju ljubav, njen SNS kauboj se nije zvao Nebojša, već Branislav Prostran. No, pošto su ga ispalili za kafu koju je tražio u 5. minutu intervjua, verovatno mu mozak ne radi tako rano oko 10 ujutru...
- Post n°866
i milošević je počeo celivanjem moštiju (je l se tako menjaju mošti po padežima?
Jedan od najfantastičninih momenata ikad: otvaranje ćivota sa moštima svetog Stefana Dečanskog i celivanje istih. pic.twitter.com/vBm6IMHLB3
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) July 5, 2019
- Post n°867
Behu li ono mošti od staroslovenskog: mošć kao moć, energetski učinak izuzetnih ličnosti, čije kosti odbijaju da propadnu od njihove izuzetnosti, ili kako?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°868
Па или их редовно замењују другим костима. Раја још н'уме д'уради деенка на лицу места.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°869
ja sam to uvek kapirao kao sveci nemaju košti nego mošti
- Post n°870
И немају мошнице него кошнице?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°871
Zamisli samo taj zločin protiv čovečnosti da kremiraš sveca.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°872
Celivanje moštIJU. Ako celivaš mošt, ti ljubiš sok grožđa namenjen za fermentaciju.plachkica wrote:i milošević je počeo celivanjem moštiju (je l se tako menjaju mošti po padežima?Jedan od najfantastičninih momenata ikad: otvaranje ćivota sa moštima svetog Stefana Dečanskog i celivanje istih. pic.twitter.com/vBm6IMHLB3
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) July 5, 2019
- Guest
- Post n°873
Baš tako. To su moći.Solus_Rex wrote:Behu li ono mošti od staroslovenskog: mošć kao moć, energetski učinak izuzetnih ličnosti, čije kosti odbijaju da propadnu od njihove izuzetnosti, ili kako?
Kao u pesmi "A šta da radim kad odu prijatelji moji, kad ode devojka na konju - baca moći!"
- Post n°875
мощи
Etymology:
From Proto-Slavic *moťi, from Proto-Indo-European *mogʰ-[ˈmoɕːɪ] (“be able, capable”). Cognate with Sanskrit मघ (magha, “power”), Old Irish mega (“be able”), Old High German magan (“be able”).
Ako je devojka iz pesme Slovenka, po smrti bi se kremirala zajedno sa konjem.
A Vi hrišĆANI, kako te?
Etymology:
From Proto-Slavic *moťi, from Proto-Indo-European *mogʰ-[ˈmoɕːɪ] (“be able, capable”). Cognate with Sanskrit मघ (magha, “power”), Old Irish mega (“be able”), Old High German magan (“be able”).
Ako je devojka iz pesme Slovenka, po smrti bi se kremirala zajedno sa konjem.
A Vi hrišĆANI, kako te?
_____