Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°426
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°427
Ali njegov mozak je zapravo samo ostava za kafanska opsta mesta - oce da otcepe Vojvodinu, feministkinje mrze muskarce, a vitezovi sa beogradskog asfalta vole decu i male kuce. Esencija malogradjanske tuposti, Buvar i Pekise u jednom tviter nalogu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°428
disident wrote:Jedan deo domaćih aktivistkinja jeste otišao u taj ful antiman mod, i to do nivoa patologije #justsaying
jeste mada to oduvek postoji, to je isto bilo i sa prvim 80s femi lezbejkama tipa lepe i drugarica no mislim to je sve nebitno, da ne rasuđujemo po ekstremima, većina tih žena je skroz OK i tu oko nas izlazimo na ista mesta družimo se nema toga u svakodnevnom životu.
inače danas sam video post marije ratković u kome su #boysclub batice sve je to isto - sergej, đorđe miketić, dobrica i srećko horvat. počinjem da ne razumem.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°429
Mada jeste malo ironično kada isplivaju horor priče i kada se ispostavi da su dotične prema svojim partnerkama iste poput najgorih muškarca zlostavljaca, sa istim obrascima . I gori predatori
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°430
- Guest
- Post n°431
- Post n°432
Kazem, trevi put: coveka znam iz vidjenja, ne znam ni kako se zove. Znaci mogu samo da ga sretnem, pa da ga pitam.
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 11, 2019
Ja sam se vratio a ove su toliko...pa malo je reći “počele da histerišu”. Iskreno, nisam dugo doživeo toliku količinu agresije i histerine odjedared. Prvo sam bio u fazonu aj ostavite me na miru da popijem pivo ali pošto su osobe toliko vrište i vukle me, rekoh aj ciao.
Ja ti se kunem da posle toga nisam bio u stanju pola čuke da progovorim.
Sergej nije trenutno u Srbiji.
— Ivana Radicevic (@SleeplessIva) March 11, 2019
Pitao je. Pričaj sa mnom Kiki, slobodno. Znamo se. ja sam onaj što ti je igrao u spotu “Milo Tvoje”, secas se?
Čitaj https://t.co/RYsWZQJBI5 mogu svima da odgovaram na ista pitanja.Ako zaista sumnjas da stitim nekog ko je išamarao ribu i jos da je pritom taj moje “obezbedjenje “. najgore,izleteo sam za njima da pitam sta se desilo, oni su zapalili a ove histeričarke su me polivale govnima
Pa da si videla kako se bacala po meni...pa jeste, al suludo i s moje strane da imam obezbedjenje koje šamara tibe uz moju zaštitu. A dal je suludo...da ti je neko reko pre godinu dana za Sašu Jankovića, isto bi rekla da je suludo.
- Guest
- Post n°433
- Post n°434
Dakle, kad sad kaže "Devojku dakle, zaista ne poznajem i jezivo mi je žao što joj se to svakako desilo. Ružno je i odvratno do zla boga." (link), to baš ne pije vodu.
- Post n°435
Cime se vi bavite..rumbeando wrote:Takođe je jako što predsednik građanske stranke zapali kad čuje da je pozvana policija zbog napada na jednu ženu baš na 8. mart pri čemu je u stanju da opiše aktera, ako već ne zna njegovo ime. Plus, ako je već video da su zapalili kad je za njima izašao napolje, može da posvedoči kako - kojim kolima ili peške na koju stranu i pomogne istrazi.
Dakle, kad sad kaže "Devojku dakle, zaista ne poznajem i jezivo mi je žao što joj se to svakako desilo. Ružno je i odvratno do zla boga." (link), to baš ne pije vodu.
- Post n°436
A ti?
- Post n°437
disident wrote:Dobro, dobar deo tih osoba ima i ozbiljnih psihičkih problema i svoj zatvoreni babl kao petrijevu solju, tako da uopšte nije čudno kad krenu
...да им се размножавају којекаква гамад у тој шољи. А нема ни уграђен водокотлић.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°438
rumbeando wrote:Dostojnošću neke osobe da bude vođa građanski orijentisane stranke.
A ti?
nije stranka
a i nije ništa drugo. glasalo se za jankaru, na ime, ajd i da je psg nešto zaživeo, ali teško je govoriti o funkcionalnoj grupi ljudi, kamoli organizovanoj stranci.
sergej je one man show.
- Post n°439
ja sam sad ustao, bila mi dr, hehe. meni smesno sto se ko erdogan javlja preko vibera iz picke materine dok je u toku zenski puc
a zasto bi podijum prastao, ovo je sin city fazon, i to je dzungla, he he
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°440
Mr.Pink wrote:
a zasto bi podijum prastao, ovo je sin city fazon, i to je dzungla, he he
Шта фали, нека прашти, и треба да прашти.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°441
pa pazi, bilo je ovih dana po tabloidima pumpanja rejtinga PSG-a, priče o tome da ih je Sergej doterao do 5% ili tako nešto... sad kad zahvati u rezervoar glasova glasača koji misle da žene i ostale NVO imaju više prava od Srba u Srbiji, sky's the limit. mislim, samo se delimično šalim. Sergej kao Williamova ostava opštih mesta može, sve se saplićući i preturajući, da dođe i do neke ozbiljnije podrške. nije tu zanemarljiv ni rad u hum. fondaciji, selebriti 1 omiljenog srpskog glumca itd.
edit. a, oćeš reći nema tu organizacije... jbg ja uzeo da pišem šta mi se pisalo, pažljivo čitanje je precenjeno
Last edited by Djamolidine Abdoujaparov on Tue Mar 12, 2019 8:48 am; edited 1 time in total
- Post n°442
mislim jeste to mala pobeda zuperovska
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°444
Mr.Pink wrote:ko erdogan javlja preko vibera
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°445
Tačno se desilo ono zašto NDB nije hteo da pravi dramu 2 dana.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°446
Nego zbilja @nedavimobgd imate li volje da recimo udružimo snage i zajedno se pozabavimo ovim, umesto lovom na veštice? https://t.co/i6gJDGrf6e
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 12, 2019
- Post n°447
Pitao sam Rackovića da li se nadao šamaru kad je nepoznatu ženu drpao u klubu. Kaže, nije ga iznenadio. Možeš li @ksenologija da mi odgovoriš koju si reakciju tačno očekivala kad si sipala vodu nekome na glavu? Proučavam intelektualno nepoštenje, značio bi mi odgovor. Unpdr zhvln
— DejanTiagoStankovic (@DejanTiago) March 11, 2019
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°448
kakav toksičan lik jbt.
tviter treba ukinuti
- Post n°449
meni je jace kad pasivno-agresivno podseca k kovac na njihovu esnafsko-interesnu povezanost i kaze 'kiki, nemoj tako snimo sam ti spot'Creepy Uncle wrote:dosta je jako sto je Ksenija Radovanovic za njega "riba koju ne zna". predsednik stranke.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°450
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
tviter treba ukinuti
au contraire, treba znati uživati u njemu