Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°401
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
neviđena agresija tih žena, strašno
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°402
izjurio napolje za osobama koje jedva poznaje da vidi šta se desilo. sounds legit to me.
- Post n°403
za prijateljem poznanika coveka koga zna iz vidjenja
- Post n°404
nije sergej i šta su ove ženetine zapele na njega, kao da ju je on udario,
a ako ju je taj lik i udario, sigurno ga je provocirala, a ako ne rečima onda pogledom,
žena je to, a žene su krive. ovo je sa ppp, ali sam videla večeras jedno 200 ovakvih komentara.
'Ja sam ustvari potpuno ubedjen da je bilo baš ovako kako Serž tvrdi.
Dočim sam i gotovo 100 posto siguran da je ova političarka dobila dandaru, ne zbog bolećivog pogleda u pravcu lika, nego zbog bečenja, prevrtanja i kolutanja očima, i svim onim finim potezima kojima se nekom, na nemuštom jeziku, pičkara sve do trećeg kolena.
Štaviše, kladim se da je obavezno pitanje, u pola glasa, bilo i - ko je ova seljačina.
A kad je palo polivanje vodom - pukla je dandara. Očekivano.
Jer postoji kod ravnopravnosti jedna gadna stvar - ravnopravnost. Tj, da dotična ima penis, i da odradi onako kako je odradila siguran sam da bi isto dobio dandaru.
Odnosno - ako ti nekog isprozivaš pred narodom, a onda ga poliješ pićem/vodom, čime god - jedino što možeš da dobiješ su - batine. Ili, ukoliko si jači, tuču u kojoj ćeš tog nekog da namarišeš.
I to je to.
Mučeni Serž je najebao ni kriv ni dužan u ovoj priči. Prosto ga je ekipa™ napenalila pošto im se namestio. Ruku na srce - i jeste antipatičan. I da su ovi iz ekipice bili muški - verovatno bi namarisali nesrećnog Serža. Al pošto nisu - onda je ostalo prozivanje preko novina.'
a ako ju je taj lik i udario, sigurno ga je provocirala, a ako ne rečima onda pogledom,
žena je to, a žene su krive. ovo je sa ppp, ali sam videla večeras jedno 200 ovakvih komentara.
'Ja sam ustvari potpuno ubedjen da je bilo baš ovako kako Serž tvrdi.
Dočim sam i gotovo 100 posto siguran da je ova političarka dobila dandaru, ne zbog bolećivog pogleda u pravcu lika, nego zbog bečenja, prevrtanja i kolutanja očima, i svim onim finim potezima kojima se nekom, na nemuštom jeziku, pičkara sve do trećeg kolena.
Štaviše, kladim se da je obavezno pitanje, u pola glasa, bilo i - ko je ova seljačina.
A kad je palo polivanje vodom - pukla je dandara. Očekivano.
Jer postoji kod ravnopravnosti jedna gadna stvar - ravnopravnost. Tj, da dotična ima penis, i da odradi onako kako je odradila siguran sam da bi isto dobio dandaru.
Odnosno - ako ti nekog isprozivaš pred narodom, a onda ga poliješ pićem/vodom, čime god - jedino što možeš da dobiješ su - batine. Ili, ukoliko si jači, tuču u kojoj ćeš tog nekog da namarišeš.
I to je to.
Mučeni Serž je najebao ni kriv ni dužan u ovoj priči. Prosto ga je ekipa™ napenalila pošto im se namestio. Ruku na srce - i jeste antipatičan. I da su ovi iz ekipice bili muški - verovatno bi namarisali nesrećnog Serža. Al pošto nisu - onda je ostalo prozivanje preko novina.'
- Guest
- Post n°405
meni žao ovog Steinsa, tačno se vidi pečat ličnog iskustva awkward sirovine u društvu boljih od sebe.
komentari diljem neta su očekivano zverski.
komentari diljem neta su očekivano zverski.
- Post n°406
- Igor Cigulajkic Cuj udario trebao ti tu casu nabiti u usta ko si bre ti da nekog polivas,ako te vredjao imas i ti argumenata da mu uzvratis,ali ne ti vodu pa pljus,sta si trazila to si i dobila.
Slobodan Irina Stojicevic ма није одговорио на њено намигивање па га пријавила. сама у тексту каже да је тог "нападача" фиксирала погледом. јадан момак још је оптужен што није напао успаљену ћоравушу
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°407
dobijem nagon za povraćanjem od bračnih fb profila
- Post n°408
Zvanična izjava povodom incidenta koji nisam video i čije aktere ne poznajem, a ni ne želim da ih poznajem. Naravno da osudjujem svako nasilje, naročito nasilje nad ženama. I molim da me dalje izuzmete iz ove niskobudžetne predstavice. pic.twitter.com/VeyPtcmtFI
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 11, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°409
šae pičke što ćutite
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°410
sve ok do "niskobudžetna predstavica". Ok, javnost će progutati. Mislim ona javnost o kojoj pričamo.
- Post n°411
sad pišanje po svima njima plus realnih 85% na njegovoj strani. win win.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°412
Koliko mu je trebalo vremena za demanti, ili zašto Njujork nema internet.
- Post n°413
Jovana je pominjala da je u avionu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°414
najvaznije da je odgovorio i razvejao sumnje
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°415
Pa, eto, saznali smo da se druzi sa dzibercinama a to smo znali i ranije. Sto se tice ovoga da ne zna kako se zove lik sa kojim je dosao, uopste se ne bih iznenadio da je istina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°416
sasvim sigurno da zna i jednog i drugog ali ga zabole kurac da bilo šta pomaže ovde nakon ovog toplog zeca danas, pored toga i u KC grad je bilo zajebano kako kazu ocevici nakon nabadanja
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°417
Ovo je sad neki domaći #metoo momenat, preko svega ostaloga.
- Post n°418
podrška sa najneočekivanijeg mesta
Ne bih učestvovla u demonizovanju @WhistlerDick.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) March 11, 2019
- Post n°419
DaGargantua wrote:Ovo je sad neki domaći #metoo momenat, preko svega ostaloga.
Solex taguj se koji si od ovih napadaca https://twitter.com/srecniprinc/status/1105218732140494850
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°420
Kondo wrote:sasvim sigurno da zna i jednog i drugog ali ga zabole kurac da bilo šta pomaže ovde nakon ovog toplog zeca danas, pored toga i u KC grad je bilo zajebano kako kazu ocevici nakon nabadanja
Sta znam, meni su dve opcije podjednako realne - da je dosao sa nekakvim Legijom, pa sada vrda i ne sme da kaze ko je ili da je stvarno pokupio ispred neke budale kojima ne zna ni ime.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°421
Kondo wrote:sasvim sigurno da zna i jednog i drugog ali ga zabole kurac da bilo šta pomaže ovde nakon ovog toplog zeca danas, pored toga i u KC grad je bilo zajebano kako kazu ocevici nakon nabadanja
u kom smislu zajebano?
- Post n°422
Pa napale su ga lude feministkinje bez razloga.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°423
ti si bila tamo ili prepričavaš?
_____
#FreeFacu
- Post n°424
mica mala <3
Ali reći ću ti bro: ove žene imaju ozbiljan problem s muškarcima. U smislu da ih ozbiljno mrze ja podrzavam ceo LGBT i istospolne brakove i transrodne osobe, ali doci ce valjda momenat da progovorimo i o toj mržnji žena prema muškarcima. I’ve seen that shit.
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 11, 2019