Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sergej Trifunović - Legijatan

disident

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 16 Empty Re: Sergej Trifunović - Legijatan

Post by disident Mon Mar 11, 2019 7:35 pm

Creepy Uncle wrote:dockan.
    1+

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    plachkica

Post by plachkica Mon Mar 11, 2019 7:36 pm

mislim da ne
    lik će se sam prijaviti
    sergej će osuditi nasilje
    tviter će brujati par dana i to je to, do subote
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 11, 2019 7:40 pm

neće on podneti ostavku zbog ovog, ali je krenuo naglo nizbdo a biće još gluposti i gadosti. 
    a neće ni ovo proći tek tako. njegovo društvo mlati devojku na feminističkom događaju osmog marta, a on jatakuje. nije to baš naivno.
    kondo

Post by kondo Mon Mar 11, 2019 7:44 pm

ja mislim da se ovako kandiduje za ozbiljnog pregovaraca sa ramushem

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    plachkica

Post by plachkica Mon Mar 11, 2019 7:44 pm

jao, kako me svrbe prsti
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 11, 2019 7:45 pm

reci naaaaam
    паће

Post by паће Mon Mar 11, 2019 8:13 pm

plachkica wrote:jao, kako me svrbe prsti

...али обарач је далеко?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 11, 2019 8:18 pm

očekujem zajeban talas mizoginije po fejsbucima
    bela maca

Post by bela maca Mon Mar 11, 2019 8:24 pm

ni ne staje talas još od ljubičastih kecelja

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    boomer crook

Post by boomer crook Mon Mar 11, 2019 8:28 pm

on je covek bolid. druzi se s panom, levijatancem i legijom. mislim njegova prednost je ona koju ima tramp: njegovu bazu zapravo boli uvo za to.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by Nino Quincampoix Mon Mar 11, 2019 8:30 pm

Naravno. Bura u čaši tvitera.
    plachkica

Post by plachkica Mon Mar 11, 2019 8:37 pm

bukvalno to, režimski mediji će da ponavljaju kako opozicionari biju žene, 
    kako su i njihovi, dok su bili van sns-a tukli žene, ali ih je sad vučić miropomazao
    pa ih više ne tuku, deo tvitera će da vrišti, drugi deo će se priključiti fb talasu mizoginije,
    i to je to.

Post by beatakeshi Mon Mar 11, 2019 8:48 pm

Što reče jedan Burunđanin - Vučič je ovu opoziciju dobio na lutriji, nema drugog objašnjenja. A ovaj bilmez je džek pot.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 11, 2019 8:50 pm

bruno sulak wrote:on je covek bolid. druzi se s panom, levijatancem i legijom. mislim njegova prednost je ona koju ima tramp: njegovu bazu zapravo boli uvo za to.
    Teofilova teorija Sergeja kako jaše na nadolazećem talasu populizma? Sergej Trifunović - Legijatan - Page 16 1912529702
    nije isključeno, preporučio se smrdljivo krme anti-autonomaškim govorom, sad mu treba grab them by the pussy momenat i da se malo ostrvi na migrante Sergej Trifunović - Legijatan - Page 16 2304934895
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 11, 2019 8:53 pm

taman tako

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 11, 2019 8:56 pm

a pa lepo onda.
    idem u šumu da živim.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 11, 2019 9:02 pm

Creepy Uncle wrote:a pa lepo onda.
    idem u šumu da živim.

Takodje. 

I en stor skog  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 16 1861198401
    bela maca

Post by bela maca Mon Mar 11, 2019 9:18 pm

bolje bajsem oko sveta nego u šumu

_____
    Zuper

Post by Zuper Mon Mar 11, 2019 9:18 pm

Glasajte za Boska masona.
    Sve je drugacije nego li sto izgleda.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 11, 2019 9:36 pm

ja ne vidim kako ovde može išta da se promeni na bolje i tu uopšte ne mislim na lidere, nemamo ni ekonomske ni obrazovne ni kulturološke predispozicije za put u bolje i zdravije društvo 

pored toga nismo utemeljeni ni u čemu, ne postoje jasni motivatori, ne postoji ni za tita i partiju, kralja i otadžbinu, pravoslavnu ili socijalističku srbiju, džamahiriju ili bilo šta, maltene bih prihvatio bilo kakav jadan cilj, samo da takav postoji

i onda dođe sergej da vodi nešto, kul
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 11, 2019 9:39 pm

zato sam i tebe zupere pitao svojevremeno što si za te za koje si, ineteresuje me odgovor od bilo koga ko u nešto veruje, ali prevario sam se, ti nemaš odgovor
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 11, 2019 9:41 pm

ja nemam nista protiv toga, dapace, treba i levica malo da zajase taj talas populisticki

yangovski da se garantuju na nevidjeno plate od 200 evra mladima da igraju igrice i puse vutru, da se radnim ljudima garantuju bernijevske minimalne dnevnice od 1500 dinara i da svi pozelimo malo manje bombardovanja u pojasu gaze, a malo vise u nekim drugim pojasima

_____

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Mon Mar 11, 2019 9:46 pm

jogi predsednik, da zadrzi svoje trenutacno radno mesto, i neka ubaci u svoju pretrpanu agendu jedan serbian conference call nedeljno

_____

smrk kod dijane hrk
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Mar 11, 2019 10:27 pm

Mr. Moonlight wrote:ja ne vidim kako ovde može išta da se promeni na bolje i tu uopšte ne mislim na lidere, nemamo ni ekonomske ni obrazovne ni kulturološke predispozicije za put u bolje i zdravije društvo 

pored toga nismo utemeljeni ni u čemu, ne postoje jasni motivatori, ne postoji ni za tita i partiju, kralja i otadžbinu, pravoslavnu ili socijalističku srbiju, džamahiriju ili bilo šta, maltene bih prihvatio bilo kakav jadan cilj, samo da takav postoji

Ne moze. 

Oligarhija.
    bela maca

Post by bela maca Mon Mar 11, 2019 10:29 pm

Sergej Trifunović: Ne znam ni ko je, ni kako se zove napadač Ksenije Radovanović
    Lider Pokreta slobodnih gradjan Sergej Trifunović izjavio je večeras da ne zna ko je osoba koja je napala aktivistkinju incijative Ne davimo Beograd Kseniju Radovanović.

"Ko je osoba koja je učestvovala u incidentu, ja zaista nemam pojma. Ni ko je, ni kako se zove", rekao je Sergej Trifunović agenciji Beta povodom tvrdnji aktivistiknje Ksenije Radovanović da je osoba koja ju je fizički napala bila u društvu Sergeja Trifunovića.

Ksenija Radovanović je u intervjuu za "Dojče vele" rekla da je 8. marta na dodeli BeFem priznanja dobila udarac pošto je reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca, koji je stajao sa grupom ljudi medju kojima je bio i Sergej Trifunović.

Trifunović je kazao da ne poznaje tu osobu, da je samo stajala nedaleko od njega i bila u društvu osobe koju poznaje iz vidjenja i kojoj se javio, a da incident nije ni video, jer je bio okrenut ledjima, te da je samo čuo vrisak.

"Onda su taj tip i moj poznanik izjurili napolje, a ja za njima da vidim šta se desilo. Kada sam se vratio da popijem svoje piće sa prijateljima, dočekala me je nevidjena agresija njih pet, šest devojaka, koje su me vukle i izbacivale napolje tvrdivši da je moje 'obezbedjenje' udarilo jednu od njih", rekao je Trifunović agenciji Beta.

Ksenija Radovanović je za "Dojče vele" ispričala da je muškarac udario u glavu nakon što ga je polila vodom zbog bahatog ponašanja i verbalnih uvreda.

"On je najpre grubo prošao izmedju drugarice i mene odgurnuvši nas. To je nešto sa čime se žene svakodnevno susreću, ali u tako divnoj večeri, u tako divnom okruženju, ja takvo ponašanje nisam očekivala. Zaista je štrčao. I ja sam ga zamolila da obrati pažnju, a on se samo nasmejao i otišao. Posle 15 minuta ja sam pogledala u pravcu grupe ljudi sa kojima je stajao, medju kojima je bio i Sergej Trifunović. I kako sam se okrenula, on se meni obratio rečima šta gledaš ćorava, što je mene užasnulo. Ja sam zamucala, kako to misliš ćorava, jer imala sam naočare. On je ponovio šta je bilo, šta gledaš ćorava i već mi se uneo u facu i dosta je to pretećim glasom rekao. Ja nisam znala šta da radim, imala sam u čaši malo vode i onda sam ga polila iznad glave tom vodom, nakon čega me je udario u glavu. Naočare su mi odlete dva metra, a i ja metar", rekla je ona.

Navela je da je napadač pobegao nakon toga, da je ona potražila naočare bez kojih ne vidi, a da je Sergej Trifunović prvo otišao za njim, a potom se na kratko vratio da vidi šta se desilo.

"Ja sam pokušala od njega da dobijem ime te osobe, ali on je odbio da kaže. Ja sam pozvala policiju, ali on je otišao pre nego što je policija došla", kazala je Ksneija Radovanović.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:51 pm