+fikret selimbašić wrote:Santino wrote:pa ipak, bilo je cenzurisanja za takve sadrzaje ranije. otkud ja da znam da ste pre nedelju dana promenili politiku? znaci moze da dodje neki mladicevac i da pise sta hoce o bosnjacima i siptarima, jel tako?
Već su tu
Sergej Trifunović - Legijatan
- Guest
- Post n°801
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
- Guest
- Post n°802
Бајдвеј, зајебавао си се, ал` само донекле.Летећи Полип wrote:Santino wrote:ja koliko se secam dosao je clan moderacije, mozda cak i admin, i napisao je nesto u ovom smislu: "ostavicemo ovu temu uprkos donekle opravdanom sovinizmu". vrlo dobro se secam izraza "donekle opravdani sovinizam" i secam se da je razmatrano brisanje.
Ama zajebavao sam se bre.
- Post n°803
Davite se u tzv korektnosti. U moru uljudjenih slinavaca ovaj odudara i nekako paše za borbu sa govnima. Jok Lutovac ce da napali masu.. Sto bi se reklo na ljutu ranu ljuta trava. Ja se i Velji nadam
- Guest
- Post n°804
Ovaj ne razlikuje vlast od opozicije i hvali se prijateljstvom sa Vučićevim kumom. Usrećiće se napaljena masa s njim onoliko.
- Guest
- Post n°805
A vi večiti borci protiv PC ste najjači. Prijatelju meni je žena mađarske krvi.
- Post n°806
Još jedan debil je baš nedostajao srpskoj političkoj sceni.
- Post n°807
brte santino nece ti se osusiti kicma ako se povremeno relaksiras umesto sto drkas po forumu, pritom si realno zaista bolno ogranicen
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°808
Па да, Вељи се надај, а онда се још одозго и понадај да ће вечно исти рецепт овог пута донети сасвим другачији резултат. Што да не, да је нада рационална - другачије би се звала.kapetanm wrote:Davite se u tzv korektnosti. U moru uljudjenih slinavaca ovaj odudara i nekako paše za borbu sa govnima. Jok Lutovac ce da napali masu.. Sto bi se reklo na ljutu ranu ljuta trava. Ja se i Velji nadam
А ти Кондо једи говна обилато. Због таквих поводљивих медиокритета и истинских бескичмењака, без мозга, памћења и одговорности, али јако осетљивих на најмањи чаршијски поветарац - тачно због читаве армије теби сличних је Србија у рупи у којој јесте.
- Post n°809
Tja. I meni je 1/8 + isto toliko švapske, resto mix Dorčol i Šumadija odraslo u Bih i CG ziveo u Vojvodini.Creepy Uncle wrote:A vi večiti borci protiv PC ste najjači. Prijatelju meni je žena mađarske krvi.
Šta god ko rekao uvek ima šanse da me dohvati
- Post n°810
kapetanm wrote:Tja. I meni je 1/8 + isto toliko švapske, resto mix Dorčol i Šumadija odraslo u Bih i CG ziveo u Vojvodini.Creepy Uncle wrote:A vi večiti borci protiv PC ste najjači. Prijatelju meni je žena mađarske krvi.
Šta god ko rekao uvek ima šanse da me dohvati
Ту смо негде... а и са моје стране се баш не зна, јер што кажу кукурузи високи а њиве близу, никад се не зна ко је чији.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°811
al najaca fantazija da sergej nekog napalio lol
od celog trampovoskog kretenasenja on nije ni zagazio u preletacevicevo glasacko telo. pazi skocio mu rejting stranke na 3%, presipa se tih 16% glasova opozicije iz supljeg u prazno. al forumasi kad vide dzibera pocinju da tripuju da se to ima neki link ka narodu...
od celog trampovoskog kretenasenja on nije ni zagazio u preletacevicevo glasacko telo. pazi skocio mu rejting stranke na 3%, presipa se tih 16% glasova opozicije iz supljeg u prazno. al forumasi kad vide dzibera pocinju da tripuju da se to ima neki link ka narodu...
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°812
ja ne znam koje sam krvi, nisam radio genetsku analizu
koje god sam nacije, znam da ne valja, tako da me ni ne zanima preterano
koje god sam nacije, znam da ne valja, tako da me ni ne zanima preterano
- Guest
- Post n°813
kako nije napalio, napalio je one koji su pisnuli u gace kad su culi da se vraca beckovicka. potcenjujes bezmozgastvo srbije.
- Guest
- Post n°814
ja imam teoriju koja je moja, a moja teorija glasi da je većina glumaca strašno neobrazovana
kada slušam neki intervju, prvo što mi pada na pamet je ništa
kada slušam neki intervju, prvo što mi pada na pamet je ništa
- Post n°815
Nije teorija, nego činjenica.
- Guest
- Post n°816
And well you may. Yes my word you may well ask what it is, this theory of mine. Well, this theory that I have--that is to say, which is mine-- ...is mine.
- Post n°817
Creepy Uncle wrote:A vi večiti borci protiv PC ste najjači. Prijatelju meni je žena mađarske krvi.
pa ti sve shvatas ozbiljno.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°818
Kondo wrote:brte santino nece ti se osusiti kicma ako se povremeno relaksiras umesto sto drkas po forumu, pritom si realno zaista bolno ogranicen
jesam, ogranicen sam. znam za neke granice, nisam antisocijalni debil.
_____
- Post n°820
zapravo jesam antisocijalan, ali nisam debil.
_____
- Post n°822
Mr. Moonlight wrote:And well you may. Yes my word you may well ask what it is, this theory of mine. Well, this theory that I have--that is to say, which is mine-- ...is mine.
- Post n°823
Mr. Moonlight wrote:a da jesi, znao bi?
znam da nisam takva vrsta debila.
_____
- Post n°824
zvezda je zivot wrote:al najaca fantazija da sergej nekog napalio lol
Mozda jos nije nasao prave savetnike kao sto je to bio slucaj sa gos'n Belim tipa Saper i Kesici...mozda.
Nego zvezdice, nesto odavno zelim da te priupitam, mozes li mi nabaviti autogram Isidore Simijonovic?
Ima tako rusko prezime...
- Post n°825
beatakeshi wrote:Kao autošovinističkislučajnosrbin želim Srbiji da joj ST postane predsednik.
Значи, пошто те нервирају Софистицирана Ана Б. и Луцидни Вучић А. и пошто те обузима бес на њихов помен, онда да закључимо да су њих двоје добри за Србију?
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić