opozicija
- Guest
- Post n°527
Re: opozicija
Buduća politička partija Dragana Đilasa, jednog od osnivača Saveza za Srbiju, zvaće se Stranka slobode i pravde, piše list Danas i navodi da će najdalje do kraja marta obelodaniti osnivanje ove nove organizacije.
Prema rečima sagovornika ovog lista, ta partija će nastati spajanjem Zelene ekološke stranke - Zeleni Dejana Bulatovića, Levice Srbije Borka Stefanovića, više grupa građana širom Srbije, kao i pojedinaca koji ne pripadaju nijednoj organizaciji.
Đilasova organizacija će, prema planu, automatski postati deo i osnivač Saveza za Srbiju, jer je tako previđeno prilikom osnivanja Saveza i tako piše i u Statutu ove političke organizacije, a zalagaće se za svih 30 tačaka iz programa SZS, iznosi list saznanja iz zvora bliskih Đilasu.
Iako je Đilas osnivanje stranke najavio za februar, to se nije dogodilo, jer su počeli građanski protesti, navodi list.
Kako je ovom listu rečeno, očekuje se da vrlo brzo ili do kraja marta Đilas i njegovi bliski saradnici obelodane osnivanje nove partije na političkoj sceni.
Čujem da ne može da skupi potpise za novu stranku pa će Zelena stranka poslužiti kao "osnova".
- Post n°528
Gargantua wrote:Buduća politička partija Dragana Đilasa, jednog od osnivača Saveza za Srbiju, zvaće se Stranka slobode i pravde
Zukorliceva je Stranka pravde i pomirenja, a ni treca pogan zvana Kacinjski nije daleko sa Strankom prava i pravde.
- Post n°529
Док изређају све комбинације имаћемо и странку лука и воде.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°530
Gargantua wrote:Buduća politička partija Dragana Đilasa, jednog od osnivača Saveza za Srbiju, zvaće se Stranka slobode i pravde, piše list Danas i navodi da će najdalje do kraja marta obelodaniti osnivanje ove nove organizacije.
Prema rečima sagovornika ovog lista, ta partija će nastati spajanjem Zelene ekološke stranke - Zeleni Dejana Bulatovića, Levice Srbije Borka Stefanovića, više grupa građana širom Srbije, kao i pojedinaca koji ne pripadaju nijednoj organizaciji.
Đilasova organizacija će, prema planu, automatski postati deo i osnivač Saveza za Srbiju, jer je tako previđeno prilikom osnivanja Saveza i tako piše i u Statutu ove političke organizacije, a zalagaće se za svih 30 tačaka iz programa SZS, iznosi list saznanja iz zvora bliskih Đilasu.
Iako je Đilas osnivanje stranke najavio za februar, to se nije dogodilo, jer su počeli građanski protesti, navodi list.
Kako je ovom listu rečeno, očekuje se da vrlo brzo ili do kraja marta Đilas i njegovi bliski saradnici obelodane osnivanje nove partije na političkoj sceni.
Čujem da ne može da skupi potpise za novu stranku pa će Zelena stranka poslužiti kao "osnova".
sa kim da skupi potpise? niko od tih narodnih vođa nema članstvo, nema aktiviste. ne mogu da organizuju kampanju po gradovima, ne mogu da prate izbore.
- Post n°531
A i kad bi skupili potpise, u medjuvremenu bi ime bilo zauzeto ili nesto slicno. U poslednjih par godina, ovo je jedini nacin da se osnuje stranka. Bilo ko ko je pokusao redovnim putem, nije uspeo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°532
Filipenko wrote:Gargantua wrote:Buduća politička partija Dragana Đilasa, jednog od osnivača Saveza za Srbiju, zvaće se Stranka slobode i pravde
Zukorliceva je Stranka pravde i pomirenja, a ni treca pogan zvana Kacinjski nije daleko sa Strankom prava i pravde.
A Erdoganova AKP je zapravo Stranka pravde i razvoja.
- Post n°533
Pravda za pravdu!
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°534
Pogledah Cedu i Jeremiju. Najjaci utisak mi je kad Jeremija kaze - "to je pod velikim znakom pitanja", dok prstom u vazduhu crta znak pitanja, sa sve tackom. Kakav bizaran lik.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°535
Meni je jeremic tolko jeziv u tom gostovanju, ceda je klasicna dzukela, al ovaj je jeziv sa onim glasicem kad krene da pisti kao aristokrata kako vas nije sramota
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°536
jeremić je crtao znak pitanja prstom, a čedomir je kidisao na jeremića kažiprstom.
duel titana.
je l čeda bio ranije ovako agresivan? kao da je pošao martinovićevu obuku.
a ne znam koga jeremić misli da zadivi svojom 'supstancijalnom' elokvencijom,
deluje kao starmali gastarbajter koji želi impresionirati domoroce njima nerazumljivim
rečima.
duel titana.
je l čeda bio ranije ovako agresivan? kao da je pošao martinovićevu obuku.
a ne znam koga jeremić misli da zadivi svojom 'supstancijalnom' elokvencijom,
deluje kao starmali gastarbajter koji želi impresionirati domoroce njima nerazumljivim
rečima.
- Post n°537
Deluje kao sofisticirani i smireni gospodin, što i jeste.
To što smo ovde navikli na Čede, Marjane Rističeviće i Šešelje je drugi par cipela.
To što smo ovde navikli na Čede, Marjane Rističeviće i Šešelje je drugi par cipela.
- Post n°540
Čeda je uličar, Jeremić je Sajko #2. Totalni sajko. Nigde se nije bolje videlo nego ono gde objašnjava kako "mu nije bilo lako u Vašingtonu, ali...". Mrš bre, evo ga jedan takav isti na Andrićevom vencu.
- Post n°541
Utvara wrote:Deluje kao sofisticirani i smireni gospodin, što i jeste.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°542
plachkica wrote:gospodine, vi ste besramno bezobrazni!
- Post n°543
KinderLad wrote:Čeda je uličar, Jeremić je Sajko #2. Totalni sajko. Nigde se nije bolje videlo nego ono gde objašnjava kako "mu nije bilo lako u Vašingtonu, ali...". Mrš bre, evo ga jedan takav isti na Andrićevom vencu.
+1
To je i meni palo na panet kad sam cuo to kukanje.
_____
- Post n°545
Utvara wrote:Creepy Uncle wrote:
Otkad ti je ova slika? Kod ovog lažnog krtolaša od Ivanjice luk je sada 250 dinara, 250 kilometara kurca dabogda primio u svoje štrokavo dupe. Roza kapula kapitalac kod mog seljaka na otoku 1e a u Kavali na pijaci isti taj mediteranski roze luk koji kida za ovo što ova spodoba prodaje je 80 centi. U Gevgeliji 50-60 centi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°547
Једини и основни метод да се одреди цена је АПП.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°548
srpski seljak je najveća džukela i prevarant
- Guest
- Post n°550
Quincy Endicott wrote:srpski seljak je najveća džukela i prevarant
ali na sitno, to mu je krajnji domet