(what could go wrong?)
Serije kao takve
- Post n°401
Re: Serije kao takve
tako je.
(what could go wrong?)
(what could go wrong?)
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°402
slavuj. cekamo badjua.
https://www.independent.co.uk/voices/game-thrones-season-8-finale-bran-daenerys-cersei-jon-snow-zizek-revolution-a8923371.html
https://www.independent.co.uk/voices/game-thrones-season-8-finale-bran-daenerys-cersei-jon-snow-zizek-revolution-a8923371.html
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°403
pusti zizeka, nema sanse da je gledo, pise napamet 100%, sta ti kazes, el si zadovoljan, el te iznenadio kraj? sta got govori o nama?
baskar sunkara jako razocaran
baskar sunkara jako razocaran
Glad to see this scoundrel killed humanity’s only hope. I bet he’s going to fuck off to the woods and leave the world to rot in feudalism for another 1,000 years.
— Bhaskar Sunkara (@sunraysunray) May 21, 2019
Samwell Tarly is some sorta Trotskyist I see pic.twitter.com/Lx50gXWfTL
Oh, it’s going to be that weird Bran kid. Liberal technocracy wins again. Vote for Mayor Pete.
I haven’t been this mad at an ending since Red Dead 2 had me building some asshole’s house for 5 hours
_____
ova zemlja to je to
- Post n°404
Dubokoumni razgovor sitnoga patuljka i patuljka pre kobne smrti zene Trampa je velika kritika SAD.
Opako je to bilo, sav sam se najezio.
Opako je to bilo, sav sam se najezio.
- Post n°405
nazalost ne znam na sta mislis ali ti verujem. priznacu da mi je tek sad krivo sto nisam ucestvovao u ovom globalnom fenomenu. prosto neverovatno da prica koja je smestena u daleku proslost (desava u srednjem veku ako se ne varam?!) moze toliko da govori o nasoj sadasnjosti. to samo umetnost moze.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°406
Idiukurac.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°407
zvezda je zivot wrote:nazalost ne znam na sta mislis ali ti verujem. priznacu da mi je tek sad krivo sto nisam ucestvovao u ovom globalnom fenomenu. prosto neverovatno da prica koja je smestena u daleku proslost (desava u srednjem veku ako se ne varam?!) moze toliko da govori o nasoj sadasnjosti. to samo umetnost moze.
Treba da mi verujes fancy zvezdice.
Varas se, nije ni u Srednjem veku bilo zmajeva, hladnih djavla i zombija.
Mada se misli drugojacije. Primera radi, nekog bi mogao da pomisli da je "Viteski red Zmaja" povezan sa zmajem.
Kada smo vec kod umetnosti.
Je l mozes ti meni da obezbedis autogram Isidore Simjonovic sa posvetom preko tvojih jutarnjih veza?
Stranjske serije su ionako postale glupave u odnosu na sjajna ostvarenja domace radinosti.
- Post n°408
inace, salu na stranu, cenim sto je got vratio politiku u politiku popularnu kulturu. ljudi se svadjaju sta je ispravno sta je pravedno, ko je deneris. ljudima je stalo da menjaju svet (serije)
ono pre je bilo: u je, uajr je mnogo dobar, surovo realna serija zivota.
ono pre je bilo: u je, uajr je mnogo dobar, surovo realna serija zivota.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°409
Lebe.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°410
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°412
Pretpostavljam zbog Černobila
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°413
Изазива закаснелу реакцију?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°414
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°415
obnavljam Deadwood gradivo ispočetka u sklopu priprema za film, i kako samo razbija nemam reči
petnest godina kasnije izgleda još bolje nego na prvo gledanje. najozbiljnije, ako ima nekog da nije gledao sad je dobra prilika, gledaj dedvud!
petnest godina kasnije izgleda još bolje nego na prvo gledanje. najozbiljnije, ako ima nekog da nije gledao sad je dobra prilika, gledaj dedvud!
- Post n°416
Izvinjavam se što ovako autistično smaram za Černoblij, ali moram negde se izventiliram. Impresivno je videti koliko je instant nuklearnih stručnjaka ova serija iznedrila, bukvalno preko noći. A da ne govorim o buljuku imbecila, taze skinutih sa GOTa, koji bi sad da gase sve nuklearne elektrane.
_____
~~~~~
- Post n°417
Колико је тачно да је белоруска физичарка на своју иницијативу спречила нову катастрофу континенталних размера? (нове експлозије) Иначе, прве три епизоде показују приличну ефикасност СССР-а у санирању последица, узимајући у обзир да је то прва таква хаварија у историји.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°418
Izmišljen lik, koji treba da predstavi ceo naučnički tim koji je radio sa Legasovim. Drama sa odvrtanjem ventila se zaista desila, ali mnogo manje filmično.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°419
a i to je više bilo u sferi najgoreg mogućeg ishoda, a ne izvesnost.
svejedno - dobro je da odvnuše to čudo
svejedno - dobro je da odvnuše to čudo
- Korisnik
- Post n°420
U seriji kažu da trojica dobrovoljaca nisu uspela da ispuste vodu eksplozija koja bi usledila bi Ukrajinu i Belorusiju napravila nemogućim za zivot.
Mene malo stra' od onih vesti u vezi Kozloduja i North Ayrshirea, kad je javljano da nisu baš u najboljem stanju, obe imaju pukotine beše i koriste se duže od predviđenog roka.
Mene malo stra' od onih vesti u vezi Kozloduja i North Ayrshirea, kad je javljano da nisu baš u najboljem stanju, obe imaju pukotine beše i koriste se duže od predviđenog roka.
- Guest
- Post n°422
meni antisovjetski stereotipovi u seriji smetaju a čak je ni ne gledam. ne znam kako Polip apstrahuje te stvari
Last edited by Creepy Uncle on Wed May 29, 2019 9:21 am; edited 1 time in total
- Korisnik
- Post n°423
Serija je vrh. Gluma, režija, ambijent, fotografija, kostim, muzika, zvuk, nenametljiv CGI. Jedino kvari nestriktno poštovanje tajmlajna i ovi nagging detalji da se dodvore zapadnoj publici al to ne smeta puno kad je sve ostalo vrhunsko.
Otključan je HBO i video klub naredna 3 meseca ako ste na SBBu pa tamo može da se gleda, da se ne juri po netu.
Otključan je HBO i video klub naredna 3 meseca ako ste na SBBu pa tamo može da se gleda, da se ne juri po netu.
- Post n°424
Ona scena sa ministrom i rudarima je prosto previse za bilo ciji prag toleranicije
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°425
HBO's 'Chernobyl' is now the highest rated TV show in history on @IMDb, passing up shows such as 'Band of Brothers,' 'Breaking Bad,' 'Game of Thrones,' and 'Planet Earth' pic.twitter.com/YxUiA9kPbt
— Fandom (@getFANDOM) May 28, 2019