Serije kao takve
- Post n°376
Re: Serije kao takve
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°377
- Post n°378
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°379
Creepy Uncle wrote:ne mogu da pratim taj topic, samo se nerviram. takmiče se u izmišljanju primedbi i svaka treća ima neki smisao, sve ostalo je na nivou "gnjeee kako to da se svemirski brod čuje u vakuumu, ne može to".
Страчински је то лепо разбио. Питао стручњаке и кажу да би се кроз гасове који се разилазе током експлозије брода сигурно пренело и нешто звука.
А на тв-тропима има просто објашњење да су у Старом Дреку пре 50 година направили епизоду без звука у вакууму, пробна публика сложно тражила њихове главе на тањиру, крај приче.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°380
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°381
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°382
media: sir will you run for president in 2020
— David Zhou (@dz) May 20, 2019
you, a white man who until 30 minutes ago was high as a kite: pic.twitter.com/s1YBso6kfl
TYRION: People love stories. And no one has a better story than Bran
— Jason O. Gilbert (@gilbertjasono) May 20, 2019
ARYA, WHO LEARNED SHAPE-SHIFTING AND MURDERED THE INVINCIBLE ICE KING OF DEATH: Bran has what now
I’m glad we deposed Dany, the Doer of War Crimes, to elect a fair and just king, Bran, the Sitter-Upon Of His Ass Whilst His Immense Psychic Powers Told Him Daenerys Was Going To Do War Crimes, Which Would Ultimately Prove Necessary For Bran To Take Power
— Sady Doyle (@sadydoyle) May 20, 2019
And for the rest of her life, the most lovable female badass of “Game of Thrones” attended board meetings with guys who derail them to talk about how they once paid women to suck donkey dick
No one sees a problem with making an omniscient magic childless wizard with a nearly eternal lifespan (remember the Three Eyed Raven was like 1000 years old) king? Literally no one has read Dune? #GameOfThrones
— Catherynne Valente (@catvalente) May 20, 2019
Handing everything to some white guy who literally knows everything, could in theory do anything he wanted, and just sort of sits there giving people a glazed stoner stare, is such a stinging condemnation of white male leadership that it could almost be the point
_____
ova zemlja to je to
- Post n°383
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°384
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°385
Tirionov sabor je nešto najgluplje ikada, trebaće mi malo vremena da se priberem
jedino što sam smislio u odbranu raspleta je da im je sad bio neophodan kralj koji ima sopstveni tron
- Post n°386
Djamolidine Abdoujaparov wrote:
jedino što sam smislio u odbranu raspleta je da im je sad bio neophodan kralj koji ima sopstveni tron
_____
ova zemlja to je to
- Post n°387
_____
- Post n°388
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°390
tako da kapiram zasto su citaoci investirani i osecaju se prevareno. zasto ne dodaju dozu svog znanja da prekroje pricu i zamisle kako bi to izgledalo iz martinovog pera i uzivaju u tom specijalnom znanju uz fantasticne vizuelne efekte - e to mi nije jasno. u svakom slucaju volim sto sad znam kraj, pa makar ga on nikad ne ispisao.
ne znam s kim pricam
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°391
zašto ih je briga šta on misli, kad je potpuno u pravu da nikoga nije dobro savetovao? zašto bilo ko osim Starkovih i njihovih neposrednih saveznika pristaje na podelu carstva i to takvu da oni vladaju i na severu i na jugu? zašto Dorna i Grejdžoji ne pokušaju da izbore svoju nezavisnost ili makar da ozbiljno naplate svoj pristanak? zašto zaboga svi pristaju na to da kralj bude 1 Bran koga jedva poznaju i o čijem statusu vesteros vikipedije vrv ne znaju skoro ništa a razumeju još manje? naučili posle hiljada godina istorije čemu wars of succession vode pa su odjednom postali toliko woke i toliko glupi da su shvatili da im treba kralj koji ne može imati dece?! (pa i Deni bi im bila takva kraljica a vidi kako je looda ) ili je Tirion DJB Vesterosa koji je smislio instituciju prelaznog kralja?
ono je bio jedan takav zbrzani i nekoherentni klasterfak od razrešenja igre prestola da sam bukvalno morao da pauziram epizodu i vratim unazad da vidim da li se stvarno desilo onako kako mi se učinilo. (sve sa Edmure T. comic reliefom.) verovatno bih mogao da zamislim da GRRM dođe do ovakvog faktičkog ishoda ali, sa ovim što je serija dala, ne umem da zamislim kako. možda je do mene jbg, ne isključujem.
anyways, rant završen
- Post n°392
jupi jej
_____
- Post n°393
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°394
_____
- Post n°397
_____
- Post n°398
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°399
ja se sve razmisljam ko je kad smaknut, pa pomislim na oberina martela, pa se mislim, suvise je taj malecki za jednu lalineu da salivira
_____
- Post n°400
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije