N1 wrote:Redovni profesor Mašinskog fakulteta u Beogradu Slobodan Pokrajac zatražio je, u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, da promeni odluku da bivša zgrada železničke stanice u glavnom gradu postane muzej srednjovekovnog nasleđa, i da realizuje raniju ideju da se tu otvori Muzej Nikole Tesle, našeg najvećeg i najpoznatijeg naučnika.
Ako sada propustimo priliku da Tesli i njegovoj zaostavštini dodelimo adekvatan muzejski prostor na lokaciji koja bi omogućila hiljadama posetilaca iz Srbije i sveta da se još bolje upoznaju sa Teslom i njegovim delom, učinićemo nezapamćenu nepravdu prema tom čoveku, a sebi ćemo naneti neizmernu štetu, upozorio je Pokrajac.On je ukazao i na mogućnost da Srbiju, ukoliko bude oklevala, jer se zna da Muzej Nikole Tesle neće moći da ostane na sadašnjoj lokaciji, pretekne Hrvatska i Teslu "rebrendira".
Normalizatori
- Post n°176
Re: Normalizatori
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°178
- Post n°179
Četem haus pravilo nalaže da se ne prenosi šta je ko izjavio na dijalogu u subotu, ali mogu potvrditi da su za okruglim stolom svi u sali, uključujući i predsednika Srbije ustali i minutom ćutanja odali počast albanskim žrtvama koje su sahranjene u masovnoj grobnici u Batajnici.
— Milan Antonijević (@AntonMilan) October 6, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°181
Znači "Teret" u 20h na RTS1?Erős Pista wrote:Četem haus pravilo nalaže da se ne prenosi šta je ko izjavio na dijalogu u subotu, ali mogu potvrditi da su za okruglim stolom svi u sali, uključujući i predsednika Srbije ustali i minutom ćutanja odali počast albanskim žrtvama koje su sahranjene u masovnoj grobnici u Batajnici.
— Milan Antonijević (@AntonMilan) October 6, 2020
- Post n°182
Na zatvorenom sastanku, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je minutom ćutanja odao poštu žrtvama rata na Kosovu, uključujući i Albance koje su srpske snage ubile a čija su tela bila sahranjena u masovnoj grobnici kod Beograda.https://t.co/vrt6k7CeeJ
— Fond za humanitarno pravo (@FHPHLC) October 6, 2020
- Post n°183
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°184
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°185
ficfiric wrote:"Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, minutom cutanja odata je pocast zrtvama rata na Kosovu"
А пошто сте ово прочитали, неко ће морати да дође да вас убије.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°187
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°189
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°191
beatakeshi wrote:Samo za brata Erosa Pištu
Pratim i podizem
Prva postpandemijska predstava, pravedno da bude ona koja mi je uvek izmicala. pic.twitter.com/TABdVJ0meU
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) October 6, 2020
_____
- Post n°192
Ljubinka sine, ide tata u @hit_tvit.
— Milan Antonijević (@AntonMilan) October 10, 2020
_____
- Post n°193
Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu nedelje na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.
U studiju TV Pink biće Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije, Milan Antonijević, izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo i Ratko Dmitrović, novinar.
_____
- Post n°194
Naim Beshiri i Milan Antonijević, krem civilnog društva u Srbiji, uveli su nove mehanizme priznanja žrtava - minut ćutanja na zatvorenom sastanku, a onda javna potvrda predsednika da je kao pristojan čovek ustao i odao poštu svim žrtvama ratova. Gde su eksperti, da pozdrave izum?
— Natasa Kandic (@natasakandic) October 11, 2020
_____
- Post n°195
(smešno mi jer, jer je i fhp minut zatvorenog ćutanja preneo kao bitnu vest, i to i na srpskom i na engleskom jeziku)
- Post n°196
http://www.hlc-rdc.org/?p=37690
_____
- Post n°197
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°198
- Post n°199
(stvarno će biti zanimljivo ispratiti ko će zauzeti resor ljudskih prava)
- Post n°200
_____